Milli boksör Busenaz Sürmeneli, Trabzon'da trafikte yaşanan bir tartışma sırasında kamyonet sürücüsü S.K tarafından silahla tehdit edildi. S.K, Sürmeneli'ye yumruk attıktan sonra silahla tehdit ederek olay yerinden uzaklaştı. Sürmeneli'nin şikayeti üzerine gözaltına alınan S.K'nın üzerinden ruhsatsız bir tabanca ve sekiz mermi ele geçirildi. S.K, 'kasten yaralama', 'silahla tehdit' ve 'ulaşım araçlarının alıkonulması' suçlarından tutuklandı.
5 Eylül 2024

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Batı Akdeniz, İç Anadolu'nun güney ve doğusu, Karadeniz ve Doğu Anadolu bölgelerinde sağanak yağışların etkili olacağını duyurdu. Yağış beklenen iller arasında Kahramanmaraş, Hatay, Adana, Osmaniye, Kastamonu, Sinop, Ordu, Giresun, Samsun, Amasya, Tokat, Trabzon, Rize, Artvin, Antalya, Isparta, Konya, Karaman, Sivas, Erzurum, Kars ve Ardahan bulunuyor. Vatandaşların olası sel ve su baskınlarına karşı dikkatli olmaları istendi.
5 Eylül 2024

Türkiye Futbol Federasyonu, Trendyol Süper Lig'de ertelenen 3 hafta maçlarıyla birlikte 5'inci ve 6'ncı haftaların maç programını açıkladı. 6'ncı haftadaki Fenerbahçe-Galatasaray derbisi 21 Eylül'de, 5'inci haftadaki Trabzonspor-Beşiktaş derbisi ise 15 Eylül'de oynanacak. Bu açıklama, futbolseverler arasında büyük bir heyecan yarattı.
4 Eylül 2024

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Akdeniz, Karadeniz ve İç Anadolu’nun kuzeydoğusunda sağanak yağışların etkili olacağını duyurdu. Ankara dahil 25 ilde gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor. Yağış beklenen iller arasında Sakarya, Bilecik, Denizli, Afyonkarahisar, Konya, Yozgat, Çankırı, Kırıkkale, Sivas, Niğde, Kahramanmaraş, Adana, Hatay, Antalya, Muğla, Bolu, Düzce, Zonguldak, Sinop, Samsun, Ordu, Amasya, Trabzon ve Artvin bulunuyor.
4 Eylül 2024

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, teknik direktör Şenol Güneş ile anlaşma sağladıklarını açıkladı. Bu anlaşma ile Güneş, beşinci kez Trabzonspor'un başına geçecek. Güneş'in bordo-mavili takımda daha önceki dönemlerde elde ettiği başarılar, taraftarlar arasında büyük bir heyecan yaratmış durumda.
3 Eylül 2024

Trabzon'da 1 Eylül itibarıyla av sezonunun açılması sonrası palamut bolluğu yaşanıyor. Ortahisar ilçesindeki balıkçı tezgahlarında palamutun tanesi 40 ile 75 lira arasında satılıyor. Geçen sezonda 150-200 lira olan palamut fiyatları, bu sezon yarı yarıya düşmüş durumda. Balıkçılar, hava sıcaklıklarının düşmesiyle balıkların daha da bol olacağını ve fiyatların daha da düşebileceğini belirtiyor.
3 Eylül 2024

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Marmara’nın doğusu, İç Ege, Akdeniz, Karadeniz ve yurdun iç kesimlerinde kuvvetli sağanak yağışların etkili olacağını duyurdu. İstanbul ve Ankara dahil 26 ilde yağış bekleniyor. Ayrıca, Marmara bölgesinde sıcaklıkların 3 ila 5 derece artacağı belirtildi.
3 Eylül 2024

Bartın'dan Trabzon'a giden yolcu otobüsü, Zonguldak'ın Gökçebey ilçesinde tomruk yüklü kamyonla çarpıştı. Kazada ilk belirlemelere göre çok sayıda kişi yaralandı ve araçlar kullanılamaz hale geldi. Olay yerine çok sayıda sağlık ve güvenlik ekibi sevk edildi ve yaralılar hastanelere götürüldü. Kamyondaki tomruklar da yola saçıldı.
2 Eylül 2024

Trabzonspor, İsviçre ekibi St. Gallen'e penaltılarla 5-4 yenilerek UEFA Avrupa Konferans Ligi'ne veda etti. İlk maç İsviçre'de 0-0 bitmişti ve rövanş Trabzon'da oynandı. Maçın normal süresi 1-1 sona erdi ve uzatmalarda da eşitlik bozulmayınca penaltılara gidildi. Bu sezon Konferans Ligi, klasik grup formatı yerine lig usulüyle düzenlenecek ve Türkiye'den sadece RAMS Başakşehir mücadele edecek.
29 Ağustos 2024

