16 Haziran 2023 Asayiş · Hukuk ve Suç

Bursa Osmangazi'de yol kenarında erkek cesedi bulundu

Bursa'nın Osmangazi ilçesindeki Alaşar Mahallesi Yeni Yalova Bulvarı kenarında hareketsiz yatan bir erkek cesedi bulundu. Olayı gören vatandaşların ihbarı üzerine polis ve sağlık ekipleri olay yerine geldi. Yapılan ilk incelemede, yerde yatan kişinin öldüğü anlaşıldı ve yol kenarında araç parçaları bulunması, kişinin bir araç çarpması sonucu hayatını kaybetmiş olabileceği ihtimalini güçlendirdi. Ceset, adli tıp morguna kaldırıldı ve polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

Benzer haberler

Muğla'nın Bodrum ilçesinde, İslamhaneleri Mahallesi Bank Ev Sitesi sahilinde yürüyüş yapan vatandaşlar tarafından baş kısmı olmayan bir erkek cesedi bulundu. Olay yerine gelen kolluk kuvvetleri tarafından incelemeler yapıldı. Kimliği henüz belirlenemeyen ceset, otopsi için Muğla Adli Tıp Kurumuna gönderildi. Cesedin, denizde sürüklenerek vücudu tahrip olmuş bir mülteciye ait olabileceği üzerinde duruluyor.
8 Ocak 2024

Antalya'nın Alanya ilçesinde, uçuruma yuvarlanmış bir araçta boğazı kesilmiş bir ceset bulundu. Araçta bulunan cesedin Mustafa T'ye ait olduğu belirlendi. Ceset, incelemelerin ardından morga kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.
15 Eylül 2023

İstanbul Fatih'teki tarihi Topkapı surlarının bitişiğindeki boş alanda kimliği belirsiz bir erkek cesedi bulundu. Durumu fark eden vatandaşlar durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Polis, kimliği belirsiz kişinin kim olduğunu tespit etmek için çevrede araştırma başlattı. Olay yerine getirilen bazı evsizler, ölen kişiyi tanıyıp tanımadıkları konusunda sorgulandı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
15 Ekim 2023

Bursa'nın Gemlik ilçesinde 47 gündür haber alınamayan iki çocuk annesi Nevrigül Alan'ın cesedi bulundu. Ceset, bir çiftçi tarafından bir zeytinliğin ağacına asılı halde bulundu ve durum polise bildirildi. Nevrigül Alan'ın cesedi, kesin ölüm nedeninin tespiti için Bursa Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi. Alan'ın yakınlarının kayıp ihbarında bulunmasının ardından polis, jandarma ve AFAD ekiplerince bölgede arama çalışması başlatılmıştı.
18 Ekim 2023

Antalya'nın Kepez ilçesinde emekli bir polis memuru tarafından ormanlık alanda kafası ve kolları kesik bir erkek cesedi bulundu. Olay, emekli polis memurunun ailesiyle yürüyüş yaptığı sırada fark edildi ve 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirildi. Polis ve sağlık ekipleri olay yerine sevk edildi ve ceset otopsi için Antalya Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Polisin olayla ilgili incelemesi devam etmektedir.
19 Ocak 2023
Daha fazla

Bir kişinin hayatını kaybetmesi ve muhtemel bir trafik kazası sonucu ölüm olayının haber konusu olması kötü bir durumu ifade eder. Bu tür olaylar toplumda üzüntü ve endişe yaratır, dolayısıyla haberin doğası kötü olarak sınıflandırılabilir.

İşaretlediklerim