Tekirdağ Baro Başkanı Egemen Gürcün, darp nedeniyle hastaneye getirilen ve yoğun bakımda tedavisi süren iki yaşındaki kız çocuğunun cinsel istismara uğradığını adli tıp raporuyla belirlediklerini açıkladı. Olayla ilgili olarak çocuğun annesi ve 18 yaşından küçük iki şüpheli tutuklandı. Gürcün, olayın vahameti nedeniyle kurumların hızlı bir şekilde aksiyon aldığını ve raporun kesinleştiğini belirtti. İki yaşındaki çocuğun durumu ciddiyetini korurken, annenin beş yaşındaki kızı da devlet korumasına alındı.
11 Eylül 2024

Amerikan medyasının büyük bölümüne göre, Demokrat aday Kamala Harris, dün akşamki münazarada Cumhuriyetçi aday Donald Trump’a kıyasla daha iyi performans gösterdi. Harris, kürtaj, göçmenler ve Rusya-Ukrayna savaşı gibi konularda Trump’ın söylemlerini geri püskürttü ve daha dengeli mesajlar verdi. Ancak, CNN, Washington Post ve New York Times gibi ana akım medyadaki haberlerde, münazaranın kararsız seçmen üzerinde büyük bir etki yaratmadığı belirtiliyor. Ülkedeki anketlerde Harris ve Trump’ın oy oranları hala birbirine çok yakın.
11 Eylül 2024

45’inci Dünya Satranç Olimpiyatı'nın birinci turunda, Türkiye A Milli Kadın ve Erkek takımları rakiplerini 4-0 mağlup etti. Kadın takımı Honduras'ı, erkek takımı ise Porto Riko'yu yenerek turnuvaya güçlü bir başlangıç yaptı. Turnuva, Macaristan'ın başkenti Budapeşte'de 23 Eylül'e kadar devam edecek. Organizasyonda erkeklerde 197 ülkeden 978, kadınlarda ise 184 ülkeden 915 sporcu mücadele ediyor.
11 Eylül 2024

NATO Askeri Komite Başkanı Oramiral Rob Bauer, Seul Savunma Diyaloğu 2024 konferansında yaptığı açılış konuşmasında, gıda, enerji ve göçün otokratik liderler tarafından silah olarak kullanıldığını belirtti. Bauer, Avrupa ve Asya'nın güvenliğinin birbirinden ayrılamaz olduğunu ve Çin'in uluslararası denizcilik yasalarına saygı göstermediğini vurguladı. Ayrıca, NATO'nun Hint-Pasifik bölgesindeki partnerleriyle çok katmanlı işbirliği kurduğunu ifade etti.
11 Eylül 2024

Muğla'nın Fethiye ve Datça ilçeleri açıklarında toplam 53 düzensiz göçmen yakalandı. Sahil Güvenlik Komutanlığı, Fethiye açıklarında lastik botta 19, Datça açıklarında ise yelkenli teknede 34 düzensiz göçmen tespit etti. Göçmen kaçakçılığı iddiasıyla altı şüpheli gözaltına alındı. Yakalanan düzensiz göçmenler, işlemlerinin ardından İl Göç İdaresi Müdürlüğü'ne teslim edildi.
11 Eylül 2024

İstanbul'da Yenikapı-Hacıosman metro hattında meydana gelen teknik arıza nedeniyle seferler Vezneciler-Hacıosman istasyonları arasında yapılmaktadır. Metro İstanbul, X platformunda yaptığı açıklamada arızanın teknik bir sorun nedeniyle oluştuğunu belirtti. Arızanın giderilmesi için çalışmalar devam etmektedir.
11 Eylül 2024

Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK), MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin kişilik haklarının ihlal edildiği gerekçesiyle Halk TV’ye yüzde 3 oranında idari para cezası verdi. Eski Liberal Demokrat Parti Genel Başkanı Cem Toker’in Halk TV’de katıldığı 'Sansürsüz' adlı programdaki sözleri incelendi ve Bahçeli’nin kişilik haklarının ihlal edildiğine karar verildi. RTÜK, 6112 sayılı Kanun’un 8’inci maddesinin 1’inci fıkrasının (ç) bendine dayanarak bu kararı aldı.
11 Eylül 2024

