ABD'de 5 Kasım'daki başkanlık seçimleri öncesi ilk canlı münazara, 28 Haziran'da Joe Biden ve Donald Trump arasında gerçekleşecek. Münazara, ekonomi, enflasyon, göçmen meselesi ve dış politika konularını kapsayacak. Biden, Trump'ın 6 Ocak kongre baskını ve ceza davalarını hatırlatırken, Trump da Biden yönetimindeki ekonomik sorunları ve göçmen politikalarını eleştirecek. Münazara, kararsız seçmenlerin oylarını şekillendirmede önemli bir rol oynayacak.
27 Haziran 2024

27 Haziran 2024 sabahı itibarıyla gram altın 2.427,846 liradan işlem görüyor. Spot altın ons başına 2.299,30 dolardan işlem görmekte. Gram altın fiyatı, ons altın ve ABD Doları/TL kuru üzerinden hesaplanarak belirleniyor.
27 Haziran 2024

Bolivya'da sol hükümetin yönettiği ülkede bir grup askerin darbe girişiminde bulunduğu bildirildi. Devlet Başkanı Luis Arce, bazı askeri birliklerin usulsüz şekilde harekete geçtiğini belirterek, ordudan demokrasiye saygı göstermesini istedi. Eski Devlet Başkanı Evo Morales, silahlı kuvvetlerin darbe yapmaya çalıştığını duyurarak, halkı demokrasiyi savunmak için ulusal seferberliğe çağırdı. Morales, 2019'da ABD destekli bir darbe sonrası ülkeyi terk etmek zorunda kalmıştı.
26 Haziran 2024
İşaretlediklerim