Trendyol Süper Lig'de yedinci hafta maçları 27 Eylül Cuma günü başlayacak ve 30 Eylül Pazartesi günü sona erecek. Haftanın açılış maçı Sivasspor ve Başakşehir arasında oynanacak. Diğer önemli maçlar arasında Galatasaray-Kasımpaşa ve Antalyaspor-Fenerbahçe karşılaşmaları bulunuyor. Haftayı bay geçen takım ise Atakaş Hatayspor olacak.
27 Eylül 2024

Fenerbahçe’nin eski futbolcusu ve spor yorumcusu Serhat Akın, program çıkışı silahlı saldırıya uğradı. Akın, saldırıyı sosyal medya platformu X üzerinden duyurdu ve ayaklarından yaralandığını belirtti. Sports Digitale, Akın’ın çalıştığı spor kanalı, saldırıyı kınayan bir açıklama yaptı. Olayın ardından Akın’ın sağlık durumu hakkında detaylı bilgi verilmedi.
27 Eylül 2024

Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi'ndeki ilk maçında deplasmanda Ajax'a 4-0 mağlup oldu. Ajax'ın gollerini Fitz-Jim K. (31 ve 73. dakika), Gods M. (51. dakika) ve Taylor K. (55. dakika) kaydetti. Günün diğer UEFA Avrupa Ligi maçlarında Fenerbahçe, USG'yi 2-1 yendi. Bu sezon UEFA Avrupa Ligi, 36 takımın katılımıyla lig usulüyle düzenlenecek ve ilk sekize giren takımlar doğrudan son 16 turuna yükselecek.
27 Eylül 2024

Türkiye Futbol Federasyonu Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, Trendyol Süper Lig'in 6. haftasında yaşanan disiplin ihlalleri nedeniyle Fenerbahçe ve Galatasaray dahil yedi kulübe para cezası verdi. Fenerbahçe'ye 486 bin lira, Galatasaray'a ise 433 bin 500 lira ceza kesildi. Ayrıca, Kasımpaşa'nın Hırvat oyuncusu Josip Brekalo'ya rakibine ciddi faulden dolayı iki maç men cezası verildi.
26 Eylül 2024

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi'nin yeni formatında ilk maçında Belçika ekibi Union Saint-Gilloise'ı 2-1 mağlup etti. Maçta Fenerbahçe'nin gollerini Çağlar Söyüncü ve Osayi Samuel kaydetti. Union SG'den Kevin Mac Allister kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bıraktı. Fenerbahçe, bu galibiyetle üç puanın sahibi oldu.
26 Eylül 2024

UEFA Avrupa Ligi sezonunun ilk haftasında Fenerbahçe ve Beşiktaş sahaya çıkacak. Fenerbahçe, Belçika'nın Union Saint-Gilloise ekibini konuk ederken, Beşiktaş Hollanda'nın Ajax takımına konuk olacak. Organizasyonda 36 takım mücadele edecek ve sekiz maç sonunda ilk sekize giren ekipler son 16 turuna yükselecek. Türkiye'yi bu sezon UEFA Avrupa Ligi'nde Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray temsil edecek.
26 Eylül 2024

Galatasaray-Panathinaikos dostluk maçı sonunda Ergin Ataman'ın yaptığı '3-1' hareketi Fenerbahçe camiasında rahatsızlık yarattı. Ataman, Instagram hesabından özür diledi ancak Fenerbahçe, Ataman milli takımın başında olduğu sürece oyuncu göndermeme kararı aldı. Kulüp, Ataman'ın hareketinin milli takım antrenörlüğü saygınlığına ve ülkeye büyük bir saygısızlık olduğunu belirtti.
25 Eylül 2024

UEFA Avrupa Ligi sezonunun ilk haftasında Galatasaray, PAOK ile karşılaşacak. Bu sezon formatı değişen organizasyonda 36 takım mücadele edecek ve sekiz maç sonunda ilk sekize giren ekipler, son 16 turuna yükselecek. Türkiye'yi bu sezon UEFA Avrupa Ligi'nde Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray temsil edecek. İlk hafta maçları 19.45 ve 22.00'de oynanacak.
25 Eylül 2024

Trendyol Süper Lig'in altıncı haftasında dokuz maç oynandı ve haftayı Başakşehir Futbol Kulübü bay geçti. Haftanın en dikkat çeken maçı olan derbide Galatasaray, Fenerbahçe'yi 3-1'lik skorla mağlup etti. Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), haftanın VAR kayıtlarını Youtube hesabından yayınladı. Güncel puan durumu da açıklandı.
24 Eylül 2024

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho, Galatasaray'a 3-1 yenildikleri maçın ardından basın toplantısına katılmadan stattan ayrıldı. Mourinho, Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk'un basın toplantısının uzamasını gerekçe gösterdi. Maç sonrası beIN Sports'a yaptığı açıklamada, daha çok gol atan takımın kazandığını ve takımının birçok pozisyon kaçırdığını belirtti. Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk ise maçın kendileri için rahat geçtiğini ve galibiyetten dolayı mutlu olduklarını ifade etti.
22 Eylül 2024

Trendyol Süper Lig’in 6’ıncı haftasında oynanan Fenerbahçe-Galatasaray derbisinde, Galatasaray 3-1’lik skorla galip geldi. Maçta Galatasaray’ın gollerini Lucas Torreira, Dries Mertens ve Gabriel Sara kaydetti. Fenerbahçe’nin tek golü ise Edin Dzeko’nun penaltısıyla geldi. Bu sonuçla Galatasaray puanını 18’e çıkararak liderliğini korurken, Fenerbahçe’nin 32 maçlık yenilmezlik serisi sona erdi.
21 Eylül 2024

Süper Lig'in 6. haftasında Fenerbahçe ile Galatasaray arasında oynanacak derbinin ilk 11'leri açıklandı. Fenerbahçe'nin kadrosunda Livakovic, Mert Müldür, Djiku, Çağlar Söyüncü, Oosterwolde, İsmail Yüksek, Fred, Szymanski, Tadic, Alain-Saint Maximin ve Edin Dzeko yer alıyor. Galatasaray ise Muslera, Kaan Ayhan, Davinson Sanchez, Abdülkerim Bardakçı, İsmail Jacobs, Lucas Torreria, Gabriel Sara, Barış Alper Yılmaz, Yunus Akgün, Dries Mertens ve Victor Osimhen ile sahaya çıkacak. Maçın hakemi Atilla Karaoğlan, VAR hakemi ise Onur Özürtoprak olarak belirlendi.
21 Eylül 2024

Fenerbahçe ve Galatasaray arasında oynanacak derbi maçında VAR hakemi olarak Onur Özütoprak görev yapacak. Maçı Atilla Karaoğlan yönetecek. Derbi, bu akşam saat 20.00'de başlayacak. Galatasaray 15 puanla zirvede yer alırken, Fenerbahçe 13 puanla ikinci sırada bulunuyor.
21 Eylül 2024
İşaretlediklerim