Engin ve Dilan Polat çiftinin komşularıyla yaşadıkları park yeri tartışması nedeniyle yargılandıkları davada savcı, Engin Polat için hapis cezası talep etti. Savcı, Dilan Polat'ın bazı suçlardan beraat etmesini, ancak Engin Polat'ın 'gece vakti birden fazla kişi ile konut dokunulmazlığını ihlal' suçundan cezalandırılmasını istedi. Mahkeme, sanık avukatlarına savunmalarını hazırlamaları için süre vererek duruşmayı erteledi.
11 Eylül 2024

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, Galatasaray’ın Napoli’den kiraladığı yıldız forvet Victor Osimhen’in kendilerine de önerildiğini belirtti. Doğan, Tivibu Spor’da Çiğdem Günal’ın sorularını yanıtlarken, Osimhen’in yüksek maliyetleri nedeniyle transferin gerçekleşmediğini ifade etti. Galatasaray, Osimhen’i bedelsiz kiralarken, oyuncuya bir sezon için 6 milyon avro maaş ödeyeceğini duyurmuştu.
11 Eylül 2024

Tarsus Belediyesi Başkanı Ali Boltaç'ın makam odasındaki eşyalar, işçilere olan kıdem tazminatı borcu nedeniyle haczedildi. Borcun ana tutarının 5 milyon 476 bin 400 lira olduğu, hacizle birlikte 10 milyon 800 bin liraya çıktığı açıklandı. Belediyenin kıdem tazminatını alacak işçilere eşit ödeme yapma talebi kabul edilmedi. Haciz işlemi Tarsus İcra Müdürlüğü memurları tarafından gerçekleştirildi.
11 Eylül 2024

Meta, Narin Güran'ın öldürülmesiyle ilgili soruşturmada şüphelilerin sildikleri WhatsApp mesajlarının talep edilmesi üzerine, bu verilerin hiçbir şartta kopyalanmadığını belirtti. Meta İletişim Direktörü Joshua Breckman, WhatsApp'ın bireylerin kişisel konuşmalarının bir kopyasını yedeklemediğini ve bu nedenle mesajlara erişimlerinin mümkün olmadığını söyledi. WhatsApp yazışmaları uçtan uca şifreli olduğu için Meta'nın bu mesajlara erişimi bulunmuyor.
11 Eylül 2024

İşçi Sağlığı ve İş Güvenliği (İSİG) Meclisi'nin verilerine göre, Eylül 2023-Ağustos 2024 döneminde en az 66 çocuk işçi hayatını kaybetti. Ölümler en çok tarım-orman sektöründe gerçekleşirken, inşaat-yol, metal, konaklama ve taşımacılık sektörleri de yüksek ölüm oranlarına sahip. Ölen çocuk işçilerin 44'ü 15-17 yaş aralığında, 22'si ise 0-14 yaş aralığında. İstanbul, en çok çocuk işçi ölümünün yaşandığı şehir oldu.
11 Eylül 2024

Romanya'nın Colti köyünde bir kadın tarafından bulunan ve yıllarca kapı stoperi olarak kullanılan taşın, milyonlarca yıllık amber olduğu ortaya çıktı. Taşın değeri yaklaşık 1,1 milyon dolar olarak belirlendi. Mirasçısı tarafından Krakow'daki Tarih Müzesi'nde incelenen taş, Romanya devletine satıldı ve Buzau İl Müzesi'nde sergilenmeye başlandı. Bu keşif, hem bilimsel hem de müze açısından büyük bir öneme sahip.
11 Eylül 2024

AKP Diyarbakır Milletvekili Galip Ensarioğlu, Narin Güran'ın cansız bedeni bulunmasıyla ilgili yaptığı açıklamalar sonrası siyaseti bırakmayı düşündüğünü söylediği iddialarını yalanladı. Sözcü TV, Ensarioğlu'nun siyaseti bırakmayı düşündüğünü ve bir süre konuşmayacağını söylediğini yazdı. Ensarioğlu ise X hesabından yaptığı açıklamada, Sözcü TV'yi iftira ve çarpıtma yapmakla suçladı ve siyaseti bırakma gibi bir düşüncesinin olmadığını belirtti.
11 Eylül 2024

