Fenerbahçe, Portekizli ünlü teknik direktör Jose Mourinho ile resmi bir anlaşma imzaladı. Ülker Stadyumu'nda düzenlenen imza törenine binlerce taraftar katıldı. Mourinho, Fenerbahçe taraftarlarının tutkusunu hissettiğini ve bu tutkuyu en iyi hissedebileceği yerlerden birinde olduğunu belirtti. Fenerbahçe Kulüp Başkanı Ali Koç, Mourinho'nun dünya çapında tanınan ve başarılı bir teknik direktör olduğunu vurguladı.
2 Haziran 2024

Süper Lig'de sezon boyunca yapılan VAR müdahalelerinin bilançosu açıklandı. En kazançlı takımlar Fenerbahçe, Galatasaray ve Hatay olurken, en dezavantajlı takım Beşiktaş oldu. En çok VAR müdahalesi Galatasaray-İstanbul maçında gerçekleşti. Fenerbahçe ve Kayserispor, VAR müdahalesi en fazla yaşayan takımlar olurken, Ankaragücü en az VAR müdahalesi yaşayan takım oldu.
2 Haziran 2024

Fenerbahçe, taraftarlarına yarın akşam için plan yapmamalarını söyleyerek heyecan verici bir duyuru yapmaya hazırlandığını belirtti. Kulüp, dünyanın en iyi teknik direktörlerinden biri olarak kabul edilen Jose Mourinho'yu takımın başına getirmek için çalışmalara başladı. Mourinho, henüz kesinleşmiş bir durum olmadığını ifade etse de, Fenerbahçe'nin sosyal medya hesabından yapılan paylaşım taraftarları heyecanlandırdı.
1 Haziran 2024

Fenerbahçe, teknik direktör İsmail Kartal ile yollarını ayırdıktan sonra Jose Mourinho ile görüşmelere başladığını Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi. Mourinho, Sky Sports'a yaptığı açıklamada Fenerbahçe'ye gitmek istediğini belirtti. Ayrıca, Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi'nde üç eleme oynaması gerektiğini ve bu sürecin zorluklarından bahsetti. Mourinho, anlaşma sağlanması durumunda Şampiyonlar Ligi'nde mücadele etmek için savaşacağını ifade etti.
1 Haziran 2024
İşaretlediklerim