Elazığ'ın Palu ilçesindeki Cimşidbey Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde E.D. (17) isimli öğrenci, okulun arka bahçesinde Ş.K. (17) isimli arkadaşıyla henüz bilinmeyen bir nedenle tartıştı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonucu Ş.K., E.D.'yi bıçaklayarak yaraladı. Yaralı öğrenci hastaneye kaldırıldı ancak yapılan müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Olayın ardından şüpheli Ş.K. polis tarafından gözaltına alındı.
2 Ocak 2023

Mardin Midyat-Ömerli kara yolunda bir servis minibüsü şarampole devrildi. Kazada, minibüste bulunan altı kişi yaşamını yitirdi, beş kişi yaralandı. Olay yerine jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralılar Midyat ve Mardin'deki hastanelere kaldırıldı.
2 Ocak 2023

2023 yılının ilk dakikalarında Türkiye'nin çeşitli şehirlerinde dünyaya gelen bebekler, aileleri için büyük mutluluk kaynağı oldu. Ankara'da Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, İstanbul'da Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, İzmir'de ise Diyarbakır Vali Yardımcısı Selim Çomaklı tarafından yeni yılın ilk bebekleri ziyaret edildi ve ailelere çeşitli hediyeler verildi. İzmir, Diyarbakır, Malatya ve Adana'da da yeni yılın ilk dakikalarında doğan bebekler ve aileleri mutluluklarını paylaştı.
1 Ocak 2023

Amasya'nın Gümüşhacıköy ilçesinde görev yapan savcı Cihad Atabaş, meslektaşı ve güvenlik güçleri tarafından evinde ölü olarak bulundu. Uzun süre kendisinden haber alınamayan Atabaş'ın cenazesi otopsi için hastane morguna kaldırıldı. Amasya başsavcılığı, Atabaş'ın mevcut hastalıklarına bağlı doğal nedenlerle vefat ettiğini ve şüpheli bir durum olmadığını açıkladı. Savcı Atabaş'ın cenazesi, memleketi Yozgat'ın Sorgun ilçesinde toprağa verilecek.
1 Ocak 2023
İşaretlediklerim