Dünya Kupası Finali'nde kuralları çiğneyerek sahaya inen ve FIFA tarafından hakkında soruşturma başlatılan Nusret Gökçe, bir daha asla Dünya Kupası sahasına adım atmayacağını belirtti. Gökçe, sahaya reklam amacıyla girmediğini, sahada en az bin kişi olduğunu ancak sadece kendisinin konuşulduğunu ifade etti. Gökçe'nin sahaya girişi ve kupayla fotoğraf çektirmesi uluslararası yankı uyandırmıştı.
25 Haziran 2023

Oscar ödüllü ABD'li aktör Al Pacino, 29 yaşındaki kız arkadaşı Noor Alfallah'ın sekiz aylık hamile olduğunu ve dördüncü çocuğunu beklediğini açıkladı. Hamilelik haberini iki ay önce öğrenen ve DNA testi talep eden Pacino, kız arkadaşının hamileliği hakkında ilk kez konuştu ve baba olacağı için heyecanını ve bu durumun 'çok özel' olduğunu dile getirdi. Ayrıca, kız arkadaşının hamileliğine üzüldüğü yönündeki iddiaları yalanladı.
7 Haziran 2023

Oscar ödüllü aktör Al Pacino, 29 yaşındaki kız arkadaşı Noor Alfallah'ın sekiz aylık hamile olduğunu öğrendikten sonra, dördüncü çocuğunun babası olabileceği iddiası üzerine DNA testi talep etti. Pacino, bir erkeğin bir kadını hamile bırakmasını engelleyen tıbbi sorunlar nedeniyle çocuğun kendisinden olup olmadığına inanmıyor. Ayrıca, Pacino ve Alfallah'ın ilişkisinin sona erdiğine dair iddialar da bulunuyor.
2 Haziran 2023

Ünlü komedyen Cem Yılmaz, Türkiye'de gerçekleşecek cumhurbaşkanlığı seçiminin ikinci turunda da Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'na oy vereceğini duyurdu. İlk turda da Kılıçdaroğlu'nu desteklediğini belirten Yılmaz, vatandaşlık görevinin önemine vurgu yaparak gençleri oy kullanmaya ve sandık başında görev alan kişilere teşekkür etmeye çağırdı.
22 Mayıs 2023

Ünlü komedyen Cem Yılmaz, Twitter üzerinden yaptığı paylaşımda 14 Mayıs'taki genel seçimlerde oyunu Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğini duyurdu. Yılmaz, takipçilerine ve özellikle gençlere oy kullanmaları konusunda çağrıda bulunarak, ihmal etmemelerini istedi.
12 Mayıs 2023

Hollywood yıldızı Gwyneth Paltrow, 'Call Her Daddy' adlı podcast yayınında eski sevgilileri Ben Affleck ve Brad Pitt hakkında açıklamalarda bulundu. Affleck'in yatakta 'teknik olarak mükemmel' olduğunu belirtirken, Pitt ile 'müthiş bir kimya' yaşadıklarını ifade etti. Pitt ile 'Seven' filminin setinde tanıştıklarını ve ilk görüşte aşık olduklarını anlattı. Paltrow, Pitt'le nişanlandıktan sonra evlenmeye hazır olmadığını, kendini henüz bulamadığını fark ettiğini dile getirdi. Ayrıca her iki eski sevgilisinin de iyi öpüştüğünü söyledi ve kızının bu yorumları dinleyeceği düşüncesiyle mahcubiyetini ifade etti.
3 Mayıs 2023

ABD'li televizyoncu ve 'Çöp TV'nin babası' olarak bilinen Jerry Springer, Chicago'daki evinde 79 yaşında vefat etti. 1991 ile 2018 yılları arasında kendi adını taşıyan tartışmalı talk show programıyla tanınan Springer, tabloid televizyon yayıncılığının öncülerinden biri olarak kabul ediliyor. Türk televizyonlarında yayınlanan reality şov programlarına kıyasla daha sert içerikler sunan Springer, yaptığı işin farkında olduğunu ve 'Çöp TV'nin babası' olarak anılmaktan rahatsızlık duymadığını belirtmişti. Ayrıca bir dönem Cincinnati şehrinin belediye başkanlığını da yapmıştı.
27 Nisan 2023

Sosyal medya fenomeni 'Pucca' olarak bilinen Selen Pınar Işık, altı yaşındaki oğlu Batı Karagöz'ün üçüncü kattan düşerek yaralandığını Instagram hesabı üzerinden duyurdu. Batı'nın vücudunda oluşan kırıklar nedeniyle ameliyat edildiği ve sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi. Pucca, oğlunun şu an gülümseyerek puding istediğini ve doktorları şaka yollu polise şikayet etmekle tehdit ettiğini ifade etti.
27 Nisan 2023

Elon Musk, Twitter'da aylık sekiz dolarlık ücret karşılığında mavi tik uygulamasını başlattı ve ücret ödemeyen kullanıcıların mavi tiklerini kaldırdı. Ancak Musk, Stephen King gibi bazı ünlü isimlere mavi tiki ücretsiz olarak hediye etti. King, Musk'ın bu jestini reddederek, aylık sekiz doların Ukrayna'da hayat kurtaran Prytula Vakfı gibi bir hayır kurumuna bağışlanmasını önerdi. Musk ise King'e verdiği yanıtta, Ukrayna'ya 100 milyon dolar bağış yaptığını belirtti ve King'den bağış miktarını sordu.
23 Nisan 2023

