Fenerbahçe, UEFA Avrupa Konferans Ligi play-off turunda adını gruplara yazdırdı. İlk maçı kendi evinde 5-1 kazanan Fenerbahçe, ikinci maçı da 1-0 kazanarak gruplara kaldı.
31 Ağustos 2023

Beşiktaş, UEFA Avrupa Konferans Ligi Play-off turu ilk maçında Dinamo Kiev'i 3-2 mağlup etti. Ukrayna'daki savaş nedeniyle maç Romanya'nın başkenti Bükreş'te oynandı. Beşiktaş'ın gollerini Aboubakar, Colley ve Bakhtiyor attı. Dinamo Kiev'in gollerini ise Shaparenko ve Voloshyn kaydetti. Karşılaşma Beşiktaş'ın üstünlüğü ile sona erdi.
24 Ağustos 2023

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Konferans Ligi play-off turu ilk maçında Hollanda'nın Twente takımını konuk etti. Maça tutuk başlayan Fenerbahçe, 20. dakikada gol yiyerek 1-0 geriye düştü. Ancak sarı-lacivertliler, maçın devamında 5 gol atarak 5-1'lik galibiyetle sahadan ayrıldı. Bu sonuçla Fenerbahçe, tur için büyük avantaj yakaladı.
24 Ağustos 2023

A Milli Kadın Voleybol Takımı, 2023 CEV Avrupa Şampiyonası'nın grup aşamasındaki ikinci maçında Azerbaycan'la karşılaşacak. Maç, Almanya'nın Düsseldorf kentindeki Castello Salonu'nda TSİ 21:00'de başlayacak. Milliler, turnuvaya İsveç'i 3-0 mağlup ederek başladı. Azerbaycan ise ilk maçında Çekya'ya 3-0 üstünlük sağladı.
19 Ağustos 2023

Türkiye'nin UEFA Avrupa Konferans Ligi'ndeki temsilcileri Adana Demirspor, Beşiktaş ve Fenerbahçe, 3'üncü eleme turunda rakiplerini eleyerek Avrupa'daki yollarına devam etti. Adana Demirspor, Osijek'i eleyerek Belçika ekibi Genk ile eşleşti. Beşiktaş, Netfçi'yi eleyerek Ukrayna ekibi Dinamo Kiev ile eşleşti. Fenerbahçe ise Maribor'u eleyerek Hollanda ekibi Twente ile eşleşti. Play-off turu maçları 24 ve 31 Ağustos tarihlerinde oynanacak.
18 Ağustos 2023

UEFA Avrupa Konferans Ligi 3. ön eleme turu rövanşında Fenerbahçe, deplasmanda Maribor ile karşılaştı. Maçın 66'ncı dakikasında taraftarlar arasında çıkan kavga nedeniyle maç durdu. Kavga, Maribor'lu bir taraftarın Fenerbahçe tribünlerinden pankartı almasıyla başladı. Yaklaşık yarım saatlik duraklamanın ardından maç kaldığı yerden devam etti ve Fenerbahçe, maçı 3-0 kazanarak play-off turuna yükseldi.
17 Ağustos 2023

Beşiktaş, UEFA Avrupa Konferans Ligi üçüncü ön eleme turu ilk maçında Azerbaycan ekibi Neftçi Bakü'yü deplasmanda 3-1 mağlup etti. Siyah-beyazlılar 14'üncü dakikada Aboubakar, 23'üncü dakikada Muleka ve 62'nci dakikada Salih Uçan'ın golleriyle 3-0 öne geçti. Azerbaycan ekibinin tek golünü 79'uncu dakikada Lebon attı. Rövanş maçı 17 Ağustos'ta İstanbul'da oynanacak.
10 Ağustos 2023

UEFA Avrupa Konferans Ligi ve Şampiyonlar Ligi 2'nci eleme turu rövanş maçları 1-3 Ağustos tarihlerinde oynanacak. Fenerbahçe, ilk maçta 5-0 yendiği Zimbru ile deplasmanda karşılaşacak. Adana Demirspor ve Beşiktaş ise 3 Ağustos'ta sahaya çıkacak. Şampiyonlar Ligi'nde ise Galatasaray, ilk maçta 2-2 berabere kaldığı Zalgiris'i ağırlayacak.
31 Temmuz 2023

