Türkiye Futbol Federasyonu Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek'e sportmenliğe aykırı hareketler nedeniyle 21 gün hak mahrumiyeti ve 50 bin lira para cezası verdi. Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, kulübün sosyal medya hesaplarındaki paylaşımlar nedeniyle 200 bin lira para cezasına çarptırıldı. Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus ise sportmenliğe aykırı hareketler ve açıklamalar nedeniyle bir maç men ve toplamda 130 bin lira para cezası aldı.
24 Mart 2023

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi son 16 turu rövanş maçında Sevilla ile karşılaştı ve ilk maçta aldığı 2-0'lık yenilginin rövanşını alamadı. Maçın 41. dakikasında Enner Valencia'nın penaltı golüyle öne geçen Fenerbahçe, devreyi 1-0 önde kapattı. Ancak ikinci yarıda başka gol olmayınca Sevilla, toplam skorda üstünlük sağlayarak çeyrek finale yükseldi.
16 Mart 2023

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi son 16 turu ilk maçında Sevilla'ya deplasmanda 2-0 yenildi. Maçın ilk yarısı golsüz eşitlikle sonuçlanırken, Sevilla ikinci yarıda Bryan Gil ve Lamela'nın golleriyle 2-0 öne geçti. Fenerbahçe, 16 Mart'ta oynanacak rövanş maçında üç farklı galibiyet almak zorunda; aksi takdirde Sevilla çeyrek finale yükselecek.
10 Mart 2023

UEFA Avrupa Ligi son 16 turu kura çekimi sonucunda Fenerbahçe, İspanya'nın Sevilla takımıyla eşleşti. Sevilla, UEFA Avrupa Ligi'nde en çok şampiyon olan takım olup, bu sezon Şampiyonlar Ligi'nden elenerek Avrupa Ligi'ne katılmıştır. Sevilla, ligde zor bir sezon geçirmesine rağmen son dönemde formunu toparlamıştır. Fenerbahçe ise daha önce 2007-2008 sezonunda Sevilla'yı UEFA Şampiyonlar Ligi'nde eleyerek çeyrek finale yükselmişti.
24 Şubat 2023
İşaretlediklerim