Türkiye A Milli Takım Teknik Direktörü Vincenzo Montella, Avusturya'ya 6-1 ve Macaristan'a 1-0 yenilgilerinin ardından düzenlenen basın toplantısında bir gazetecinin 'İstifa etmeyi düşünüyor musunuz?' sorusuna, bu sorunun provokatif olduğunu belirterek, hatalı bir soru sorma durumunda gazetecinin işi bırakıp bırakmadığını sorgulayarak yanıt verdi. Montella, maçları tekrar izleyerek pozisyonları değerlendirme fırsatı bulacağını ifade etti.
27 Mart 2024

İtalya'nın Atalanta takımından milli futbolcu Merih Demiral, Suudi Arabistan'ın Al Ahli takımına transfer oldu. Al Ahli, daha önce de Edouard Mendy, Roger Ibanez, Franck Kessie, Allan Saint-Maximin, Riyad Mahrez ve Roberto Firmino gibi önemli isimleri kadrosuna katmıştı. Fenerbahçe altyapısında yetişen ve daha sonra Portekiz ve İtalya'da forma giyen 25 yaşındaki Merih, Atalanta kariyerinde 70 maça çıktı ve üç gol attı.
19 Ağustos 2023

Sanatçı Haluk Levent tarafından kurulan Ahbap Derneği, Güneydoğu'da meydana gelen depremlerin ardından arama kurtarma ve yardım toplama faaliyetlerine başladı. Haluk Levent, Twitter üzerinden yardım çağrıları yaparak, ulaşılamayan kişilerin bilgilerini topladı ve ihtiyaç duyulan bölgelere hijyen tırları gönderdi. Ayrıca dernek, Kıvanç Tatlıtuğ, Merih Demiral gibi ünlülerin ve Papara, TikTok Türkiye gibi şirketlerin de aralarında bulunduğu bağışçılar sayesinde önemli miktarda bağış topladı. Levent, bağış yapan kişi ve kurumları Twitter hesabından duyurdu.
7 Şubat 2023
İşaretlediklerim