Ünlü şef Ali Ronay, Türkiye İşçi Partisi (TİP) tarafından İstanbul 1'inci bölge üçüncü sıradan milletvekili adayı olarak gösterildi. Dünya çapında ve Türkiye'de çeşitli şehirlerde çalışmış olan Ronay, aynı zamanda The Taste Türkiye ve Şef Akademi gibi televizyon programlarında da yer almış bir isimdir. Şu anda kendi şirketi Ronay's International Hospitality & Restaurant Services'de şirket sahibi ve Ronay's Deli'de şef ortağı olarak görev yapmaktadır.
9 Nisan 2023

Hollywood yıldızı Brad Pitt, Los Angeles'taki malikanesini genişletirken, aralarında 90'lı yaşlarının başındaki bir adamın evinin de bulunduğu arsaları satın aldı. Pitt, adamın eşini kaybettikten sonra yıllarca milyon dolarlık malikanesinde kira ödemeden kalmasına izin verdi. Komşusu ve meslektaşı Cassandra Peterson, Pitt'in bu cömert davranışını ve kendisine karşı da her zaman nazik olduğunu People dergisine anlattı.
7 Nisan 2023

14 Mayıs'ta yapılacak olan cumhurbaşkanı ve milletvekili seçimleri öncesinde, Türkiye'de birçok ünlü isim çeşitli partilerden milletvekili adaylığı için başvuruda bulundu. Şarkıcı Candan Erçetin ve Onur Akın CHP'den, oyuncu Filiz Taçbaş CHP'den, oyuncu Kerem Fırtına Yeşil Sol Parti'den, oyuncu Mehmet Aslantuğ ve Serhat Özcan TİP'ten, oyuncu İlyas Salman TKP'den, eski futbolcular Gökhan Zan ve Ünal Karaman İYİ Parti'den, şarkıcı İbrahim Tatlıses AKP'den ve şarkıcı Davut Güloğlu Yeniden Refah Partisi'nden adaylık için başvurdu.
2 Nisan 2023

Oyuncular Tuba Büyüküstün ve Fırat Çelik, 6 Şubat'ta Türkiye'de meydana gelen depremlerden etkilenen çocuklar için Fransa'da bir yardım gecesi düzenleyecekler. 3 Nisan 2023'te La Tour Eiffel Tiyatrosu'nda gerçekleşecek olan etkinlikte Fransız sanatçılar da yer alacak. Geceden elde edilecek tüm gelir UNICEF Türkiye'ye bağışlanacak.
21 Mart 2023

34 yaşındaki rapçi Berk Karadaş, 'Maestro' adıyla bilinen bir sanatçı, kalp krizi nedeniyle vefat etti. Türk rap camiası, Karadaş'ın ölümüyle büyük üzüntü yaşadı ve birçok rapçi sosyal medya üzerinden taziyelerini ve üzüntülerini ifade etti. Karadaş için Maltepe Merkez Camii'nde bir tören düzenleneceği belirtildi.
15 Şubat 2023

Kahramanmaraş merkezli deprem sonucu Hatay'da enkaz altında kalanlar arasında yer alan oyuncu Çağrı Çıtanak'ın annesi Nevber Yurdal Çıtanak, hayatını kaybetti. Çıtanak ve oyuncu eşi Başak Gümülcinelioğlu, depremin ilk gününden itibaren sosyal medya üzerinden yardım çağrısında bulunmuşlardı. Depremin dokuzuncu gününde Gümülcinelioğlu, Instagram hesabından kayınvalidesinin vefatını duyurdu.
14 Şubat 2023

Amerikalı oyuncu ve aktivist Angelina Jolie, Instagram hesabı üzerinden Türkiye ve Suriye'de meydana gelen depremler sonrası zarar gören bölgeler ve mağdurlar için bağış çağrısında bulundu. Jolie, paylaşımında Suriye'deki arama kurtarma çalışmalarından bir video, Kahramanmaraş'ta bir babanın enkaz altında ölen kızının elini tuttuğu fotoğraf ve Hatay'ın dronla çekilmiş bir görselini kullandı. Ayrıca, takipçilerine yardım kampanyası linkini paylaşarak destek olmalarını istedi.
12 Şubat 2023

Sanatçı Haluk Levent tarafından kurulan Ahbap Derneği, Güneydoğu'da meydana gelen depremlerin ardından arama kurtarma ve yardım toplama faaliyetlerine başladı. Haluk Levent, Twitter üzerinden yardım çağrıları yaparak, ulaşılamayan kişilerin bilgilerini topladı ve ihtiyaç duyulan bölgelere hijyen tırları gönderdi. Ayrıca dernek, Kıvanç Tatlıtuğ, Merih Demiral gibi ünlülerin ve Papara, TikTok Türkiye gibi şirketlerin de aralarında bulunduğu bağışçılar sayesinde önemli miktarda bağış topladı. Levent, bağış yapan kişi ve kurumları Twitter hesabından duyurdu.
7 Şubat 2023
İşaretlediklerim