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ekrem İmamoğlu, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum ile yaptığı görüşmede, Kurum'un pozitif yaklaşımından dolayı teşekkür etti. Görüşmede kentsel dönüşüm, itfaiye ve zabıta personel alımları gibi konular ele alındı. İmamoğlu, işbirliğini hızlandırma konusunda atılacak adımları ve diğer bakanlarla da görüşme taleplerini dile getirdi. Görüşmenin verimli geçtiğini belirten İmamoğlu, Kurum'un ilgili birim sorumlularını davet ederek konuları tek tek aktardığını ifade etti.
11 Eylül 2024

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, Kırım Platformu Dördüncü Liderler Zirvesi'ne gönderdiği video mesajında, Kırım'ın Ukrayna'ya iadesinin uluslararası hukukun bir gereği olduğunu belirtti. Erdoğan, Kırım Tatar halkının sürgününün 80'inci yıl dönümüne dikkat çekerek, Türkiye'nin Kırım'ın ilhakına karşı olduğunu ve Kırım Tatar Türklerinin haklarının korunmasının dış politikalarının öncelikleri arasında yer aldığını vurguladı. Ayrıca, Ukrayna hükümetinin Kırım Tatar Türklerinin haklarını güçlendirmek için yaptığı hukuki düzenlemelerden memnuniyet duyduğunu ifade etti.
11 Eylül 2024

Norveç, 2019 yılında Türkiye'nin Suriye'nin kuzeyine yönelik başlattığı Barış Pınarı Harekatı sonrası uygulamaya koyduğu savunma sanayi kısıtlamalarını kaldırdı. Bu karar, Dışişleri Bakanı Hakan Fidan ile Norveç Dışişleri Bakanı Espen Barth Eide arasında yapılan telefon görüşmesi sırasında duyuruldu. Fidan, karardan memnuniyet duyduğunu belirtti. Kısıtlamaların kaldırılması, iki ülke arasındaki savunma sanayi işbirliğini yeniden canlandırabilir.
11 Eylül 2024

İzmir'de gece saatlerinde başlayan ve zaman zaman etkisini artıran sağanak yağış, kentte hayatı olumsuz etkiledi. Konak ve Torbalı ilçelerinde su birikintileri nedeniyle araçlar ilerleyemedi. Menderes’in Özdere Mahallesi’nde evleri su basarken, Buca’da bazı araçlar uyarı levhası konulmadığı için çukura düştü. Yağışlar, trafik yoğunluğuna ve maddi hasara yol açtı.
11 Eylül 2024

Audi'nin Brüksel fabrikasındaki işçiler, üretimin Meksika'ya kaydırılacağı ve işten çıkarmaların olabileceği gerekçesiyle el koydukları 300 otomobilin anahtarlarını yönetime geri verdi. İşçiler, yönetimle yaptıkları görüşmelerden sonuç alamayınca bu eylemi gerçekleştirmişti. Audi, anahtarların iade edilmemesi durumunda yasal işlem başlatacağını duyurmuştu. İşçiler tehdit sonrası anahtarları iade etti ve yönetim de hukuki süreç başlatmama kararı aldı.
11 Eylül 2024

AKP Diyarbakır Milletvekili Galip Ensarioğlu, Narin Güran'ın ölümüyle ilgili yaptığı açıklamaların ardından siyaseti bırakmayı düşündüğünü açıkladı. Ensarioğlu, Sözcü TV'ye verdiği röportajda, bir müddet dinleneceğini ve konuşmayacağını belirtti. Ensarioğlu, açıklamalarının çarpıtıldığını ve ailesinin siyasi aidiyeti üzerinden yapılan yorumların haksız olduğunu savundu. Ayrıca, sosyal medyada yapılan yargısız infazlardan rahatsız olduğunu ifade etti.
11 Eylül 2024

Meta, Avustralyalı kullanıcıların sosyal medya paylaşımlarındaki fotoğrafları izinsiz kullandığını itiraf etti. Şirketin gizlilik politikası yöneticisi Melinda Claybaugh, bu itirafı ABD Senatosu'nun soruşturması kapsamında yaptı. Fotoğraflar, yapay zeka eğitimi için kullanılmış ve Avrupa'da kullanıcıların bu kullanımı reddetme seçeneği bulunurken, Avustralyalı kullanıcılar için böyle bir seçenek sunulmamış. Claybaugh, bu seçeneğin Avustralya'da da uygulanıp uygulanmayacağı konusunda yorum yapmadı.
11 Eylül 2024

