Bursa'nın Yıldırım ilçesinde, dört çocuk annesi B.A. isimli kadın, kocası M.A.A. tarafından bıçaklanarak ağır yaralandı. Komşuların ihbarı üzerine olay yerine gelen sağlık ve polis ekipleri, yaralı kadını hastaneye kaldırdı. Yapılan tüm müdahalelere rağmen B.A. hayatını kaybetti. Şüpheli koca M.A.A.'nın yakalanması için polis çalışma başlattı. Ölen kadının daha önce kocasına karşı uzaklaştırma kararı aldırdığı ve bu kararın süresinin bu ay sona erdiği belirtildi.
17 Aralık 2023

Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçesinde, kız arkadaşı S.A.'yı boğarak öldürdüğü iddia edilen Ü.A. tutuklandı. Olayın ardından polis merkezine giderek teslim olan Ü.A., ifadesinin ardından adliyeye sevk edildi ve çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. S.A.'nın cesedi Tekirdağ Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi.
16 Ağustos 2023

Mersin'in Tarsus ilçesinde Mehmet E. isimli şahıs, kıskançlık nedeniyle tartıştığı eşi Emine E.'yi tabancayla vurarak öldürdü. Olay, çiftin Çağlayan Mahallesi'ndeki evlerinde meydana geldi. Komşuların ihbarı üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, ağır yaralı kadını hastaneye kaldırdı, ancak yapılan müdahalelere rağmen kadın hayatını kaybetti. Şüpheli koca, olay yerine yakın bir noktada polis tarafından yakalandı ve üzerinde cinayette kullanılan tabanca bulundu.
13 Ocak 2023

Sakarya'nın Serdivan ilçesinde polis memuru İlker Tarık Ü., eşi Nesrin Ü. ve kızı Ayşegül O.'yu silahla vurarak öldürdü ve annesini yaraladıktan sonra intihar etti. Olay yerine sevk edilen polis ve sağlık ekipleri, İlker Tarık Ü. ve kızının öldüğünü, eşinin ise kaldırıldığı hastanede hayatını kaybettiğini belirledi. Yaralı anne yoğun bakımda tedavi altına alındı. Olay yerinde savcının incelemesi devam ediyor.
19 Ocak 2024

Ankara'nın Ayaş ilçesinde, Gökçebağ Mahallesi yakınlarında boş bir arazide park halindeki bir araç içerisinde üç kişi ölü olarak bulundu. Olayı fark eden vatandaşlar durumu jandarmaya bildirdi. Sağlık ekiplerinin yaptığı incelemede Mehmet G., Satılmış K. ve Kurban D. isimli şahısların hayatını kaybettiği tespit edildi. Üç kişinin bedenleri daha detaylı inceleme için Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.
20 Ocak 2023

Nevşehir'in Gülşehir ilçesinde yaşayan inşaat işçisi Ali İ. ve eşi U.İ. arasında henüz belirlenemeyen bir nedenle tartışma çıktı. Tartışmanın ardından Ali İ., eşini av tüfeğiyle öldürdü ve aynı silahla intihar etti. Olayın ardından çiftin cenazesi hastane morguna kaldırıldı.
29 Ağustos 2023

Esenyurt, Zafer Mahallesi'nde bir kafeteryada oturan üç kişiye silahlı saldırı düzenlendi. Saldırı sonucunda Mehmet S. isimli kişi hayatını kaybetti, Erman K. ve Bahattin A. yaralandı. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralılar hastaneye kaldırılırken, polis saldırganın yakalanması için çalışmalarını sürdürüyor.
31 Aralık 2023

Ataşehir'deki Fatih Sultan Mehmet Eğitim ve Araştırma Hastanesi otoparkında, yol çalışması yapan işçiler tarafından bir otomobilin içinde emniyet kemeri takılı halde hareketsiz yatan bir kadın fark edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri kadının öldüğünü tespit etti. Kadının cesedi, ölüm nedeninin belirlenmesi amacıyla Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.
10 Kasım 2023

İstanbul'un Kartal ilçesinde, Mustafa P. isimli ev sahibinin gece evinde kalan Dilara Gültay ve Cansu Demirel isimli iki kadını öldürdüğü şüphesiyle polis tarafından gözaltına alındı. Kadınların yakınları tarafından kayıp başvurusu yapılmıştı. Olay yerinde yapılan ilk incelemelerde, Mustafa P.'nin bilekleri kesilmiş halde bulunması ve iki kadını öldürdükten sonra intihar girişiminde bulunduğu düşünülüyor.
9 Ocak 2023

İzmir'in Torbalı ilçesinde, 79 yaşındaki ev sahibi İ.U. ile 38 yaşındaki kiracısı Ahmet Alkan arasında henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı çıkan tartışma sonucunda ev sahibi, kiracısını silahla vurdu. Yaralanan kiracı, hastaneye kaldırıldığı sırada hayatını kaybetti. Jandarma ekipleri, olayın ardından kaçan ev sahibini yakalamak için çalışma başlattı.
12 Kasım 2023