Bu sezon UEFA Avrupa Ligi ve UEFA Konferans Ligi, yeni formatlarıyla lig usulü oynanacak. Kura çekimi yarın Monako'daki Grimaldi Forum'da yapılacak. Fenerbahçe ve Galatasaray'ın UEFA Avrupa Ligi'ndeki, RAMS Başakşehir'in ise UEFA Konferans Ligi'ndeki rakipleri belli olacak. Beşiktaş ve Trabzonspor'un durumu ise bu akşam oynayacakları maçlarla netleşecek.
29 Ağustos 2024

Trendyol Süper Lig'in üçüncü haftasında altı maç oynandı. Beşiktaş bu haftayı bay geçerken, Trabzonspor, Galatasaray ve Başakşehir'in maçları Avrupa müsabakaları nedeniyle ertelendi. Üçüncü hafta maç sonuçları ve güncel puan durumu açıklandı. Ligin gidişatı ve takımların performansları hakkında bilgi verildi.
27 Ağustos 2024

Trabzon’un Ortahisar ilçesinde, İpek Yolu Fuar Alanı’ndaki özel bir lunaparkta elektrik kesintisi nedeniyle dönme dolap aniden durdu ve 20 kişi mahsur kaldı. Olay yerine sevk edilen Trabzon Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ekipleri, mahsur kalan kişileri başarılı bir şekilde kurtardı. Kurtarılan kişilerin sağlık durumlarının iyi olduğu bildirildi.
25 Ağustos 2024

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, İstanbul dahil 21 ilde sağanak yağış beklendiğini duyurdu. Yağışların İç Ege, Batı Akdeniz’in iç kesimleri, Doğu Akdeniz, İç Anadolu’nun kuzey ve doğusu, Karadeniz, Doğu Anadolu’nun kuzeyi ile İstanbul, Malatya ve Hakkari çevrelerinde etkili olacağı belirtildi. Vatandaşların olası sel ve su baskınlarına karşı tedbirli olmaları istendi.
25 Ağustos 2024

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Giresun, Trabzon, Rize ve Artvin illerini sarı kodla uyardı. Bu illerde sabah saatlerinden itibaren sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlar bekleniyor. MGM, su baskını, yıldırım, heyelan, yerel dolu yağışı ve kuvvetli rüzgar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli olunması gerektiğini belirtti. Meteoroloji renk kodları arasında sarı kod, hava durumunun potansiyel tehlikeli olduğunu ifade ediyor.
24 Ağustos 2024

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, İç Ege, Akdeniz, Karadeniz ve İç Anadolu'nun batısında 17 ilde gök gürültülü sağanak yağış beklendiğini duyurdu. Yağışların etkili olacağı iller arasında Aksaray, Niğde, Karaman, Afyonkarahisar, Çankırı, Ankara, Konya, Isparta, Antalya, Adana, Hatay, Eskişehir, Bolu, Kastamonu, Samsun, Trabzon ve Artvin bulunuyor. Vatandaşların olası sel ve su baskınlarına karşı dikkatli olmaları istendi.
23 Ağustos 2024

Avrupa Konferans Ligi play-off turunda Trabzonspor, İsviçre ekibi St. Gallen ile, Başakşehir ise İrlanda ekibi St. Patrick’s ile golsüz berabere kaldı. Her iki Türk temsilcisi de ilk maçlarını deplasmanda oynadı. Rövanş maçları 29 Ağustos’ta Türkiye’de oynanacak. Turu geçen takımlar turnuvanın yeni formatı olan lig aşamasında yarışacak.
22 Ağustos 2024

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Batı Akdeniz’in iç kesimleri, İç Ege, İç Anadolu’nun kuzeybatısı, Batı ve Doğu Karadeniz’de gök gürültülü sağanak yağışların etkili olacağını bildirdi. İç Anadolu ve Karadeniz’in iç kesimlerinde sıcaklıkların 3 ila 5 derece düşmesi beklenirken, Trakya’da ise 4 ila 6 derece artış öngörülüyor. Yağış beklenen iller arasında Ankara, Eskişehir, Sakarya, Bolu, Kastamonu, Zonguldak, Samsun, Sinop, Trabzon, Artvin, Afyonkarahisar, Isparta, Muğla, Hatay, Osmaniye, Ordu, Kars ve Ardahan bulunuyor.
22 Ağustos 2024

Trabzon'un Araklı ilçesindeki Haçovit Yaylası'nda Arif A.'ya ait evde çıkan yangında üç kişi hayatını kaybetti. Trabzon Valiliği, yangının kundaklama sonucu çıktığını ve üç şüphelinin gözaltına alındığını açıkladı. Hayatını kaybedenlerin Gülüzar, Kasım ve Arif Altuntaş olduğu bildirildi. Olayla ilgili incelemeler devam ediyor.
21 Ağustos 2024

Trendyol Süper Lig'de ikinci hafta dokuz maçla tamamlandı ve Trabzonspor bu hafta bay geçti. Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), haftanın VAR kayıtlarını YouTube hesabından yayınladı. İkinci hafta sonunda puan durumu da güncellendi.
21 Ağustos 2024
İşaretlediklerim