Gelir İdaresi Başkanlığı, Vergi Usul Kanunu Genel Tebliği’nde değişiklik yapmayı planlıyor. Yeni düzenlemeye göre, iş yeri ve konut kirası ödemeleri bankalar veya PTT aracılığıyla yapılacak ve elden ödeme yapanlara ceza kesilecek. Kirayı elden ödeyenlere her bir tespit için kira tutarının yüzde 10’u oranında ceza uygulanacak ve bu ceza en az 5 bin lira olacak. Ayrıca, 7 bin liranın üzerindeki tüm ödemeler kartla yapılmak zorunda olacak.
11 Eylül 2024

ABD Ulusal Sağlık Enstitüleri'nin (NIH) araştırmasına göre, deterjan, parfüm ve kişisel bakım ürünlerinde bulunan bazı kimyasallar, kız çocuklarının ergenliğe daha erken girmesine neden oluyor. Bilim insanları, bu kimyasalların ergenlik sürecinde kilit rol oynayan belirli reseptörleri tetiklediğini tespit etti. Özellikle parfümlerde bulunan 'misk amberi' gibi bileşiklerin tehlikeli olabileceği belirtildi. Erken ergenliğin psikososyal sorunlar, obezite, diyabet, kardiyovasküler hastalık ve meme kanseri riskini artırabileceği vurgulandı.
11 Eylül 2024

Birleşmiş Milletler, Ukrayna'daki savaşta 11 bin 700 sivilin hayatını kaybettiğini ve 24 bin 600 sivilin yaralandığını açıkladı. BM İnsani İşlerden Sorumlu Genel Sekreter Yardımcısı Joyce Msuya, savaş nedeniyle 10 milyon kişinin zorla yerinden edildiğini ve geniş kapsamlı saldırıların sürdüğünü belirtti. Msuya, insani yardım fonuna 1,4 milyar dolar aktarıldığını ancak bunun yetersiz olduğunu ve 14,6 milyon kişinin yardıma muhtaç olduğunu söyledi. BM, üye ülkelere savaşı durdurmak için harekete geçme çağrısında bulundu.
11 Eylül 2024

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, elektrik ve doğalgaz kullanımında 'gelire göre fatura' düzenlemesi için sinyal verdi. Bayraktar, yüksek gelir grubundaki tüketicilere maliyet esaslı fatura yansıtmanın daha doğru olduğunu belirtti. Devletin, salgın döneminden bu yana doğalgaz ve elektrik faturalarının yüzde 60'ını karşıladığını ve bu desteklerin devam edeceğini vurguladı. Ayrıca, enerji fiyatlarındaki değişikliklerin enflasyona etkisini göz ardı etmeden, Merkez Bankası ve Hazine ve Maliye Bakanlığı ile sürecin eşgüdümle yürütüldüğünü ifade etti.
11 Eylül 2024

Gelir İdaresi Başkanlığı, Vergi Usul Kanunu Genel Tebliği’nde değişiklik yapmayı planlıyor. Bu düzenleme ile 7 bin liranın üzerindeki ödemelerin banka, PTT veya aracı finansal kurum kartları ile yapılması zorunlu hale gelecek. Elden ödeme yapanlara, ödeme tutarının yüzde 10’u oranında ceza kesilecek ve bu ceza en az 5 bin lira olacak. Tüketiciler, ödemeyi elden yaptıklarını beş iş günü içinde bildirdiklerinde ceza uygulanmayacak.
11 Eylül 2024

Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde kaybolan sekiz yaşındaki Narin Güran'ın ölümüne ilişkin soruşturmada gözaltına alınan 23 şüpheli arasındaki köy imamı serbest bırakıldı. Narin'in cansız bedeni, kaybolduktan 19 gün sonra Eğertutmaz Deresi'nde bir çuval içinde bulunmuştu. Soruşturma kapsamında Narin'in amcası muhtar Salim Güran tutuklanmış, Nevzat Bahtiyar ise cesedi gömdüğünü itiraf etmişti. Soruşturma devam ederken, Narin'in ailesi ve diğer şüpheliler halen gözaltında bulunuyor.
11 Eylül 2024

