Süper Lig'in 6. haftasında oynanacak Fenerbahçe-Galatasaray derbisini Atilla Karaoğlan yönetecek. Diğer maçlarda görev alacak hakemler de açıklandı. Derbi 21 Eylül Cumartesi günü oynanacak. Ayrıca, derbi için bilet satışları başladı ve fiyatlar belirlendi.
18 Eylül 2024

Trendyol Süper Lig'de 24 Haziran'da başlayan ve 82 gün süren sezonun ilk transfer ve tescil döneminde 16 kulüp, toplamda 158 futbolcuyla sözleşme imzaladı. Gaziantep FK, 17 futbolcuyla en fazla transfer yapan takım olurken, Adana Demirspor, Bellona Kayserispor ve Samsunspor transfer yapamayan kulüpler oldu. Trabzonspor, kadrosuna kattığı 13 oyuncuyu da yurtdışından getirirken, Eyüpspor ise yurt dışından en az transfer yapan ekip oldu. Transfer döneminde en fazla transfer yapan diğer takımlar arasında TÜMOSAN Konyaspor, Bodrum FK ve Göztepe yer aldı.
14 Eylül 2024

Trendyol Süper Lig’in 5’inci haftasında Trabzonspor, Beşiktaş’ı evinde ağırlayacak. Yeni hafta, cumartesi günü yapılacak dört karşılaşmayla başlayacak. Göztepe Spor Kulübü bu haftayı bay geçecek. Güncel puan durumu da açıklandı.
13 Eylül 2024

Trabzon İl Spor Güvenlik Kurulu, pazar günü oynanacak Trabzonspor-Beşiktaş maçına Beşiktaş taraftarlarının alınmamasına karar verdi. Bu karar, ev sahibi kulüp Trabzonspor'un talebi üzerine alındı. Maçta 2 bin 250 güvenlik personeli görev yapacak. Karar, vali Aziz Yıldırım başkanlığında yapılan toplantıda alındı.
12 Eylül 2024

UEFA Kulüp Finansal Kontrol Kurulu, Beşiktaş ve Trabzonspor'un 2023 mali yılı için belirlenen ara mali hedefleri yerine getirdiğini tespit ederek bu kulüplere ceza vermedi. Ancak, Başakşehir'in 2023-24 sezonunda öngörülen nihai finansal hedefi kısmen aşması nedeniyle cezayla karşı karşıya kalabileceği açıklandı. Başakşehir, futbol kazanç kuralına uymaması durumunda UEFA müsabakalarından men edilme, oyuncu sayısının sınırlandırılması, yeni transferlerin kaydedilmesinin kısıtlanması veya para cezası gibi yaptırımlarla karşılaşabilir.
6 Eylül 2024

Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi'nin yeni formatında mücadele edecek kadrolarını UEFA'ya bildirdi. Fenerbahçe, Manchester United ve Lyon gibi güçlü rakiplerle karşılaşacak. Galatasaray, ilk maçını PAOK ile evinde oynayacak. Beşiktaş ise ilk maçında deplasmanda Ajax ile karşılaşacak. UEFA Avrupa Ligi bu sezon 36 takımın katılımıyla lig usulüyle düzenlenecek ve ilk maçlar 25-26 Eylül'de oynanacak.
5 Eylül 2024

Beşiktaş, Portekiz'in Benfica kulübüyle Joao Mario'nun satın alma opsiyonuyla kiralık transferi konusunda anlaşmaya vardı. 31 yaşındaki Portekizli orta saha oyuncusu, 2024-25 sezonu sonuna kadar Beşiktaş forması giyecek. Geçen sezon Benfica formasıyla 51 maçta 9 gol ve 4 asist kaydeden Mario, Portekiz Milli Takımı'nda da 56 kez forma giydi.
5 Eylül 2024

Beşiktaş Genel Sekreteri Kaan Şakul, Uluslararası Spor Tahkim Kurulu'ndan (CAS) 1 milyon 400 bin avro ceza aldıklarını açıkladı. Ceza, eski Beşiktaşlı futbolcular Valerien Ismael ve Rashid Ghezzal'ın menajer komisyon ödemeleri nedeniyle verildi. Şakul, yeni sezon için mücadele ederken geçmişten gelen bu cezanın kendilerini üzdüğünü belirtti.
4 Eylül 2024

Beşiktaş’ın genç oyuncusu Semih Kılıçsoy, sol kasığındaki zorlanma nedeniyle A Milli Futbol Takımı’nın aday kadrosundan çıkarıldı. Türkiye Futbol Federasyonu, Kılıçsoy’un tedavisine kulübünde devam etmesinin uygun bulunduğunu açıkladı. UEFA Uluslar B Ligi 4’üncü Grup’ta Galler ile karşılaşacak olan milli takımda bu değişiklik yapıldı. Ayrıca, Mustafa Hekimoğlu’nun Ümit Milli Takımı’nın aday kadrosuna dahil olduğu belirtildi.
4 Eylül 2024

Türkiye Futbol Federasyonu, Trendyol Süper Lig'de ertelenen 3 hafta maçlarıyla birlikte 5'inci ve 6'ncı haftaların maç programını açıkladı. 6'ncı haftadaki Fenerbahçe-Galatasaray derbisi 21 Eylül'de, 5'inci haftadaki Trabzonspor-Beşiktaş derbisi ise 15 Eylül'de oynanacak. Bu açıklama, futbolseverler arasında büyük bir heyecan yarattı.
4 Eylül 2024

Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş’ın UEFA Avrupa Ligi'ndeki rakipleri ve maç tarihleri açıklandı. Galatasaray ilk maçını 25 Eylül’de PAOK ile evinde oynayacak. Fenerbahçe ve Beşiktaş ise 26 Eylül’de sırasıyla Union SG ve Ajax ile karşılaşacak. Bu sezon Avrupa Ligi, 36 takımın katılımıyla lig usulüyle düzenlenecek ve ilk sekize giren takımlar doğrudan son 16 turuna yükselecek.
2 Eylül 2024

Bu sezon yeni formatta oynanacak UEFA Avrupa Ligi’nde Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş’ın lig aşamasındaki rakipleri belli oldu. Kura çekimi Fransa’nın Monaco kentindeki Grimaldi Forum’da yapıldı. Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş, sekizer rakiple karşılaşacak ve ilk maçlar 25-26 Eylül’de oynanacak. Yeni formatta, her takım dördü içeride, dördü dışarıda olmak üzere sekizer rakiple mücadele edecek.
30 Ağustos 2024

Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi play-off turunda İsviçre ekibi Lugano'yu 5-1 yenerek lig aşamasına yükseldi. İlk maç İsviçre'de 3-3 bitmişti. Rövanş maçında Beşiktaş, Tüpraş Stadyumu'nda oynanan karşılaşmada Immobile, Fernandes, Rafa Silva ve Salih Uçan'ın golleriyle galip geldi. Bu sezon Avrupa Ligi, 36 takımın katılımıyla lig usulüyle düzenlenecek.
29 Ağustos 2024

Bu sezon UEFA Avrupa Ligi ve UEFA Konferans Ligi, yeni formatlarıyla lig usulü oynanacak. Kura çekimi yarın Monako'daki Grimaldi Forum'da yapılacak. Fenerbahçe ve Galatasaray'ın UEFA Avrupa Ligi'ndeki, RAMS Başakşehir'in ise UEFA Konferans Ligi'ndeki rakipleri belli olacak. Beşiktaş ve Trabzonspor'un durumu ise bu akşam oynayacakları maçlarla netleşecek.
29 Ağustos 2024

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi Play-Off'unda İsviçre Ligi sonuncusu Young Boys'a elenerek maddi ve manevi büyük bir kayıp yaşadı. Teknik direktör Okan Buruk ve Dursun Özbek yönetimi, hatalı transfer politikası, kötü sezon başı performansı ve oyuncularla yaşanan krizler nedeniyle eleştiriliyor. Özellikle Zaha, Ziyech, Kerem Aktürkoğlu ve Abdülkerim ile yaşanan sorunlar çözülemedi. Buruk'un oyun planı ve kadro tercihleri de tartışma konusu oldu.
29 Ağustos 2024

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi Play-off turunda İsviçre ekibi Young Boys’a elendi ve yoluna UEFA Avrupa Ligi’nde devam edecek. İlk maçı İsviçre'de 3-2 kaybeden Galatasaray, rövanş maçında da 1-0 mağlup oldu. Maçın tek golünü 88. dakikada Virginius attı. Galatasaray kalecisi Fernando Muslera, gol sonrası sportmenlik dışı hareketten kırmızı kart gördü. Galatasaray, Avrupa Ligi'nde bu sezon 36 takımlı yeni formatta mücadele edecek.
28 Ağustos 2024

Beşiktaş, Alman futbolcu Felix Uduokhai’yi satın alma opsiyonuyla sezon sonuna kadar kiraladı. Siyah-beyazlı kulüp, Augsburg ile yapılan anlaşma kapsamında Uduokhai’nin 2024-25 sezonu sonuna kadar geçici transfer edildiğini duyurdu. Beşiktaş, Uduokhai’ye başarılar diledi ve kamuoyunu bilgilendirdi.
27 Ağustos 2024

Trendyol Süper Lig'in üçüncü haftasında altı maç oynandı. Beşiktaş bu haftayı bay geçerken, Trabzonspor, Galatasaray ve Başakşehir'in maçları Avrupa müsabakaları nedeniyle ertelendi. Üçüncü hafta maç sonuçları ve güncel puan durumu açıklandı. Ligin gidişatı ve takımların performansları hakkında bilgi verildi.
27 Ağustos 2024

Türkiye'de Fenerbahçe, Beşiktaş ve Bursaspor'u çalıştıran Alman teknik direktör Christoph Daum, 70 yaşında hayatını kaybetti. Bir süredir akciğer kanseri tedavisi gören Daum, kanserle mücadelesini kaybetti. Fenerbahçe ve Beşiktaş, Daum için baş sağlığı mesajı yayınladı. Daum, Türkiye'de Beşiktaş ve Fenerbahçe ile şampiyonluklar yaşamıştı.
25 Ağustos 2024

İstanbul’un 11 ilçesinde nem oranı yüzde 95’in üzerine çıktı. Çatalca, Ataşehir ve Ümraniye’de nem oranı yüzde 100’e ulaştı. İstanbul genelinde hava sıcaklığı 25 derece, hissedilen sıcaklık ise 27,2 derece olarak ölçüldü. Yüksek nem oranları, özellikle sabah saatlerinde hissedilen sıcaklıkları artırdı.
24 Ağustos 2024
İşaretlediklerim