Hatay'ın Belen ilçesinde ve Çanakkale'nin Kızılkeçili köyü yakınlarında çıkan orman yangınlarına müdahale ediliyor. Hatay'daki yangında yedi ev ve dört araç zarar gördü, yangına sebep olduğu iddia edilen iki kişi gözaltına alındı. Mersin'in Gülnar ilçesindeki yangın ise kontrol altına alındı ve bölgedeki beş ev yanmış durumda. Çanakkale'deki yangın için ise çok sayıda ekip müdahaleye devam ediyor.
17 Temmuz 2023

Bursa'nın Selçukgazi mevkisinde, İstanbul istikametine giden dört aracın karıştığı bir zincirleme trafik kazası sonucunda dört kişi hayatını kaybetti, altı kişi yaralandı. Olay yerine sağlık, itfaiye, AFAD, jandarma ve polis ekipleri sevk edildi. Kaza nedeniyle bir süre trafiğe kapanan otoyol, araçların kaldırılmasının ardından tekrar açıldı. Bursa Valisi Yakup Canbolat, kazanın ardından bir aracın arıza yapması sonucu gerçekleştiğini ve yaralıların hastaneye sevk edildiğini açıkladı.
5 Şubat 2023

Manisa'nın Akhisar ilçesindeki Muştullar Mahallesi'nde henüz belirlenemeyen bir nedenle orman yangını çıktı. Orman Bölge Müdürlüğü ve Manisa Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri, iki uçak, üç helikopter, 12 arazöz, dört su ikmal aracı ve iki dozer ile yangına müdahale ediyor. Ekiplerin yangına müdahalesi devam ediyor.
25 Eylül 2023

Ankara'da bir eğlence mekanı çıkışında, yoldan geçen kadınlara sözlü ve fiziki saldırıda bulunan ve havaya ateş eden üç emniyet personeli gözaltına alındı. Olay, 24 Ağustos günü saat 06.30 sıralarında gerçekleşti. Saldırganların biri çarşı mahalle bekçisi, diğer ikisi ise polis memuru olduğu belirtildi. Şahıslar hakkında adli ve idari soruşturma başlatıldı ve açığa alındılar.
24 Ağustos 2023

Muğla'nın Seydikemer ilçesinde dün makilik alanda çıkan yangın, gece boyunca karadan ve sabahın ilk ışığıyla helikopterle müdahale edilerek kontrol altına alındı. Yangının ardından başlatılan çalışmalar sonucunda, yangını çıkardığı şüphesiyle bir kişi gözaltına alındı. Şüphelinin jandarmadaki işlemleri devam ediyor.
24 Temmuz 2023

Bursa'nın İnegöl ilçesinde bir fabrikada çıkan ve bitişik tesislere yayılan yangın kontrol altına alındı. İnegöl Organize Sanayi Bölgesi'nde bir tesiste çıkan yangına havadan ve karadan çok sayıda ekip müdahale etti. Yaklaşık 110 dönümlük alanda 10 civarında fabrikayı etkileyen yangında soğutma çalışmaları devam ediyor. Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, yangının kontrol altına alındığını ve soğutma çalışmalarının sürdürüldüğünü belirtti.
2 Ağustos 2023

İstanbul Bahçelievler'de bir binanın beşinci katında patlama meydana geldi. Patlama sonucunda en az bir kişi hayatını kaybetti, dört kişi yaralandı. Patlamanın nedeni henüz belirlenemedi. Olay yerine polis, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi.
28 Eylül 2023

İstanbul Üsküdar'da bulunan Sultan Abdülhamid Han Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin cerrahi bloğunda gece saat 02:50 sıralarında yangın çıktı. Yangın, ameliyathanelerin bulunduğu altıncı katta başladı ve itfaiye ekipleri tarafından müdahale edildi. İstanbul Valiliği, yangında ağır durumdaki bir yoğun bakım hastasının hayatını kaybettiğini ve toplam 109 hastanın tedbir amacıyla başka hastanelere nakledildiğini açıkladı. Yangına müdahale sırasında dumandan etkilenen 10 personel tedavi altına alındı ve olayla ilgili adli ve idari soruşturma başlatıldı.
24 Mart 2023

Antalya'nın Kemer ilçesindeki Göynük Değirmendere Mahallesi'nde dün gece çıkan orman yangınına müdahaleler devam ediyor. Yangına 15 arazöz, sekiz su tankeri, altı ilk müdahale aracı ve çok sayıda ekip müdahale ediyor. Yangının yol kenarına yakın olması nedeniyle kapanan Kemer’e gidiş yolu ulaşıma açıldı.
25 Temmuz 2023

Şanlıurfa'nın Merkez Haliliye ilçesinde bir apartmanda doğal gaz kaynaklı bir patlama meydana geldi. Patlama sonucunda iki kişi hayatını kaybetti, sekiz kişi yaralandı. Şanlıurfa Valisi ve İl Emniyet Müdürü olay yerinde incelemelerde bulundu. Vali, bölgedeki doğal gaz sisteminin kapalı olduğunu ve patlamanın olduğu binanın daha önce boşaltıldığını belirtti. Adli ve idari soruşturmalar başlatıldı.
20 Şubat 2023

