İzmir'in Karabağlar ilçesinde bir kavgayı ayırmaya çalışan Şerafeddin Yüce, S.K'nin ağabeyi İ.K tarafından bıçaklandı. Ağır yaralanan Yüce, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Olayın ardından polis, S.K. ve İ.K'yi gözaltına aldı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen İ.K ve S.K, çıkarıldıkları hakimlikçe tutuklandı.
28 Temmuz 2023

Adana'nın Yüreğir ilçesinde, Muhammet Ali Binen isimli genç, aralarında husumet olduğu iddia edilen arkadaşları Tugay Kopal ve Mahir Palamut'u pompalı tüfekle vurdu. Saldırı sonrası Binen, olay yerinde kendisine de ateş ederek yaşamına son verdi. Olayın ardından bölgeye çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Kopal ve Binen'in olay yerinde hayatını kaybettiği, ağır yaralanan Palamut'un ise hastanede yaşamını yitirdiği belirtildi.
25 Temmuz 2023

CHP Erzincan Milletvekili Mustafa Sarıgül, Meclis'te geçmiş dönemlerde vekillik yapmış bir kişi tarafından yumruklu saldırıya uğradı. Saldırganın Turan Tüysüz olduğu belirtildi. Tüysüz, 2002 seçimlerinde CHP'den vekil seçilmiş, ancak 2005'te partisinin İstanbul il başkanını yumrukladığı ve kurultay salonuna silahla geldiği gerekçesiyle partisinden istifa etmişti.
25 Temmuz 2023

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Meclisi'nin İSKİ Genel Kurulu sırasında, İBB çalışanları ile bazı AKP'li meclis üyeleri arasında çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Bu kavgayı görüntülemek isteyen Medyascope muhabiri Ali Macit, AKP'li meclis üyeleri tarafından darp edildi. Olay yerine müdahale eden güvenlik görevlileri ve diğer meclis üyeleri sayesinde Macit, bölgeden uzaklaştırıldı ve sağlık ekiplerince hastaneye sevk edildi. Macit, saldırıya uğradığı için şikayetçi olacağını belirtti.
30 Mayıs 2023

İstanbul'un Fatih ilçesinde bulunan Neslişah İmam Hatip Ortaokulu'nda, cumhurbaşkanı ve milletvekili seçimleri sırasında AKP'li müşahitlerin seçmenlerle birlikte oy kabinine girmeye çalıştıkları iddia edildi. Bu duruma karşı çıkan ve uyarıda bulunan TİP üyesi sandık görevlisi, AKP'li müşahitler tarafından önce tehdit edildi, ardından saldırıya uğradı.
14 Mayıs 2023

CHP Ankara İl Gençlik Kolları Başkanı Tolga Turgut, CHP Sincan Gençlik Kolları Başkanı Osman Çağatay Ayrıçal'ın, 'Dikkat! Attığın oy Mehmetçiğe kurşun olmasın' yazılı pankartı indirdikten sonra saldırıya uğradığını açıkladı. Turgut, saldırının eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı ve AKP'li İbrahim Melih Gökçek'in adamları tarafından gerçekleştirildiğini iddia etti. Turgut, Twitter üzerinden yaptığı paylaşımda olayın takipçisi olacaklarını belirtti.
1 Mayıs 2023

Batman'da 43 yaşındaki dört çocuk annesi Zeynep A., evinde bıçaklanarak öldürüldü. Eşi tarafından bıçaklanmış halde bulunan Zeynep A.'nın ölümü sağlık görevlileri tarafından tespit edildi. Polis, cinayet zanlısı olarak kadının ağabeyini arama çalışmalarına başladı. Zeynep A.'nın cesedi otopsi için hastaneye kaldırıldı.
24 Mart 2023

TFF 2'nci Lig'de oynanan Bursaspor-Amedspor maçında Amedspor futbolcuları ve teknik ekibi saldırıya uğradı. Amedspor kalecisi Cantuğ Temel, maç sırasında başına iki kez sert cisim isabet etmesine rağmen oyunu sürdürdü. Maç sonrası Instagram'da bir açıklama yapan Temel, yaşananlara rağmen futbol oynamaya devam edeceklerini ve güzel futbol sergilemeye çalışacaklarını belirtti. Amedspor Başkanı Selahattin Yıldırım ise yaşananlara ve TFF'nin tutumuna tepki gösterdi.
5 Mart 2023

Mersin'in Tarsus ilçesinde Mehmet E. isimli şahıs, kıskançlık nedeniyle tartıştığı eşi Emine E.'yi tabancayla vurarak öldürdü. Olay, çiftin Çağlayan Mahallesi'ndeki evlerinde meydana geldi. Komşuların ihbarı üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, ağır yaralı kadını hastaneye kaldırdı, ancak yapılan müdahalelere rağmen kadın hayatını kaybetti. Şüpheli koca, olay yerine yakın bir noktada polis tarafından yakalandı ve üzerinde cinayette kullanılan tabanca bulundu.
13 Ocak 2023

Kilis'te, Suriyeli D.H.M., boşanmak isteyen eski eşi N.Ş.'yi silahla vurarak öldürdü. Olay, Şehit Sakıp Mahallesi'nde meydana geldi. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine gelen sağlık ve polis ekipleri, yaralı kadını hastaneye kaldırdı ancak yapılan müdahalelere rağmen N.Ş. hayatını kaybetti. Şüpheli D.H.M. polis tarafından gözaltına alındı.
4 Ocak 2023
İşaretlediklerim