Borsa İstanbul BIST-100 endeksinde dün en çok yükselen beş hisse BERA, KONTR, CIMSA, EGEEN ve KMPUR oldu. Öte yandan, en çok değer kaybeden hisseler SRVGY, ULAS, GSRAY, BJKAS ve TUKAS olarak belirlendi. Borsa İstanbul, seçimlerin ardından yükseliş trendini sürdürüyor.
22 Eylül 2023

Borsa İstanbul'da KLNMA ve MIATK hisseleri 20 Eylül 2023 tarihli işlemlerden 19 Ekim 2023 tarihli işlemlere kadar emir paketi tedbiriyle işlem görecek. Ayrıca METUR ve UNLU paylarında bugün seans başından 19 Ekim 2023 tarihli işlemlere kadar brüt takas uygulanacak. İlgili paylarda halihazırda uygulanan ve VBTS kapsamında önceki aşamalarda tanımlanan açığa satış ve kredili işlem yasağı tedbiri de brüt takas tedbirinin uygulandığı süre boyunca devam edecek.
20 Eylül 2023

Borsa İstanbul BIST-100 endeksinde dün en çok yükselen beş hisse ULKER, ALFAS, GWIND, SMRTG ve AKFGY oldu. Öte yandan, en çok değer kaybeden hisseler BRSAN, SKBNK, HALKB, BRYAT ve BERA olarak belirlendi. Borsa İstanbul, seçimlerin ardından yükseliş trendini sürdürüyor.
20 Eylül 2023

Borsa İstanbul BIST-100 endeksinde dün en çok yükselen beş hisse BRSAN, BERA, PSGYO, SKBNK ve AKFGY oldu. Öte yandan, en çok değer kaybeden hisseler ise EGEEN, ALFAS, OTKAR, CIMSA ve BRYAT olarak belirlendi. Borsa İstanbul, seçimlerin ardından yükseliş trendini sürdürüyor.
19 Eylül 2023

Borsa İstanbul'da bu hafta 15 hisse üzerindeki tedbirler kaldırılıyor. Bu hisseler arasında MARKA, AYEN, PAPIL, CMENT, TETMT, GOKNR, MEGAP, SANKO, QNBFL, KENT, PKART, DAPGM, IHYAY, KAYSE ve METUR bulunuyor. Ayrıca, OSTIM ve TMSN hisseleri 18 Eylül-17 Ekim tarihleri arasında açığa satışa ve kredili işlemlere konu edilemeyecek. ATSYH ve GRSEL üzerindeki açığa satışa ve kredili işlemle brüt takas tedbiri 17 Ekim’e kadar uzatıldı.
18 Eylül 2023

Borsa İstanbul BIST-100 endeksinde dün en çok yükselen beş hisse BRSAN, ODAS, BRYAT, HALKB ve BERA oldu. Diğer yandan, en çok değer kaybeden hisseler TAVHL, PGSUS, THYAO, ASUZU ve GUBRF olarak belirlendi. Borsa İstanbul, seçimlerin ardından yükseliş trendini sürdürüyor.
16 Eylül 2023

Seçimlerin ardından Borsa İstanbul'da hisse senetleri yükselişe geçti. BIST-100 endeksinde en çok yükselen beş hisse BRYAT, BRSAN, ALARK, BIOEN ve KOZAA oldu. Diğer yandan, en çok değer kaybeden hisseler AKFGY, TUKAS, YYLGD, ULKER ve ASUZU olarak belirlendi.
15 Eylül 2023

Seçimlerin ardından yükselişe geçen Borsa İstanbul, bu görünümünü sürdürüyor. BIST-100 endeksinde en çok yükselen hisseler GWIND, ULKER, SNGYO, KOZAL ve SKBNK oldu. Öte yandan, en çok değer kaybeden hisseler ise TUKAS, BRSAN, ISCTR, GENIL ve SELEC oldu.
12 Eylül 2023

Borsa İstanbul BIST-100 endeksinde dün en çok yükselen beş hisse SKBNK, ISGYO, AKSA, BAGFS ve GENIL oldu. Öte yandan, en çok değer kaybeden hisseler TUKAS, BRYAT, BRSAN, ALFAS ve CIMSA olarak belirlendi. Borsa İstanbul, seçimlerin ardından yükseliş trendini sürdürüyor.
9 Eylül 2023

Borsa İstanbul'da BIST-100 endeksinde en çok yükselen beş hisse BRYAT, TUKAS, ULKER, AKFGY ve VAKBN oldu. Öte yandan, en çok değer kaybeden hisseler BRSAN, ASUZU, CEMTS, EUREN ve AYDEM olarak belirlendi. Borsa İstanbul, seçimlerin ardından yükseliş trendini sürdürüyor.
6 Eylül 2023