Devrimci İşçi Sendikaları Araştırma Merkezi (DİSK-AR), Türkiye'nin OECD ülkeleri arasında en yüksek işsizlik oranına sahip dördüncü ülke olduğunu açıkladı. TÜİK verilerine göre, Temmuz 2019'da yüzde 13,9 olan dar tanımlı işsizlik oranı Temmuz 2024'te yüzde 8,8'e düştü, ancak geniş tanımlı işsizlik oranı yüzde 26,5 olarak kaydedildi. DİSK-AR raporuna göre, geniş tanımlı işsiz sayısı Temmuz 2024'te 10 milyon 700 bine ulaştı ve Covid-19 salgınından sonra bu oran yüzde 7,2 arttı. Türkiye'deki geniş tanımlı işsizlik oranı, Avrupa Birliği ve ABD ortalamalarının oldukça üzerinde.
11 Eylül 2024

Türkiye İstatistik Kurumu'nun (TÜİK) verilerine göre, inşaat maliyetleri temmuz ayında yüzde 1,91, yıllık bazda ise yüzde 46,35 arttı. Malzeme endeksi aylık bazda yüzde 2,12, işçilik endeksi ise yüzde 1,49 artış gösterdi. Yıllık bazda malzeme endeksi yüzde 41,01, işçilik endeksi ise yüzde 58,4 arttı. Bina inşaatı maliyet endeksi yıllık bazda yüzde 46,78, bina dışı yapılar için inşaat maliyet endeksi ise yüzde 45,01 arttı.
11 Eylül 2024

HBO, J.K. Rowling'in popüler kitap serisi Harry Potter'ın TV dizisi için oyuncu başvurularının başladığını duyurdu. Warner Bros. tarafından nisan ayında duyurulan dizinin her sezonunun kitaplarla uyumlu olacağı ve 10 yıllık bir yapım olacağı belirtildi. Seçmelerin kapsayıcılık ilkesiyle yapılacağı ve ana karakterler için belirli yaş ve ikamet şartlarının arandığı açıklandı. Dizinin 2025-26 yılları arasında İngiltere'de çekilmesi planlanıyor.
11 Eylül 2024

Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi, 11 Eylül 2024 sabahına yüzde 0,15 düşüşle 9.610,01 puandan başladı. Bir önceki gün düşüş eğiliminde olan endeks, günü yüzde 0,78 azalışla 9.624,04 puandan kapatmıştı. Bu düşüş eğilimi, yatırımcıların piyasa performansını yakından takip etmelerine neden oluyor.
11 Eylül 2024

Emniyet Genel Müdürlüğü Siber Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığı koordinasyonunda Kayseri ve Diyarbakır merkezli olarak Antalya, Kırklareli ve Yozgat’ı da kapsayan yasadışı bahis operasyonunda 74 şüpheli gözaltına alındı. Operasyonlarda, hesaplarında 3 milyar 177 milyon 207 bin lira işlem hacmi bulunduğu tespit edilen şüphelilerin, başkalarına ait banka hesaplarını kullanarak sekiz farklı yasadışı bahis sitesinde faaliyet gösterdikleri belirlendi. Suçtan elde edilen gelirlerin soğuk cüzdanlara aktarılıp yurt dışına çıkarılarak aklandığı tespit edildi. Operasyonlarda ayrıca bir otomobil, çok miktarda döviz ve dijital materyale el konuldu.
11 Eylül 2024

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Marmara, Ege, Batı Karadeniz ve Akdeniz bölgelerinde sağanak yağışların etkili olacağını duyurdu. İstanbul, İzmir, Antalya ve Ankara gibi büyük şehirlerin de aralarında bulunduğu 23 kentte gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor. Ayrıca, yedi il için 'sarı' kodlu sağanak uyarısı yapıldı. Vatandaşların tedbirli olmaları istendi.
11 Eylül 2024