İstanbul Beyoğlu'nda motosikletli kişi ya da kişiler tarafından düzenlenen silahlı saldırıda bir kişi hayatını kaybetti, bir kişi yaralandı. Olayın nedeni henüz bilinmiyor. Yaralılar hastaneye kaldırıldı, ancak biri tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Olay yerinde inceleme yapan ekipler, bir otomobile üç kurşun isabet ettiğini belirledi. Şüphelilerin yakalanması için çalışma başlatıldı.
7 Ağustos 2023

İstanbul'un Esenler ilçesinde bir dairede çıkan yangın sonrası itfaiye ekipleri, Pakistan uyruklu Muhammad Tahir Khan'ın cansız bedenine ulaştı. Khan'ın domuz bağı yöntemiyle bağlandığı ve öldürüldüğü belirtildi. Yangının, Khan'a ait evrakların elektrikli ısıtıcı üzerine atılması sonucu çıktığı iddia ediliyor. Olayla ilgili detaylı incelemeler devam ederken, Khan'ın bedeni Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.
25 Mayıs 2023

Muğla'nın Güvercinlik Mahallesi ve Adana'nın Sarıçam ilçesindeki ormanlık alanlarda henüz belirlenemeyen nedenlerle yangınlar çıktı. Her iki bölgeye de yangın söndürme ekipleri sevk edildi. Muğla'daki yangına sekiz uçak, 14 helikopter, 74 arazöz ve su tankeri, 12 iş makinası ve 615 işçi ile müdahale edilirken, Adana'daki yangına dört helikopter, iki uçak ve çok sayıda arazöz, su tankı ve personel ile müdahale ediliyor. Ekipler yangınları kontrol altına almak için havadan ve karadan çalışmalarını sürdürüyor.
12 Temmuz 2023

Ankara'nın Ayaş ilçesinde, Gökçebağ Mahallesi yakınlarında boş bir arazide park halindeki bir araç içerisinde üç kişi ölü olarak bulundu. Olayı fark eden vatandaşlar durumu jandarmaya bildirdi. Sağlık ekiplerinin yaptığı incelemede Mehmet G., Satılmış K. ve Kurban D. isimli şahısların hayatını kaybettiği tespit edildi. Üç kişinin bedenleri daha detaylı inceleme için Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.
20 Ocak 2023

Balıkesir Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğüne (BASKİ) ait arıtma tesisinde meydana gelen gaz kaçağı sonucu iki personel yaşamını yitirdi. Ceyhun Balcı ve Mustafa Karakoç, pompa arızası tamir ederken gaz kaçağı meydana geldi. Sağlık ekiplerince hastaneye kaldırılan Balcı ve Karakoç, yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı.
31 Temmuz 2023

Sultangazi'deki Hacı Bektaş-ı Veli Kent Ormanı'nda henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Rüzgarın etkisiyle kısa sürede büyüyen ve geniş bir alana yayılan yangına çok sayıda itfaiye ekibi müdahale ediyor.
3 Eylül 2023

İstanbul Kartal'da, park halindeki bir otomobile kimliği belirsiz kişi veya kişilerce silahlı saldırı gerçekleştirildi. Saldırı sonucunda otomobilde bulunan iki kişi öldü, biri olay yerinde bulunan bir kadın olmak üzere iki kişi yaralandı. Polis ve sağlık ekipleri olay yerine sevk edildi. Polis, saldırgan veya saldırganları yakalamak için çalışma başlattı.
18 Nisan 2023

Bursa'nın Nilüfer ilçesinde, yağışlı havanın etkisiyle kontrolden çıkan bir otomobil, metro hattının duvarına çarptı. Kazada araç sürücüsü Mehmet Necip Sinan ve beraberindeki Furkan Şenbağ, Hasan Hüseyin Acar hayatını kaybetti, Onur Kapıkıran ise ağır yaralandı. İtfaiye, sağlık ve polis ekipleri olay yerine sevk edildi. Araç parçalarının yola saçılması nedeniyle trafik akışı kontrollü sağlandı.
19 Mayıs 2023

Kağıthane'deki Hamidiye Mahallesi'nde, TEM Otoyolu kenarındaki ormanlık alanda henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Havadan helikopter desteğiyle müdahale edilen yangın, kontrol altına alınarak söndürüldü.
31 Temmuz 2023

Ankara'nın Mamak ilçesindeki bir kafede meydana gelen silahlı saldırıda üç kişi hayatını kaybetti, bir kişi yaralandı. Olay, İmam Alim Sultan Caddesi'nde gerçekleşti ve akrabalar arasındaki husumet nedeniyle yaşandığı iddia ediliyor. Polis ve sağlık ekipleri hızla olay yerine sevk edildi. Yaralanan 16 yaşındaki Murat K.'nin hastanedeki tedavisi devam ediyor.
1 Ocak 2023
İşaretlediklerim