A Milli Takım Teknik Direktörü Vincenzo Montella, 18 Haziran'da oynanacak Gürcistan maçı öncesi takımın durumu hakkında açıklamalarda bulundu. Montella, Arda Güler'in son maçta iyi oynadığını ancak isteklerini tam olarak anlaması gerektiğini belirtti. Ayrıca, sakat oyuncular hakkında bilgi vererek İrfan Can'ın üçüncü maçta oynayabileceğini söyledi. Montella, genç futbolcuları aynı anda oynatmanın riskli olabileceğini ve küçük adımlarla büyük hayallere ulaşılması gerektiğini vurguladı.
16 Haziran 2024

İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı (İSG) CEO'luğuna 24 Haziran 2024 itibarıyla Alp Er Tunga Ersoy atandı. Ersoy, 18 yıl sonra Türkiye'ye dönerek İSG'de görev yapacak olmanın mutluluğunu dile getirdi ve havalimanının konumunu daha da sağlamlaştırmak için çalışacaklarını belirtti. Ersoy, havacılık kariyerine 1999 yılında başlamış ve son 18 yılını yurt dışında çeşitli havalimanlarında üst düzey yöneticilik yaparak geçirmiştir.
14 Haziran 2024

Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) yarın başlıyor ve turnuvanın açılış maçı Münih'te oynanacak. Turnuvada 24 takım, dörderli altı grupta mücadele edecek ve grup maçları 26 Haziran'da sona erecek. Türkiye, F grubunda Portekiz, Gürcistan ve Çekya ile karşılaşacak. A Milli Futbol Takımı, şampiyonadaki ilk maçını 18 Haziran'da Gürcistan ile oynayacak.
13 Haziran 2024

Eren Tutel, Türkiye'nin EURO 2024'te gruptan çıkmasının yeterli olacağını belirtti. Türkiye'nin savunma hattındaki eksikliklerin, özellikle stoper pozisyonunda, takımın performansını olumsuz etkilediğini vurguladı. Portekiz'in grup favorisi olduğunu, Çekya'nın ise sürpriz yapabilecek kapasitede bir takım olduğunu ifade etti. Gürcistan'ın ise turnuvaya katılmasının tarihi bir başarı olduğunu ve grupta zayıf halka olarak görüldüğünü belirtti.
13 Haziran 2024

Türkiye Futbol Federasyonu, A Milli Takım’ın EURO 2024 kadrosunu duyurdu. Türkiye, F Grubu'nda Gürcistan, Portekiz ve Çekya ile karşılaşacak. Kadroda sakatlıklar nedeniyle Ozan Kabak, Çağlar Söyüncü ve Enes Ünal yer almazken, kaleciler Altay Bayındır, Mert Günok ve Uğurcan Çakır gibi isimler bulunuyor. Türkiye, turnuva öncesi son hazırlık maçını Polonya ile yapacak.
8 Haziran 2024
İşaretlediklerim