18 Mayıs 2024 Spor · Futbol

Antalyaspor’un yeni teknik direktörü Alex De Souza oldu

Antalyaspor, eski Fenerbahçeli futbolcu Alex De Souza ile iki yıllık teknik direktörlük sözleşmesi imzaladı. Kulübün mevcut teknik direktörü Sergen Yalçın sezon sonunda görevinden ayrılacak. Alex De Souza'nın yardımcıları Mehmet Aurelio ve iki Brezilyalı teknik adam olacak, kaleci antrenörlüğünü ise Mehmet Arslan üstlenecek. Antalyaspor Kulübü Başkan Vekili Alkan Evren, Alex'in Türkiye'deki taraftarlar tarafından saygı duyulan bir isim olduğunu ve kulübe çok yakışacağını belirtti.

Benzer haberler

Fenerbahçe futbol takımı yeni sezon hazırlıklarına başlarken, teknik direktör İsmail Kartal'ın ekibinde görev alacak antrenörlerin isimleri kulüp tarafından açıklandı. Teknik ekibin yardımcı antrenörleri Recep Karatepe, Zeki Murat Göle, Kemal Kurak ve Sercan Terzioğlu olarak belirlendi. Kaleci antrenörleri Haluk Kaplan ve Yasin Cirav, atletik performans antrenörleri Cengiz Sirkan ve Cihan Mert Cengiz, analiz uzmanı Melikşah Sezgin ve analistler Kerem Güneş ile Mehmet Turhan Demir olarak duyuruldu.
3 Temmuz 2023

Ersun Yanal, bu yıl 1’inci Lig’e yükselen Amedspor'un yeni teknik direktörü oldu. Kulüp başkanı Aziz Elaldı, Yanal'ın futbol felsefesini ve başarılarını övdü. Yanal, Amedspor ile başlayacakları yolculuğun her dakikasının önemli ve değerli olduğunu belirtti. Anlaşma prensipte sağlandı ve bir yıllık sözleşme imzalanacak.
7 Haziran 2024

Süper Lig ekibi MKE Ankaragücü, teknik direktörlük görevine Emre Belözoğlu'nu getirdi. Belözoğlu, son olarak Başakşehir'i çalıştırmıştı. Başakşehir kariyeri 2021-2022 sezonunun 9'uncu haftasında başlayan Belözoğlu, 2023-2024 sezonunun dördüncü haftasında Konyaspor'a 1-0 mağlup olduktan sonra Başakşehir'den ayrılmıştı. Belözoğlu, geçtiğimiz sezon UEFA Konferans Ligi'nde son 16 turunda elenmiş ve Türkiye Kupası'nda finalde Fenerbahçe'ye kaybetmişti.
3 Ekim 2023

Beşiktaş Futbol Kulübü, teknik direktör Fernando Santos ile olan sözleşmesinin sonlandırıldığını duyurdu. Bu karar, takımın son dönemdeki performansı ve gelecek planlamaları çerçevesinde alındı. Santos'un görev süresi boyunca takıma katkılarından dolayı teşekkür edildi ve ayrılığın her iki taraf için de en iyi karar olduğu belirtildi.
13 Nisan 2024

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Demir Grup Sivasspor, yeni teknik direktörünün Servet Çetin olduğunu duyurdu. Daha önce hem futbolcu hem de yardımcı antrenör olarak Sivasspor'da görev yapan Çetin, yeni dönemde teknik direktör olarak kulübe hizmet verecek. Kulüp, Çetin'in Sivas'ı ve mevcut oyuncu grubunu iyi tanıdığını ve bu görevi layığıyla yerine getireceğine inandığını belirtti. Çetin için 3 Temmuz'da Sivas 4 Eylül Stadyumu'nda imza töreni düzenlenecek.
26 Haziran 2023
Daha fazla

Antalyaspor'un, taraftarlar tarafından sevilen ve saygı duyulan eski futbolcu Alex De Souza ile teknik direktörlük sözleşmesi imzalaması olumlu bir gelişme olarak değerlendirilebilir. Bu, kulüp için yeni bir başlangıç ve potansiyel başarılar anlamına gelebilir.

İşaretlediklerim