11 Ocak 2024 Ekonomi · Borsa

Borsa İstanbul'da dün en çok kazandıran ve kaybettiren hisseler açıklandı

Borsa İstanbul BIST-100 endeksinde, seçimlerin ardından dalgalı bir piyasa hareketliliği gözlemleniyor. Bloomberg HT'nin aktardığı bilgilere göre, dün en çok değer kazanan hisse senetleri arasında ISKUR, ISATR, EKOS gibi şirketler yer alırken, en çok değer kaybeden hisse senetleri arasında TSPOR, DAPGM, CEMAS gibi şirketler bulunuyor.

Benzer haberler

Borsa İstanbul BIST-100 endeksinde, seçimlerin ardından dalgalı bir piyasa hareketliliği gözlemleniyor. Bloomberg HT tarafından aktarılan bilgilere göre, dün borsada en çok değer kazanan hisse senetleri arasında ISKUR, DIRIT, ISATR gibi şirketler yer alırken, en çok değer kaybeden hisse senetleri arasında SAMAT, BAYRK, QUAGR gibi şirketler bulunuyor.
5 Ocak 2024

Borsa İstanbul BIST-100 endeksinde, seçimlerin ardından piyasaların yükseliş eğilimini sürdürdüğü bir dönemde, dün en çok değer kazanan ve kaybeden hisse senetleri belirlendi. En çok kazandıran hisseler arasında ISKUR, ISATR, UMPAS gibi şirketler yer alırken, en çok kaybettirenler arasında SONME, BRMEN, SNPAM gibi hisseler bulunuyor. Borsa İstanbul günü genel bir düşüşle tamamladı.
7 Aralık 2023

Borsa İstanbul BIST-100 endeksi, seçimlerin ardından dalgalı bir seyir izlemeye devam ediyor. Bloomberg HT'nin aktardığı bilgilere göre, Borsa İstanbul'da dün en çok değer kazanan hisse senetleri arasında ISKUR, DIRIT, ISATR gibi şirketler yer alırken, en çok değer kaybeden hisse senetleri arasında SAMAT, KZGYO, NTGAZ gibi şirketler bulunuyor. Borsa İstanbul'un günlük başlangıcı ve hisse senedi piyasasının genel durumu hakkında bilgi veriliyor.
4 Ocak 2024

Borsa İstanbul BIST-100 endeksinde, seçimlerin ardından dalgalı bir piyasa hareketliliği gözlemleniyor. Bloomberg HT tarafından aktarılan bilgilere göre, dün en çok değer kazanan hisse senetleri arasında ISKUR, QNBFB, ISATR gibi şirketler yer alırken, en çok değer kaybeden hisse senetleri arasında GUBRF, SUMAS, CMENT gibi şirketler bulunuyor.
27 Aralık 2023

Borsa İstanbul BIST-100 endeksi, seçimlerin ardından olumlu bir seyir izlemeye devam ediyor. Bloomberg HT tarafından aktarılan bilgilere göre, dün Borsa İstanbul'da en çok değer kazanan hisse senetleri ISKUR, ORMA, MMCAS, SUMAS, YONGA, KENT, YAYLA, POLTK, PKART ve SODSN olarak sıralandı. Öte yandan, en çok değer kaybeden hisseler ise KNFRT, TSPOR, SNPAM, ISBTR, VKFYO, YGYO, GARFA, RALYH, PNLSN ve ATSYH olarak belirlendi. Borsa, 29 Ocak 2024 tarihinde yükselişle günü kapattı.
30 Ocak 2024
Daha fazla

Haberde, Borsa İstanbul BIST-100 endeksindeki dalgalı piyasa hareketliliği ve hisse senetlerinin değer kazanıp kaybetmesi gibi finansal piyasalara ait olağan durumlar aktarılmaktadır. Bu tür piyasa hareketleri bazı yatırımcılar için olumlu olabilirken, bazıları için olumsuz olabilir. Ancak haberin genel doğası tarafsızdır ve spesifik bir olaya veya sonuca bağlı değildir.

İşaretlediklerim