Süper Lig'in 6. haftasında oynanacak Fenerbahçe-Galatasaray derbisini Atilla Karaoğlan yönetecek. Diğer maçlarda görev alacak hakemler de açıklandı. Derbi 21 Eylül Cumartesi günü oynanacak. Ayrıca, derbi için bilet satışları başladı ve fiyatlar belirlendi.
18 Eylül 2024

Trendyol Süper Lig'de 24 Haziran'da başlayan ve 82 gün süren sezonun ilk transfer ve tescil döneminde 16 kulüp, toplamda 158 futbolcuyla sözleşme imzaladı. Gaziantep FK, 17 futbolcuyla en fazla transfer yapan takım olurken, Adana Demirspor, Bellona Kayserispor ve Samsunspor transfer yapamayan kulüpler oldu. Trabzonspor, kadrosuna kattığı 13 oyuncuyu da yurtdışından getirirken, Eyüpspor ise yurt dışından en az transfer yapan ekip oldu. Transfer döneminde en fazla transfer yapan diğer takımlar arasında TÜMOSAN Konyaspor, Bodrum FK ve Göztepe yer aldı.
14 Eylül 2024

Twitch yayıncısı Jahrein (Ahmet Sonuç), Antalya'da müstehcenlik suçlamasıyla gözaltına alındıktan sonra tutuklandı. Antalya Emniyet Müdürlüğü, Jahrein'in sosyal medya platformlarında toplumun genel ahlakına uygun olmayan konuşmalar yaptığını belirtti. Jahrein ve E.K. isimli bir başka şahıs hakkında Türk Ceza Kanunu'nun 226'ncı maddesine göre yasal işlem başlatıldı. Şüpheliler, emniyet müdürlüğündeki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilerek tutuklandı.
13 Eylül 2024

Twitch yayıncısı Ahmet Sonuç, bilinen adıyla Jahrein, müstehcenlik suçlamasıyla Antalya Emniyet Müdürlüğü tarafından gözaltına alındı. Emniyet Müdürlüğü, Jahrein'in sosyal medya platformlarında toplumun genel ahlakına aykırı konuşmalar yaptığını belirtti. Jahrein ile birlikte 'Rockerpuck_Evil' kullanıcı adlı E.K. isimli şahıs da gözaltına alındı. Her iki şahıs hakkında Türk Ceza Kanunu'nun 226'ncı maddesine göre işlem başlatıldı.
12 Eylül 2024

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Karadeniz ve Kıyı Ege bölgelerinde sağanak yağış beklendiğini duyurdu. Yağışın etkili olacağı 17 kent arasında İzmir, Sakarya, Tekirdağ, Çanakkale ve Antalya gibi şehirler bulunuyor. Ayrıca, hava sıcaklıklarının kuzey, iç ve doğu kesimlerde mevsim normallerinin 2 ila 4 derece üzerinde seyredeceği belirtildi.
12 Eylül 2024
İşaretlediklerim