İstanbul'un Avcılar ilçesinde sahne aldığı mekandan çıkan şarkıcı Erkan Doğanay, gri renkli bir otomobilden açılan ateş sonucu ağır yaralandı. Karnına ve göğsüne isabet eden kurşunlarla yaralanan 20 yaşındaki şarkıcı, önce özel bir hastaneye, ardından tıbbi olanakların yetersiz olması sebebiyle Başakşehir Çam Sakura Hastanesi'ne sevk edildi. Polis, saldırganları yakalamak için çalışmalarını sürdürüyor.
16 Temmuz 2023

CHP Sivas Milletvekili Ulaş Karasu, Ankara'dan Sivas'a giderken Yozgat'ın Akdağmadeni ilçesi yakınlarında bir trafik kazası geçirdi. Kazada hafif yaralanan Karasu ve sürücü Cengiz Kınaş, Yozgat Şehir Hastanesi'ne kaldırıldı. Karasu, kazanın yağıştan dolayı şoförün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu meydana geldiğini ve durumunun iyi olduğunu belirtti. CHP Yozgat Milletvekili Ali Keven, Karasu'yu hastanede ziyaret etti.
24 Nisan 2023

Türkiye'de mide botoksu yaptıran ve sonrasında Almanya'da zehirlenme belirtileri gösteren Feray Demiroğlu, yaşadıklarını anlattı. Sağlık Bakanlığı, mide botoksu sonrası yan etkiler nedeniyle hastanelere başvuran hastalar üzerine İstanbul ve İzmir'deki iki sağlık kurumunun faaliyetlerini askıya aldı ve soruşturma başlattı. TikTok videolarından etkilenerek bu işlemi yaptıran Demiroğlu ve akrabaları, yaşadıkları sağlık sorunları nedeniyle tedavi gördüler ve işlemleri yapanlar hakkında suç duyurusunda bulunmaya hazırlanıyorlar.
16 Nisan 2023

Aksaray'ın Ortaköy ilçesinde İstanbul'dan kalkan ve motor arızası yaşayan bir sivil eğitim uçağı, Bozkır ve Sarıkaraman köyleri arasındaki bir arsaya düştü. Uçakta bulunan iki pilot Hakan Zengin ve Hakan Göktürk kazayı hafif yaralı olarak atlattı. Pilot Göktürk, motorun güç kaybı yaşaması üzerine planlı bir iniş yapmaya çalıştıklarını ancak ön tekerin bir çukura girerek takla atmalarına neden olduğunu belirtti.
7 Haziran 2023

Oyuncu Olgun Şimşek, Muğla'nın Bodrum ilçesinde trafik kazası geçirdi. Bodrum Gürece Kavşağı'nda sabaha karşı meydana gelen kazada, Şimşek'in otomobili ile bir başka otomobil kafa kafaya çarpıştı. Kaza sonucu yaralanan Şimşek, olay yerine gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırıldı ve ayakta tedavi edildikten sonra taburcu edildi.
22 Ağustos 2023

Beşiktaş'ın genç futbolcusu Emrecan Uzunhan, bir trafik kazası sonrasında F.B. isimli bir kişi tarafından darp edildi. Olay sonrası polis ekipleri tarafından F.B. gözaltına alındı. Beşiktaş kulübü, Uzunhan'ın Acıbadem Bakırköy Hastanesi'nde tedavi altına alındığını ve uyluk arka adale grubu tendon yapışma bölgesinde 4'üncü derece hasar tespit edildiğini açıkladı.
22 Temmuz 2023

İskenderun-Antakya kara yolunda, kimliği belirsiz bir kamyon sürücüsü, Topboğazı mevkiinde bir çekiciyle çarpıştı. Kazada, kamyon sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu karşı şeride geçen kamyon, asker uğurlama töreni için bekleyen 11 araca çarptı. Bu feci kazada 12 kişi yaşamını yitirdi, 31 kişi yaralandı. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, kazayla ilgili bilgi vererek yaralıların durumu hakkında açıklamalarda bulundu.
6 Mayıs 2023

Kadıköy'de, Doğanay Güzelgün adlı bisiklet sürücüsüne çarpan ve henüz sürücüsü belirlenemeyen bir otomobil, Güzelgün'ün ölümüne sebep oldu. Kazanın ardından olay yerine gelen bir kişi suçu üstlendi ancak MOBESE kameraları bu kişinin kazayı yapmadığını ortaya çıkardı. Görgü tanıkları ve Güzelgün'ün arkadaşları, kazanın olduğu yerde ve polis merkezi önünde toplanarak tepkilerini dile getirdiler. Bisiklet Federasyonu İstanbul İl Temsilcisi Gazi Bilir, trafikteki hız sorununa ve Karayolları Trafik Kanunu'nun değiştirilmesi gerektiğine dikkat çekti.
18 Temmuz 2023

Yunanistan'ın Mikonos Adası'nda tatil yapan 58 yaşındaki Türk vatandaşı Rıfat Tansel Tugal, sahibi ve kaptanı Türk olan bir tekneye giderken kullandığı botun kayalıklara çarpması sonucu hayatını kaybetti. Botu kullanan 23 yaşındaki Türk vatandaşı ise hafif yaralı olarak hastaneye kaldırıldı. Tugal'ın naaşının Türkiye'ye nakledilmesi için işlemler başlatıldı.
21 Ağustos 2023