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Konferans Ligi 2'nci eleme turu ilk maçında Moldova temsilcisi Zimbru'yu 5-0 mağlup etti. Maçın ilk yarısı Fenerbahçe'nin 2-0 üstünlüğüyle tamamlandı. İkinci yarıda da üstün performansını sürdüren Fenerbahçe, maçı 5-0'lık skorla tamamladı.
26 Temmuz 2023

UEFA Avrupa Konferans Ligi 2'nci eleme turunda Beşiktaş, Arnavutluk'un Tiran takımıyla; Fenerbahçe ise Moldova'nın Zimbru takımıyla eşleşti. Ayrıca, bu sezon turnuvaya katılan Adana Demirspor, Romanya'nın Cluj takımıyla eşleşti. İlk karşılaşmalar 25-27 Temmuz, rövanşlar ise 1-3 Ağustos tarihlerinde yapılacak. Adana Demirspor ilk maçını deplasmanda, Beşiktaş ve Fenerbahçe ise sahasında oynayacak.
21 Temmuz 2023

Türkiye A Milli Kadın Voleybol Takımı, ABD'nin Teksas eyaletinde düzenlenen 2023 FIVB Milletler Ligi finalinde Çin'i 3-1 mağlup ederek şampiyonluğa ulaştı. Bu başarı, takımın organizasyon tarihindeki ilk şampiyonluğu olarak kayıtlara geçti. Maçın ardından teknik direktör Daniele Santarelli ve oyuncular zaferi dans ederek kutladı. Takım kaptanı Eda Erdem Dündar kupayı kaldırdı ve milli oyuncular seyircilerle kutlama fotoğrafları çektirdi. Melisa Vargas, turnuvanın en değerli oyuncusu seçilirken, Zehra Güneş ve Gizem Örge de rüya takımda yer aldı.
17 Temmuz 2023

UEFA Şampiyonlar Ligi'nin 1. eleme turunun ilk ayağı beş maçla sona erdi ve rövanş maçları 18-19 Temmuz'da oynanacak. Alınan sonuçlara göre, Astana ile Dinamo Tiflis 1-1, HJK Helsinki Larne'yi 1-0, Hacken The New Saints'i 3-1, Farul Constanta Sheriff'i 1-0 yendi ve Slovan Bratislava ile Swift Hesper 1-1 berabere kaldı. Avrupa Konferans Ligi'nde ise Diddeleng, St. Patrick's'i 2-1 yendi ve B36 Torshavn ile Paide Linnameeskond 0-0 berabere kaldı. Bu maçların rövanşları 20 Temmuz'da oynanacak.
13 Temmuz 2023

Hollanda'nın Rotterdam kentindeki Feyenoord Stadı'nda gerçekleşen UEFA Uluslar Ligi final maçında İspanya, Hırvatistan ile karşılaştı. Normal süresi ve uzatmaları 0-0 biten maç penaltılara kaldı ve İspanya penaltı atışları sonucunda 5-4 üstünlük sağlayarak şampiyonluğa ulaştı. Ayrıca, İtalya da Hollanda'yı 3-2 yenerek organizasyonu üçüncü sırada tamamladı. UEFA Uluslar Ligi'nin daha önceki şampiyonları Portekiz ve Fransa idi.
19 Haziran 2023

UEFA Uluslar Ligi yarı finalinde Hollanda ile Hırvatistan Rotterdam'daki Feyenoord De Kuip Stadı'nda karşı karşıya geldi. Normal süresi 2-2 biten maçta Hırvatistan, uzatma dakikalarında bulduğu gollerle maçı 4-2 kazanarak finale yükseldi. Hollanda'nın ilk yarıdaki golüne Hırvatistan ikinci yarıda iki golle yanıt verdi ve maç uzatmalara gitti. Hırvatistan, uzatmalarda attığı iki golle galibiyeti elde etti.
15 Haziran 2023
İşaretlediklerim