ABD'nin popüler şarkıcılarından Taylor Swift, başkanlık münazarasının hemen ardından Kamala Harris'i desteklediğini açıkladı. Swift, Instagram hesabından yaptığı açıklamada, Harris'in haklar ve davalar için mücadele eden bir savaşçı olduğunu belirtti. 5 Kasım'daki başkanlık seçimlerinde Harris ve yardımcı adayı Tim Walz'a desteğini ifade eden Swift, seçmen kaydına ve erken oylamaya ilişkin bilgileri de paylaşacağını söyledi.
11 Eylül 2024

Motorin fiyatlarında 1,50 lira indirim yapıldı, ancak benzin ve otogaz (LPG) fiyatlarında bir değişiklik olmadı. İstanbul, Ankara ve İzmir'deki güncel akaryakıt fiyatları listelendi. Bu indirim, özellikle motorin kullanan araç sahipleri için önemli bir gelişme olarak değerlendiriliyor.
11 Eylül 2024

Tekirdağ’ın Malkara ilçesinde, iki yaşındaki kız çocuğunu dövdüğü iddia edilen anne tutuklandı. Çocuk, beyin kanaması şüphesiyle hastaneye sevk edilip ameliyat edildi ve yoğun bakıma alındı. Anne B.Y. ve 18 yaşından küçük iki şüpheli gözaltına alındıktan sonra adliyeye sevk edildi. B.Y. tutuklanırken, diğer iki şüpheli yeniden emniyete götürüldü.
11 Eylül 2024

Liranın dolar ve avro karşısında değer kaybı devam ediyor. Dolar/TL kuru 34,0545 seviyesinden, avro/TL kuru ise 37,6403 seviyesinden güne başladı. Seçim öncesinde 20'nin altında olan dolar/TL kuru, seçimden sonra hızla yükselerek 25'in üzerine çıkmıştı. Benzer şekilde, avro/TL kuru da seçimden sonra 25'i geçerek yükselişini sürdürdü.
11 Eylül 2024

Gram altın, 11 Eylül 2024 sabahı 2.760,794 liradan işlem görmeye başladı. Spot altın ons başına 2.521,52 dolardan işlem görüyor. Gram altın fiyatı, ons altın ve ABD Doları/TL kuru üzerinden hesaplanıyor.
11 Eylül 2024

ABD'de 5 Kasım başkanlık seçimleri öncesi Demokrat Partili başkan yardımcısı Kamala Harris ile Cumhuriyetçi Partili eski başkan Donald Trump, canlı yayında karşı karşıya geldi. Harris, Trump'ı sinirlendirerek ve alaya alarak üstünlük sağladı. Trump, Biden yönetiminin sevilmeyen yönlerinden Harris'i sorumlu tutmaya çalıştı ancak başarılı olamadı. Münazara, ekonomi, kürtaj, göçmenler, Rusya-Ukrayna savaşı ve İsrail-Hamas savaşı gibi konulara odaklandı ancak kişisel saldırılarla geçti.
11 Eylül 2024

Hatay’ın Antakya ilçesinde ormanlık bir alanda yangın çıktı. İhbar üzerine Orman Bölge Müdürlüğü ve Hatay Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri bölgeye sevk edildi. Yangına yedi arazöz ve dört su tankeri ile müdahale ediliyor. Muğla’da ise 350 futbol sahası büyüklüğünde ormanlık alanın yandığı belirtildi.
11 Eylül 2024

Diyarbakır'da sekiz yaşındaki Narin Güran'ın öldürülmesiyle ilgili soruşturmada, kasten öldürme şüphesiyle tutuklu olan amca Salim Güran’ın avukatı Seda Toğrul, davadan çekildiğini duyurdu. Narin Güran’ın cansız bedeni, kaybolduktan 19 gün sonra Eğertutmaz Deresi’nde bir çuval içinde bulunmuştu. Soruşturma kapsamında 24 kişi gözaltına alınmış ve Nevzat B., Narin’in amcası tarafından tehdit edilerek cesedi gömdüğünü itiraf etmişti. Avukat Seda Toğrul, dosyada gelinen aşamada sanık beyanları ve yeni deliller nedeniyle savunmaya devam edemeyeceğini belirtti.
11 Eylül 2024
İşaretlediklerim