Türkiye Futbol Federasyonu, Riva'daki Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde Ziraat Türkiye Kupası'nın 5'inci eleme turu kura çekimini düzenledi. Kura çekimine, 4'üncü turu geçen 28 takım ve geçen sezon Avrupa kupalarına katılma hakkı kazanan 4 Süper Lig takımı olmak üzere toplam 32 ekip katıldı. TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, Türkiye Kupası'nın formatıyla ilgili değişiklikler üzerinde çalıştıklarını ve yeni formatı yakında kamuoyu ile paylaşacaklarını belirtti. Beşinci tur maçları 9, 10 ve 11 Ocak 2024 tarihlerinde oynanacak.
8 Aralık 2023

Türkiye Futbol Federasyonu Hukuk Müşavirliği, Süper Lig'in 14. haftasında yaşanan disiplin ihlalleri sebebiyle Fenerbahçe, Beşiktaş, MKE Ankaragücü, Mondihome Kayserispor, Trabzonspor, Kasımpaşa, Yukatel Adana Demirspor ve Çaykur Rizespor'u Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na sevk etti. İhlaller arasında çirkin ve kötü tezahürat, sportmenliğe aykırı hareketler ve hakemlere yönelik açıklamalar bulunuyor. Ayrıca Fenerbahçe Yönetim Kurulu Üyesi ve Sivasspor Basın Sözcüsü de disiplin ihlalleri nedeniyle PFDK'ye sevk edildi.
6 Aralık 2023

Trabzonspor'un olağan mali genel kurulu Karadeniz Teknik Üniversitesi'nde gerçekleştirildi. Denetleme kurulu üyesi İsmet Keskin, kulübün 31 Ekim 2023 tarihi itibarıyla net borcunun 4 milyar 45 milyon lira olduğunu açıkladı. Ayrıca, yönetim kurulu idari ve mali yönden oy çokluğuyla ibra edildi.
3 Aralık 2023

Türkiye Futbol Federasyonu Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ve Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan'a 45'er gün futbolla ilgili faaliyetlerden men cezası ve para cezası uyguladı. Ali Koç 210 bin lira, Ertuğrul Doğan ise iki farklı ihlalden dolayı toplam 410 bin lira para cezasına çarptırıldı. Ayrıca, Beşiktaş ve Fatih Karagümrük kulüplerinin başkanlarına da 200'er bin lira para cezası verildi.
16 Kasım 2023

UEFA Avrupa Konferans Ligi H Grubu dördüncü hafta maçında Fenerbahçe, deplasmanda Ludogorets'e 2-0 mağlup oldu. Maçın 18. dakikasında Piotrowski'nin golüyle geriye düşen Fenerbahçe, ikinci yarıda da etkili olamayarak maçı kaybetti. Bu sonuçla Fenerbahçe, Avrupa'da devam eden dokuz maçlık yenilmezlik serisini sonlandırdı. Buna rağmen Fenerbahçe, grupta 9 puanla liderliğini korumaya devam ediyor.
10 Kasım 2023

Galatasaray, Süper Lig'in dokuzuncu haftasında Beşiktaş'ı 2-1 yendi. Maçın gollerini Galatasaray adına Mauro Icardi attı. Bu sonuçla Galatasaray, puanını 25'e çıkartarak liderliğe oturdu. Beşiktaş ise 16 puanda kaldı. Galatasaray, bu galibiyetle Süper Lig'de çıktığı son sekiz maçı da kazanmış oldu. Ayrıca, Galatasaray'ın yıldız futbolcusu Mauro Icardi, bu maçla birlikte Süper Lig'de Galatasaray forması altında derbilerde en fazla gol atan yabancı futbolcu oldu.
21 Ekim 2023

