1’inci Lig’e yükselen Amedspor, İngiltere Championship kulübü Hull City’den Adama Traore’yi transfer ettiğini duyurdu. Bu transfer, Amedspor'un ilk yabancı transferi olarak kayıtlara geçti. 28 yaşındaki Malili oyun kurucu Adama Traore, daha önce Fransa Ligue 1 kulüplerinden Monaco ve Metz’de forma giymiş ve Hatayspor’da da oynamıştı.
24 Haziran 2024

Bu hafta Türkiye genelinde sıcaklıkların mevsim normallerinin 5-10 derece üzerine çıkması bekleniyor. Ege, Güneydoğu Anadolu ve Doğu Anadolu’nun batısında sıcaklıkların 40 dereceyi aşacağı öngörülüyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'ne göre, bazı bölgelerde yaz yağmurları etkili olacakken, İstanbul, Ankara ve İzmir'de yağış beklenmiyor. Uzmanlar, aşırı sıcaklara karşı dikkatli olunması gerektiği konusunda uyarılarda bulunuyor.
24 Haziran 2024

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Marmara ve Kuzey Ege kıyılarında kuvvetli rüzgar beklendiğini duyurdu. Rüzgarın kuzeyli yönlerden saatte 60 kilometre hızla eseceği bildirildi. Doğu kesimlerde ve Doğu Akdeniz'in bazı bölgelerinde sağanak yağış beklenirken, diğer bölgelerde hava az bulutlu ve açık olacak. Hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin 5 ila 10 derece üzerinde seyretmeye devam edeceği tahmin ediliyor.
23 Haziran 2024
İşaretlediklerim