A Milli Futbol Takımı’nın UEFA Uluslar B Ligi dördüncü grupta Galler ve İzlanda ile oynayacağı maçlar için aday kadrosu açıklandı. Kadroda yer alan oyuncular, 2 Eylül’de Türkiye Futbol Federasyonu’nun Riva’daki tesislerinde toplanacak ve ilk antrenmanlarını aynı gün yapacak. Teknik direktör Vincenzo Montella tarafından belirlenen kadroda, Altay Bayındır, Hakan Çalhanoğlu ve Arda Güler gibi isimler bulunuyor.
30 Ağustos 2024

Hollanda'da polisler, erken emeklilik ve daha iyi sosyal haklar talebiyle mayıs ayından beri grevde. Bu grev nedeniyle pazar günü oynanması planlanan Feyenoord-Ajax derbisi ertelendi. Polis sendikaları, futbol maçlarını seslerini duyurmak için bir fırsat olarak görüyor ve bu nedenle Eredivisie maçlarında stadyumlarda görev almıyor. Hollanda Kraliyet Futbol Federasyonu (KNVB) ve her iki kulüp de erteleme kararından duydukları memnuniyetsizliği dile getirdi.
28 Ağustos 2024

Türkiye Futbol Federasyonu Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç’a 504 bin lira para cezası verdi. Göztepe Kulübü'ne ise Fenerbahçe maçındaki saha olayları nedeniyle iki maç saha kapama cezası uygulandı. Ayrıca, Göztepe Kulübü görevlisi Fatih Özkan’a Ali Koç’a yönelik saldırısı nedeniyle 90 gün hak mahrumiyeti cezası verildi. Fenerbahçe ve Göztepe kulüplerine çeşitli nedenlerle para ve tribün kapatma cezaları da kesildi.
22 Ağustos 2024

ABD Merkez Bankası (Fed), Federal Açık Piyasa Komitesi'nin (FOMC) son toplantısının tutanaklarına göre, eylüldeki toplantıda faiz indirimi yapabileceğini belirtti. Geçen ay politika faizini yüzde 5,25-5,50 aralığında sabit tutan Fed, ekonomik tahminlerde 2024'ün ikinci yarısındaki büyüme görünümünün zayıf iş gücü piyasası göstergelerine yanıt olarak gerilediğini kaydetti. Yetkililer, enflasyonun yüzde 2 hedefine doğru sürdürülebilir bir şekilde hareket ettiğine dair daha fazla güven sağlamak için ek bilgiye ihtiyaç duyduklarını vurguladı.
22 Ağustos 2024

Trendyol Süper Lig'de ikinci hafta dokuz maçla tamamlandı ve Trabzonspor bu hafta bay geçti. Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), haftanın VAR kayıtlarını YouTube hesabından yayınladı. İkinci hafta sonunda puan durumu da güncellendi.
21 Ağustos 2024

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Hukuk Müşavirliği, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç’u ve genel sekreter Burak Kızılhan’ı, Göztepe ile oynanan maçta talimatlara aykırı hareket gerekçesiyle Profesyonel Futbol Disiplin Kuruluna (PFDK) sevk etti. Aynı maçta Göztepe Kulübü görevlisi Fatih Özkan da talimatlara aykırı hareketi ve saldırı nedeniyle disipline gönderildi. Ayrıca, çeşitli nedenlerle Göztepe, Fenerbahçe, Gaziantep FK, Başakşehir, Kayserispor, Sivasspor ve Konyaspor da PFDK'ya sevk edildi.
20 Ağustos 2024
İşaretlediklerim