Bu hafta dördü yerli olmak üzere yedi film vizyona girdi. Bunlardan biri, Martin Scorsese'nin son filmi 'Dolunay Katilleri'. Diğer filmler arasında 'Testere X', 'Çözümler Kitabı', 'Serçenin Gözyaşı', 'Öğretmen', 'Her Şey Aşk İçin' ve 'İbi: Doğu Ekspresi’nin Gizemi' bulunuyor. Filmler, farklı türlerde ve konularda olup, hem yerli hem de yabancı yapımları içeriyor.
20 Ekim 2023

Süper Lig'in 9. haftasında Galatasaray, Beşiktaş'ı ağırlayacak. Galatasaray, sekiz müsabakada yedi galibiyet, bir beraberlik alarak 22 puanla haftaya lider Fenerbahçe'nin 2 puan gerisinde ikinci sırada girdi. Beşiktaş ise oynadığı sekiz maçta beş galibiyet, bir beraberlik ve iki yenilgi yaşayarak 16 puanla 4. sırada yer alıyor. Galatasaray'da sakatlığı geçen Hakim Ziyech'in durumu ve milli takımlardan dönen Wilfried Zaha ve Davinson Sanchez'in durumu belirsiz. Beşiktaş'ta ise Eric Bailly, Salih Uçan ve Umut Meraş'ın yarın kadroda yer alması beklenmiyor.
20 Ekim 2023

Trabzonspor, teknik direktör Nenad Bjelica'nın sözleşmesinin karşılıklı olarak feshedildiğini duyurdu. Nisan ayında göreve başlayan Hırvat teknik adam, istenen sonuçları getiremeyince ayrılık kararı alındı. Bjelica, Trabzonspor'un başında toplam 16 maça çıktı ve sekiz galibiyet, sekiz mağlubiyet elde etti.
12 Ekim 2023

Türkiye'nin dört büyük futbol kulübü Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor'un toplam borcu 29,93 milyar lira olarak açıklandı. En fazla borcu olan kulüp 9,59 milyar lira ile Galatasaray oldu. Fenerbahçe'nin borcu 8,63 milyar, Beşiktaş'ın 7,05 milyar ve Trabzonspor'un 4,66 milyar lira. Kulüplerin toplam alacakları ise 12,45 milyar lira olarak belirtildi.
11 Ekim 2023

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Mehmet Büyükekşi, 2032 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda oynanacak maçlar için Beşiktaş Park Stadyumu'nu aday göstermeyen TFF'ye yönelik eleştirilere yanıt verdi. Büyükekşi, 'suyu bulandırmanın manası yok' dedi ve UEFA'nın kriterlerine göre en yüksek seyirci kapasitesi olan statları bildirmeleri gerektiğini belirtti. Ayrıca, Galatasaray ile Fenerbahçe'nin Süper Kupa mücadelesinin Suudi Arabistan'da oynanmasının kesinleşmediğini de söyledi.
11 Ekim 2023

Beşiktaş, Türkiye'nin 2032 Avrupa Futbol Şampiyonası için Beşiktaş Park Stadyumu'nu aday göstermemesini Twitter üzerinden eleştirdi. Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) etiketlendiği mesajda 'dünyanın en güzel stadı' olarak nitelendirilen Beşiktaş Park'ın fotoğrafları paylaşıldı. TFF'nin UEFA'ya sunduğu aday statlar listesinde Beşiktaş Park'ın yer almaması tepki çekti.
10 Ekim 2023

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Hukuk Müşavirliği, Galatasaray, Fenerbahçe, Trabzonspor, Gaziantep FK ve Mondihome Kayserispor'u PFDK'ye sevk etti. Galatasaray ve Trabzonspor'un saha olayları, Fenerbahçe'nin talimatlara aykırı hareketi, Gaziantep FK'nin çirkin ve kötü tezahüratla saha olayları ve Mondihome Kayserispor'un talimatlara aykırı hareketi nedeniyle bu karar alındı.
20 Eylül 2023

Fenerbahçe, dün oynanan haftanın kapanış maçlarından sonra liderliğini sürdürdü. Sarı-lacivertli takım, Bitexen Antalyaspor'u 3-2 mağlup ederek puanını 12'ye yükseltti. Fenerbahçe'yi 10 puanla Galatasaray ve Çaykur Rizespor, 9 puanla Trabzonspor takip ediyor. Fenerbahçe ve Galatasaray dört, Rizespor ve Trabzonspor ise beş maç oynadı.
19 Eylül 2023

