Duman grubu, 16 parçadan oluşan yeni albüm kayıtlarını tamamladığını açıkladı. Grup en son 2013 yılında 'Darmaduman' albümünü yayınlamıştı. Grup üyeleri Kaan Tangöze, Batuhan Mutlugil ve Ari Barokas, son albümden bu yana ayrı ayrı tekliler ve albümler yayınlamıştı. Yeni albümün ne zaman yayınlanacağına dair henüz bir bilgi bulunmuyor.
17 Haziran 2024

Thrash metalin öncü gruplarından Megadeth, İstanbul KüçükÇiftlik Park’ta sahne aldı. Konser, grubun son albümlerinden ve klasikleşmiş şarkılarından oluşan bir repertuarla yaklaşık 2 saat sürdü. Dave Mustaine, seyircilere hitap ederek Türkiye'de sahne almaktan mutluluk duyduğunu belirtti ve ekstra parçalar çalacaklarını söyledi. Megadeth, en son 2016 yılında İstanbul'da konser vermişti.
13 Haziran 2024

Fatih Akın’ın 2005 yılında çektiği ‘İstanbul Hatırası: Köprüyü Geçmek’ belgesel filmi, restore edilmiş kopyasıyla 5 Temmuz’dan itibaren MUBI platformunda izleyicilerle buluşacak. Belgesel, İstanbul'da farklı kitlelere müzik yapan bir grup müzisyenin hikâyesini anlatıyor ve Baba Zula, Siya Siyabend, Ceza, Müzeyyen Senar, Aynur Doğan, Sezen Aksu gibi birçok ünlü müzisyeni içeriyor. MUBI, filmin 4K kalitesinde yenilenen versiyonunu sunacak.
12 Haziran 2024

Fransa'nın ünlü pop şarkıcısı Françoise Hardy, 80 yaşında lenf kanseri nedeniyle hayatını kaybetti. Hardy'nin ölüm haberini oğlu Thomas Dutronc duyurdu. 1944'te Paris'te doğan Hardy, 1960'larda popülerlik kazandı ve birçok hit şarkıya imza attı. 2004'ten beri lenf kanseriyle mücadele eden sanatçı, 2015'te durumu kötüleşince komaya girdi ve son yıllarında ciddi sağlık sorunları yaşadı.
12 Haziran 2024
İşaretlediklerim