Borsa İstanbul'da BIST-100 endeksinde en çok yükselen beş hisse BRYAT, AGHOL, ASUZU, GESAN ve CANTE oldu. Öte yandan, en çok değer kaybeden hisseler KONYA, ENJSA, OTKAR, DOAS ve EGEEN olarak belirlendi. Borsa İstanbul, seçimlerin ardından yükseliş trendini sürdürüyor.
5 Eylül 2023

Borsa İstanbul BIST-100 endeksinde dün en çok yükselen beş hisse BRSAN, BRYAT, GWIND, ALFAS ve ULKER oldu. Diğer yandan, en çok değer kaybeden hisseler EUREN, GUBRF, SOKM, HEKTS ve YYLGD olarak belirlendi. Borsa İstanbul, seçimlerin ardından yükseliş trendini sürdürüyor.
2 Eylül 2023

Ekonomi yönetiminin belirlenmesinin ardından Borsa İstanbul'da pozitif bir seyir izlenirken, beş şirket hisse geri alımı gerçekleştirdi. Bu şirketler MLP Sağlık Hizmetleri, Doğanlar Mobilya Grubu İmalat Sanayi ve Ticaret, Ahlatcı Doğal Gaz Dağıtım Enerji ve Yatırım, Verusaturk Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı ve Suwen Tekstil Sanayi Pazarlama oldu.
25 Ağustos 2023

Borsa İstanbul'da seçimlerin ardından yükseliş trendi devam ediyor. BIST-100 endeksinde en çok yükselen hisseler GARAN, AKBNK, YKBNK, ULKER ve ISCTR oldu. Ancak DOAS, YYLGD, KCAER, GESAN ve DOHOL hisseleri değer kaybetti. Borsa İstanbul'da yeni bir rekor kırıldı ve 7900 seviyesi aşıldı.
25 Ağustos 2023

Borsa İstanbul BIST-100 endeksinde en çok yükselen beş hisse BRSAN, YYLGD, DOAS, GWIND ve CEMTS oldu. Diğer yandan, en çok değer kaybeden hisseler GSDHO, ALFAS, AGHOL, HEKTS ve QUAGR olarak belirlendi. Borsa İstanbul, seçimlerin ardından yükseliş trendini sürdürüyor.
23 Ağustos 2023

Ekonomi yönetiminin belirlenmesinin ardından Borsa İstanbul'da hisse geri alım hareketleri devam ediyor. MLP Sağlık, toplam 20 bin TL nominal değerli hisse aldı. Öte yandan, Pera Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., sürenin dolması nedeniyle pay geri alım programını sonlandırdı. Geri alınan payların toplam nominal değeri 3 milyon 590 bin TL ve bu payların sermayeye oranı yüzde 2,519.
22 Ağustos 2023

Borsa İstanbul BIST-100 endeksinde dün en çok yükselen hisseler DOHOL, ULKER, BRSAN, ISDMR ve GENIL oldu. Öte yandan, en çok değer kaybeden hisseler KONYA, ALFAS, GUBRF, SMRTG ve BAGFS olarak belirlendi. Borsa İstanbul, seçimlerin ardından yükseliş trendini sürdürüyor.
22 Ağustos 2023

Borsa İstanbul BIST-100 endeksinde bugün en çok yükselen hisseler ZOREN, KONYA, GESAN, ALBRK ve ULKER oldu. En çok değer kaybeden hisseler ise GENIL, ISMEN, AKCNS, BIMAS ve AGHOL olarak belirlendi.
15 Ağustos 2023

Seçimlerin ardından Borsa İstanbul'da yükseliş devam ediyor. Londra'da yabancı yatırımcıların Borsa İstanbul'dan hisse senedi almak için TL elde edebileceği swap piyasasının yeniden hayata geçirileceği haberleri, borsadaki yükselişi etkiledi. Yabancı yatırımcılar en çok Astor Enerji, Kontrolmatik Teknoloji Enerji ve Mühendislik, Türk Traktör ve Ziraat Makineleri, Alfa Solar Enerji Sanayi ve Ticaret, İş Yatırım Menkul Değerler gibi şirketlerin hisselerini aldı. En çok satılan hisseler ise Enerjisa Enerji, Akçansa Çimento Sanayi ve Ticaret, Anadolu Isuzu Otomotiv Sanayi ve Ticaret, Türk Telekomünikasyon ve Emlak Konut oldu.
12 Ağustos 2023

Borsa İstanbul BIST-100 endeksinde dün en çok yükselen beş hisse AGHOL, BRSAN, IPEKE, ASUZU ve PENTA oldu. Öte yandan, en çok değer kaybeden hisseler EDIP, DOCO ve INGRM olarak belirlendi. Borsa İstanbul, seçimlerin ardından yükseliş trendini sürdürüyor.
12 Ağustos 2023
İşaretlediklerim