Fenerbahçe, Jose Mourinho'yu teknik direktör olarak imzalayarak rakiplerine güçlü bir mesaj verdi. Başkan Ali Koç, bu hamleyle 'kurtlar sofrasında' son şansını kullanıyor. Beşiktaş ise Giovanni van Bronckhorst'u teknik direktör olarak getirdi ve şampiyonluk hedefliyor. Galatasaray ise mevcut kadrosunu koruyarak Okan Buruk yönetiminde devam ediyor.
18 Haziran 2024

A Milli Takım Teknik Direktörü Vincenzo Montella, 18 Haziran'da oynanacak Gürcistan maçı öncesi takımın durumu hakkında açıklamalarda bulundu. Montella, Arda Güler'in son maçta iyi oynadığını ancak isteklerini tam olarak anlaması gerektiğini belirtti. Ayrıca, sakat oyuncular hakkında bilgi vererek İrfan Can'ın üçüncü maçta oynayabileceğini söyledi. Montella, genç futbolcuları aynı anda oynatmanın riskli olabileceğini ve küçük adımlarla büyük hayallere ulaşılması gerektiğini vurguladı.
16 Haziran 2024

Fenerbahçe, 2024-25 sezonuna 22 Haziran 2024'te Jose Mourinho yönetiminde başlayacağı Avusturya kampında oynayacağı hazırlık maçlarının programını açıkladı. Kamp programı Match PR tarafından organize edildi ve Fenerbahçe, 6 Temmuz'da Admira Wacker, 10 Temmuz'da Hajduk Split ve 13 Temmuz'da Strasbourg ile karşılaşacak. Takım, son maçın ardından İstanbul'a dönecek.
14 Haziran 2024

Basketbol Süper Ligi play-off final serisinin dördüncü maçında Fenerbahçe Beko, Anadolu Efes'i uzatmada 80-72 yenerek şampiyon oldu. Maçın normal süresi 68-68 eşitlikle tamamlandı ve uzatmalarda Fenerbahçe Beko üstünlük sağlayarak galibiyete ulaştı. Bu sonuçla Fenerbahçe Beko, 2023-2024 sezonunu şampiyon olarak tamamladı.
12 Haziran 2024
İşaretlediklerim