19 Ağustos 2024 Spor · Futbol

Miguel Crespo Başakşehir'e transfer oldu

RAMS Başakşehir, Portekizli futbolcu Miguel Crespo'yu Fenerbahçe'den transfer etti. 27 yaşındaki orta saha oyuncusuyla üç yıllık sözleşme imzalandı. Crespo, Fenerbahçe'de iki buçuk sezonda 80 maçta beş gol kaydetmişti. Fenerbahçe, Crespo'ya emekleri için teşekkür ederek kariyerinde başarılar diledi.

Benzer haberler

Fenerbahçe, 'Tosun Paşa' lakaplı Cenk Tosun ile iki yıllık sözleşme imzaladı. Sarı lacivertliler, Bertuğ Yıldırım'ı transfer etmek isterken Rennes'in 7 milyon avro bonservis bedeli istemesi üzerine rotayı Cenk Tosun'a çevirdi. 33 yaşındaki santrfor, geçen sezon Beşiktaş'ta forma giydiği 47 maçta 11 gol ve sekiz asist kaydetmişti.
16 Temmuz 2024

Fenerbahçe, İtalya'nın Fiorentina takımından Faslı orta saha oyuncusu Sofyan Amrabat'ı kiralık olarak transfer etti. Ülker Stadı'nda düzenlenen imza töreninde Fenerbahçe Kulübü Asbaşkanı Acun Ilıcalı, Amrabat'ın transfer sürecinin uzun ve zorlu geçtiğini belirtti. Amrabat, Fenerbahçe'ye transfer olmaktan dolayı mutlu olduğunu ve kulübün bir parçası gibi hissettiğini ifade etti. Teknik Direktör Jose Mourinho'nun da Amrabat'ı çok istediği ve bu transferin Fenerbahçe'nin vizyonunu gösterdiği vurgulandı.
31 Ağustos 2024

Fenerbahçe, Sevilla'nın golcüsü Youssef En-Nesyri'nin transferi için hem oyuncu hem de kulüple anlaşmaya vardı. İspanyol ekibi, Fenerbahçe'nin 27 yaşındaki Faslı futbolcu için bonuslarla birlikte 20 milyon avroluk teklifini kabul etti. Anlaşma dört yıllık olup, En-Nesyri yıllık 4 milyon avro net ücret ve başarı bonusu kazanacak. Geçtiğimiz sezon LaLiga'da 33 maçta 16 gol atan En-Nesyri, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde de altı maçta iki gol ve bir asist kaydetti.
19 Temmuz 2024

Yeni sezon öncesi transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe, sözleşmesi sona eren oyuncusu Miha Zajc ile 3 yıllık yeni bir sözleşme imzaladı. Ayrıca İtalya'nın Sassuolo takımında forma giyen Mert Müldür'ün de sözleşme imzalamak için İstanbul'a geleceği bildirildi. Fenerbahçe, Müldür'ün kalıcı transferi konusunda Sassuolo kulübü ve futbolcu ile prensip anlaşmasına vardığını açıkladı.
31 Temmuz 2023

Fenerbahçe, Fatih Karagümrük'ten transfer edilen 23 yaşındaki sol bek Levent Mercan ile dört yıllık, Mert Hakan Yandaş ile ise iki yıllık sözleşme imzaladığını duyurdu. Levent Mercan, 2021'den bu yana Fatih Karagümrük'te 93 maça çıkmış ve dört gol atma başarısı göstermişti. Bu transferlerin, Galatasaray'ın da ilgilendiği iddia edilen Levent Mercan'ı da kapsaması dikkat çekti.
21 Haziran 2024
Daha fazla

Haber, bir futbolcunun bir takımdan diğerine transfer edilmesiyle ilgilidir. Bu tür transfer haberleri genellikle tarafsızdır ve belirli bir olumlu ya da olumsuz duygu içermez. Transferin kendisi, futbol dünyasında sıkça rastlanan bir olaydır ve bu nedenle haberin doğası nötr olarak değerlendirilebilir.

İşaretlediklerim