Süper Lig'in beşinci haftasında Trabzonspor, Beşiktaş'ı 3-0 mağlup etti. Karşılaşmada Trabzonspor'un gollerini Onuachu, Bakasetas ve Visca attı. Bu galibiyetle Trabzonspor, ligdeki üçüncü galibiyetini elde ederek puanını 9'a çıkardı. Beşiktaş ise bu sezon ilk yenilgisini aldı.
18 Eylül 2023

Süper Lig'de transfer sezonu sona erdi ve en yüksek bonservis bedelli transfer 15 milyon avroyla Cengiz Ünder oldu. Ünder'i, 10 milyon avroyla Mauro Icardi takip etti. Bu dönemde takımlarının yüksek bonservis bedeliyle transfer ettiği diğer futbolcular arasında Sebastian Szymanski, Fred, Davinson Sanchez, Becao, Dominic Livakovic, Milot Rashica, Bakhtiyor Zaynutdinov ve Batista Mendy bulunuyor.
17 Eylül 2023

Süper Lig'in 20 kulübü, yaz transfer döneminde toplamda 276 futbolcuyu kadrosuna dahil etti. Bu futbolcuların 191'i yurt dışından, 85'i ise Türkiye içinden transfer edildi. Yurt dışından en fazla oyuncuyu Atakaş Hatayspor transfer etti. Süper Lig takımları, transferde en çok İngiltere'de top koşturan futbolcuları tercih etti.
16 Eylül 2023

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), Beşiktaş Kulübü Başkanı Ahmet Nur Çebi'ye ve Beşiktaş Kulübü'ne sportmenliğe aykırı hareket ve hakem hakkındaki açıklamalar nedeniyle 400 bin lira para cezası verdi. Ayrıca Galatasaray'a 329 bin lira, Başakşehir'e 112 bin lira, Ankaragücü'ne 172 bin lira, Gaziantep FK'ye 300 bin lira, Çaykur Rizespor'a 112 bin lira ve Hatayspor'a 139 bin lira para cezası verildi. Adana Demirspor, Trabzonspor, Başakşehir, Ankaragücü, Fenerbahçe, Galatasaray ve Çaykur Rizespor'da bazı taraftarların elektronik biletlerinin bloke edilmesine karar verildi.
7 Eylül 2023

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Hukuk Müşavirliği, Beşiktaş Kulübü Başkanı Ahmet Nur Çebi ve 10 futbol kulübünü çeşitli gerekçelerle Profesyonel Futbol Disiplin Kuruluna (PFDK) sevk etti. Çebi ve Beşiktaş Kulübü, hakem ve diğer müsabaka görevlileri hakkında açıklamaları ve sportmenliğe aykırı hareketleri nedeniyle PFDK'ye gönderildi. Fenerbahçe, Trabzonspor, Adana Demirspor, Galatasaray, MKE Ankaragücü, Çaykur Rizespor, Başakşehir, Gaziantep Futbol Kulübü ve Hatayspor da çeşitli disiplin ihlalleri nedeniyle PFDK'ye sevk edildi.
6 Eylül 2023

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Hukuk Müşavirliği, Galatasaray, Beşiktaş ve Trabzonspor kulüplerinin başkanlarını Profesyonel Futbol Disiplin Kuruluna (PFDK) sevk etti. Ayrıca Beşiktaş Kulübü İkinci Başkanı Engin Baltacı ve Eyüpspor Kulübü Başkanı Murat Özkaya da disipline sevk edildi. Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş, Trabzonspor, Gaziantep, Samsunspor, Fatih Karagümrük, Antalyaspor ve Konyaspor'un çeşitli gerekçelerle disipline gönderildiği bildirildi.
22 Ağustos 2023
İşaretlediklerim