İstanbul Beyoğlu'nda motosikletli kişi ya da kişiler tarafından düzenlenen silahlı saldırıda bir kişi hayatını kaybetti, bir kişi yaralandı. Olayın nedeni henüz bilinmiyor. Yaralılar hastaneye kaldırıldı, ancak biri tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Olay yerinde inceleme yapan ekipler, bir otomobile üç kurşun isabet ettiğini belirledi. Şüphelilerin yakalanması için çalışma başlatıldı.
7 Ağustos 2023

Gaziantep'te freni patlayan bir kamyonun trafik ışıklarında bekleyen üç araca çarpması sonucu altı kişi hayatını kaybetti, 16 kişi yaralandı. Kazaya karışan kamyonun sürücüsü Tahsin E., tedavisinin ardından gözaltına alındı. Sürücünün jandarmadaki işlemleri devam ediyor.
7 Ekim 2023

Kars'ta bir aile sağlık merkezinde görevli doktor Ercan Şentürk, sağlık raporu talebine olumsuz yanıt verdiği için bir hastası ve ağabeyi tarafından darp edildi. Şentürk, saldırının ardından kalp krizi geçirdi ve durumu kritik. Saldırganlar polis tarafından gözaltına alındı ve adliyeye sevk edildi. Ağabey tutuklanırken, kardeşi adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
4 Ekim 2023

Denizli'nin Çardak ilçesinde, henüz kimliği belirlenemeyen bir yolcu otobüsü ile ters yönden gelen bir TIR çarpıştı. Kazada, otobüsteki bir yolcu ve TIR sürücüsü hayatını kaybetti. Altı yaralı hastaneye kaldırıldı. TIR şoförünün kaza öncesinde yaklaşık altı kilometre ters şeritten ilerlediği iddia edildi.
21 Haziran 2023

HDP Grup Başkanvekili Meral Danış Beştaş, Erzurum'un Karayazı ilçesinde seçim çalışmaları sırasında trafik kazası geçirdi. Kazada araçta sıkışan Beştaş, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle kurtarıldı ve Karayazı Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Beştaş'ın bilinci açık ve hayati tehlikesi bulunmuyor. Kazada yaralanan şoför ve ismi belirtilmeyen parti yöneticisi de hastaneye kaldırıldı.
13 Nisan 2023

Amerikalı ünlü ralli pilotu Ken Block, 2 Ocak'ta ABD'nin Utah eyaletinde kar motosikletiyle geçirdiği kazada ağır yaralanarak yaşamını yitirdi. 55 yaşındaki Block, Hoonigan Racing Division ralli ekibinin kurucusuydu ve kazanın ardından yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Block'un kar motosikletiyle dik bir yamaçta ters dönmesi sonucu meydana gelen kaza, spor ve otomobil dünyasında üzüntüyle karşılandı.
3 Ocak 2023

23 yaşındaki sosyal medya fenomeni ve motosiklet tutkunu Burak Can Taşan, Adana'da motosikletiyle seyir halindeyken önüne çıkan bir köpeğe çarptı ve kaza sonucunda hayatını kaybetti. Taşan'ın sosyal medyada 83 bin takipçisi bulunuyor ve motosiklet videolarıyla tanınıyordu. Kazada çarptığı köpeğin durumu hakkında bilgi verilmedi.
15 Ağustos 2023

Bursa'nın Nilüfer ilçesinde, Emek-YHT Gar-Şehir Hastanesi Metro Hattı yapım çalışmaları sırasında oluşturulan yaklaşık 3 metre derinliğindeki bir çukura otomobil düştü. Kazada araç sürücüsü S.Ü. yaralandı. Olay yerine gelen 112 Acil Sağlık, polis ve itfaiye ekipleri tarafından yaklaşık 30 dakika süren bir çalışma sonucunda sürücü araçtan çıkarıldı ve Bursa Şehir Hastanesi'ne kaldırıldı. Sürücünün hayati tehlikesinin olmadığı belirtildi.
30 Ocak 2023

Muğla'nın Ula ilçesinde, freni boşalan bir tur otobüsü bir evin bahçe duvarına çarptı. Kazada dördü ağır olmak üzere çok sayıda kişi yaralandı. Olay yerine jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi ve yaralılar çevredeki hastanelere kaldırıldı. Kazanın ardından çevredeki vatandaşlar da yaralılara yardım etti.
13 Temmuz 2024

Tokat-Sivas kara yolunda yoğun kar yağışı nedeniyle bir yolcu otobüsü devrildi. Kazada, otobüs muavini Mert Balcı hayatını kaybederken, 15 kişi yaralandı. Kaza sonrası AFAD, jandarma ve sağlık ekipleri olay yerine sevk edildi ve yaralılar çevredeki hastanelere kaldırıldı.
1 Şubat 2023

Amerikalı oyuncu Jeremy Renner, evinin önünde kar kürerken üzerinden geçen 6 buçuk tonluk kar küreme aracının altında kalarak ağır yaralandı. Hastanede geçirdiği operasyonların ardından durumunun 'kritik ancak stabil' olduğu açıklandı. Renner, Instagram hesabından yaptığı paylaşımla sevenlerine teşekkür etti ve sağlık durumunun iyiye gittiğini bildirdi. Kaza, Renner'ın bir aile üyesinin arabasını kurtarmaya çalışırken meydana geldi.
4 Ocak 2023
İşaretlediklerim