CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun bir iftar buluşmasında seccadelere basarken çekilen fotoğrafı tartışma yarattı. Fotoğrafta yer alan CHP milletvekili aday adayı Ali Acar, seccadelerin ilk fotoğraflarda olmadığını ve odaya sadece İstanbul Platformu üyelerinden Hüseyin Kaya ile yanındaki tanımadığı bir kişinin girip çıktığını belirtti. Acar, olayın aydınlatılması için odadaki güvenlik kamerası kayıtlarının incelenmesi gerektiğini ifade etti. Kaya ise konu hakkında konuşmak istemedi.
3 Nisan 2023

Netflix'in popüler dizisi 'The Crown', İngiliz kraliyet ailesinin yaşamını konu alıyor ve altıncı sezonunun hazırlıkları devam ediyor. Bu sezonda, Prens Harry'nin 2005 yılında Nazi kostümü giyerek katıldığı bir doğum günü partisinde yarattığı skandalın da ele alınacağı belirtiliyor. Prens Harry bu olay için 'hayatımdaki en büyük pişmanlıklardan biri' ifadesini kullanmıştı. Dizi, tarihi çarpıttığı gerekçesiyle eleştirilere de maruz kalıyor ve altıncı sezonun yayın tarihi henüz açıklanmadı.
14 Mart 2023

Galatasaray'ın Arjantinli futbolcusu Mauro Icardi, Instagram hesabı üzerinden yaptığı bir paylaşımla, eski takım arkadaşı Keita Balde'nin eşi Wanda Nara'ya mesajlar göndererek tacizde bulunduğunu iddia etti. Icardi, Balde'nin eşine gönderdiği mesajları ve fotoğrafları elinde bulundurduğunu, ancak bunları paylaşmayacağını belirtti. Ayrıca, Balde'ye ailesine ve diğer işlerine vakit ayırması gerektiğini söyledi.
26 Ocak 2023

Jeremy Clarkson'ın Amazon Prime'da yayınlanan 'Clarkson's Farm' ve 'The Grand Tour' programları, The Sun gazetesinde Meghan Markle hakkında yazdığı tartışmalı köşe yazısı nedeniyle iptal ediliyor. Clarkson'ın yazısında Markle'a yönelik ağır ifadeler kullanması ve sonrasında özür dilemesine rağmen, 'Clarkson's Farm' programının basın toplantısı iptal edildi ve bu durum programların iptaline dair güçlü bir işaret olarak görülüyor. Prens Harry ve Meghan Markle'dan özel bir mektupla özür dilemesine rağmen, çiftin basın ofisi Clarkson'ın yazılarını nefret söylemi ve kadın düşmanlığı olarak nitelendirdi.
17 Ocak 2023

CHP Grup Başkan Vekili Özgür Özel, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun danışmanı Emin Şen'in sosyal medya üzerinden trollük faaliyetleri yürüttüğü ve bakanlıktan ihale aldığı iddialarını gündeme getirdi. Emin Şen ve İçişleri Bakanlığı, Şen'in memur olmadığını ve resmi hesaplara erişiminin olmadığını savunarak iddiaları reddetti. Özel, bakanlığın ve Şen'in açıklamalarını panik içinde yapıldığını belirterek, Şen'in AKP döneminde İstanbul ve Antalya Büyükşehir Belediyelerinden ihale aldığını ve troll ordularını yönettiğini iddia etti.
12 Ocak 2023
İşaretlediklerim