İstanbul Sancaktepe'de bir sitede çalışan M.A. isimli birey, ailevi ve psikolojik sorunlar nedeniyle üç çocuğunu öldürdükten sonra intihar etti. Polis ekipleri, ihbar üzerine gittikleri dairede dört kişinin cansız bedeniyle karşılaştı. Sancaktepe Kaymakamlığı tarafından yapılan açıklamada olayla ilgili soruşturmanın başlatıldığı ve konunun tahkikat altında olduğu belirtildi.
27 Ocak 2023

İstanbul Beylikdüzü'nde bir markette kasiyere saldıran ve arkadaşını korumaya çalışan bir diğer çalışanı bıçaklayarak öldüren Y.C.T. isimli şüpheli tutuklandı. Alkollü olduğu belirtilen şüpheli, önce markette bir çalışanla tartıştı, sonra elinde bıçakla geri döndü ve A.K. isimli çalışanı bıçakladı. Ağır yaralanan A.K. hastaneye kaldırıldı ancak tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Şüpheli 'kasten öldürme' suçundan tutuklandı.
2 Eylül 2023

Konya'nın Sarayönü ilçesinde D.A.E. isimli şahıs, eşi Z.E. ve kayınvalidesi A.Ç.'yi silahla vurdu. Z.E. olay yerinde hayatını kaybederken, ağır yaralanan A.Ç. hastaneye kaldırıldı. Olay sonrası kaçan şüphelinin yakalanması için jandarma tarafından çalışma başlatıldı.
13 Kasım 2023

Ankara'nın Altındağ ilçesinde bir kişi, N.A, tabancayla bacağından vuruldu ve hastaneye kaldırıldı. Yaralıyla yapılan görüşmede, olayın yağma suçundan aranan M.A. tarafından gerçekleştirildiği öğrenildi. Polis, M.A'ya ulaştığında, zanlı polisin 'dur' ihtarına uymayarak silahını başına doğrulttu ve evine gitti. Polisin ikna çabalarına rağmen M.A, evinde silahla intihar etti ve hastaneye kaldırıldığı sırada hayatını kaybetti.
20 Eylül 2023

Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde P.B. isimli iki çocuk annesi kadın, evinde bıçaklanarak öldürülmüş bulundu. Kadının cenazesi otopsi için Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı. Olayla ilgili kadının eşi N.B. gözaltına alındı ve polisteki işlemleri devam ediyor.
8 Ocak 2024

Afyonkarahisar'ın Bolvadin ilçesinde 82 yaşındaki Sıddıka A. evinde bıçaklanarak öldürülmüş halde bulundu. Olay yerine gelen ekipler, yaşlı kadının bıçaklanarak öldürüldüğünü belirledi. Sıddıka A.'nın Alzheimer hastası eşi G.A. gözaltına alındı. Cenaze, incelemelerin ardından Bolvadin Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.
12 Eylül 2023

İstanbul Bağcılar'da, Barbaros Tüzün isimli şahıs, eski kız arkadaşı Filiz Çilingir ve onun 14 yaşındaki kızı Selin Akçay'ı silahla vurarak öldürdü. Olayın ardından polis ekipleri, şüphelinin bulunduğu daireye girdiklerinde Tüzün'ü başından vurulmuş halde buldu ve olay yerinde intihar ettiği anlaşıldı. Tüzün'ün, olaydan sonra kız kardeşini kaybeden İlayda Akçay'a, annesi ve kız kardeşini öldürdüğünü belirten bir sesli mesaj gönderdiği bildirildi.
7 Kasım 2023

İzmir'in Seferihisar ilçesinde, boşanma aşamasında olduğu eşi tarafından adliye binası önünde bıçaklanan iki çocuk annesi N.K. (23) hayatını kaybetti. Saldırgan A.K. (27) polis tarafından gözaltına alındı. N.K., saldırı sonrası önce Necat Hepkon Devlet Hastanesi'ne, ardından Dokuz Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı ancak yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.
2 Kasım 2023

Kilis'te, Suriyeli D.H.M., boşanmak isteyen eski eşi N.Ş.'yi silahla vurarak öldürdü. Olay, Şehit Sakıp Mahallesi'nde meydana geldi. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine gelen sağlık ve polis ekipleri, yaralı kadını hastaneye kaldırdı ancak yapılan müdahalelere rağmen N.Ş. hayatını kaybetti. Şüpheli D.H.M. polis tarafından gözaltına alındı.
4 Ocak 2023

Sivas'ın Yıldızeli ilçesinde park halinde bulunan bir otomobilde bir kadın ve bir erkek cesedi bulundu. Cesetlerin Ö.G. (34) ve S.K'ye (24) ait olduğu belirlendi. Olay yerine jandarma ve 112 Acil Sağlık ekipleri sevk edildi ve olayla ilgili soruşturma başlatıldı. Yıldızeli Kaymakamı ve Belediye Başkanı da olay yerine gelerek bilgi aldı.
4 Ağustos 2023
İşaretlediklerim