Meteoroloji Genel Müdürlüğü, İstanbul ve Ankara dahil olmak üzere yurt genelinde sağanak yağış uyarısında bulundu. Sıcaklıkların bazı bölgelerde mevsim normallerinin altına ineceği ve üç gün boyunca sağanak yağışların etkili olacağı belirtildi. Çarşamba, Perşembe ve Cuma günleri için farklı bölgelerde yağış bekleniyor. Ankara ve İstanbul'da gök gürültülü sağanak yağışlar beklenirken, İzmir'de yağış beklenmiyor.
17 Eylül 2024

Yunanistan Başbakanı Kiryakos Miçotakis, 88. Uluslararası Selanik Fuarı'nda Türkiye ile ilgili soruları yanıtladı. Miçotakis, Türkiye ile sorunların çözülmesi durumunda silahlı kuvvetlere yapılan yatırımların önemli bir kısmının gereksiz olacağını belirtti. Ayrıca, Ukrayna'daki savaşın daha ucuz silah sistemlerinin verimliliğini gösterdiğini ve Yunanistan'ın kendi savunma inovasyonunu desteklemeye önem verdiğini vurguladı.
8 Eylül 2024

Mısır Cumhurbaşkanı Abdülfettah es-Sisi, Türkiye'ye bir ziyaret gerçekleştirerek Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüşecek. Görüşmede Gazze, Libya ve Doğu Akdeniz gibi bölgesel sorunların ele alınması bekleniyor. Erdoğan ve Sisi, 2022'de Katar'da düzenlenen Dünya Kupası sırasında ilk kez bir araya gelmişti. Sisi'nin bu ziyareti, Müslüman Kardeşler örgütünün siyasi faaliyetlerini durdurması karşılığında Mısır yönetiminin af ilan etmesi teklifinin ardından gerçekleşiyor.
3 Eylül 2024
İşaretlediklerim