Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, Bodrum'da tatilin pahalı olduğuna dair haberlere ve iddialara tepki gösterdi. Sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, Bodrum'da belediyeye ait uygun fiyatlı kafeteryalar ve halk plajları olduğunu belirtti. Ayrıca, Bodrum'da ulaşılabilir fiyatlarla tatil yapılabilen oteller ve mekanlar bulunduğunu ifade etti. Aras, ülkedeki ekonomik durumun kötü yönetildiğini ve bu durumun vatandaşların tatil yapma imkanlarını olumsuz etkilediğini eleştirdi.
14 Haziran 2023

Avcılar İlçe Emniyet Müdürü Murat Özburun, kendisine küfür ettiğini iddia ettiği eski polis memuru Abidin Beytullah Öztürk'e iş yerinde saldırdı ve bu anlar güvenlik kamerasına yansıdı. Öztürk, Özburun'la yaşadığı sorunlar nedeniyle kasımda istifa etmişti. İstanbul Valisi Davut Gül, olayın kabul edilemez olduğunu belirterek Özburun'un görevden alındığını ve soruşturmanın devam ettiğini açıkladı.
22 Aralık 2023

Yusufeli Kaymakamı Hacı Kerim Meral, bir restoranda yemek yedikten sonra döner, pilav ve sütlacı beğenmediğini belirterek hesabı ödemeden işletmeyi terk ettiği iddiasıyla gündeme geldi. İşletme sahibi Ferhat Kodat'ın yanında müşterilere duyurulacak şekilde hesabı ödemeyeceğini ifade etmesi üzerine, Artvin Valiliği tarafından İçişleri Bakanlığı'nın talimatıyla Meral hakkında soruşturma başlatıldığı açıklandı.
7 Kasım 2023

Eskişehir’in Tepebaşı ilçesinde, Şehit Rüstem Demirbaş Parkı’ndaki bir çay bahçesinde beş kişiyi bıçaklayan Arda K. polis tarafından gözaltına alındı. Saldırganın kafasında kask, belinde balta, yüzünde maske ve üzerinde hücum yeleği olduğu belirtildi. Yaralılar Eskişehir Şehir Hastanesi’ne kaldırıldı ve ikisinin hayati tehlikesi olduğu bildirildi. Arda K.'nın saldırıyı oynadığı bilgisayar oyununun etkisinde kalarak gerçekleştirdiği iddia edildi.
12 Ağustos 2024

Eskişehir'de 18 yaşındaki Arda K., Şehit Rüstem Demirbaş Parkı'nda bıçakla beş kişiyi yaraladı. Saldırgan, gözaltına alındıktan sonra sağlık kontrolünden geçirilerek adliyeye sevk edildi ve tutuklandı. Olayla ilgili yayın yasağı kararı alındı. Saldırının 'oyun bağımlılığı' ile bağlantılı olabileceği belirtildi.
13 Ağustos 2024

Eskişehir'de 18 yaşındaki Arda K., başında kask, belinde balta, yüzünde maske ve üzerinde hücum yeleğiyle Şehit Rüstem Demirbaş Parkı'ndaki çay bahçesinde beş kişiyi bıçakla yaraladı. Saldırgan gözaltına alındı ve Eskişehir başsavcılığı olayla ilgili soruşturma başlattı. Nöbetçi mahkeme, soruşturma tamamlanıncaya kadar olayla ilgili yayın yasağı kararı aldı.
13 Ağustos 2024

İzmir'de CHP Kemalpaşa İlçe Başkanı Ahmet Yılmaz'ın park halindeki aracına gece saatlerinde silahlı saldırı düzenlendi. Olay yerinde yapılan incelemelerde Yılmaz'ın aracına 6 mermi isabet ettiği ve çevrede 12 boş kovan bulunduğu tespit edildi. Saldırıyla ilgili olarak, yaklaşık bir ay önce işten çıkarılan iki eski belediye çalışanı gözaltına alındı. Olay, Yılmaz'ın evinin önünde gerçekleşti ve polis ekipleri ihbar üzerine hızla bölgeye sevk edildi.
3 Eylül 2024

DEM Parti Mersin Milletvekili Ali Bozan, Meclis kürsüsünde AKP'yi hırsızlıkla suçladığı için AKP milletvekili ve eski ulaştırma bakanı Adil Karaismailoğlu tarafından tekme ve tokatla saldırıya uğradı. Olay, Meclis polisi tarafından müdahale edilerek sonlandırıldı. Bozan, TÜİK verilerine dikkat çekerek AKP'yi eleştirmişti. Saldırı, Meclis'te büyük bir tartışmaya yol açtı.
24 Temmuz 2024

DEM Parti Mersin Milletvekili Ali Bozan, Meclis kürsüsünde AKP'yi hırsızlıkla suçladıktan sonra AKP milletvekili ve eski ulaştırma bakanı Adil Karaismailoğlu tarafından yumruklu saldırıya uğradı. Olay, Meclis polisi tarafından müdahale edilerek sonlandırıldı. Bu olay, Meclis'te yaşanan fiziksel şiddet ve siyasi gerilimlerin bir örneği olarak dikkat çekti.
24 Temmuz 2024

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Eskişehir'de gerçekleşen bıçaklı saldırıyı oyun bağımlılığına bağladı. 18 yaşındaki Arda K., Şehit Rüstem Demirbaş Parkı'nda bıçakla saldırarak ikisi ağır beş kişiyi yaraladı. Bakan Göktaş, olayın dijital ve oyun bağımlılığının gençler üzerindeki olumsuz etkilerini gösterdiğini belirtti. Eskişehir başsavcılığı olayla ilgili soruşturma başlatırken, nöbetçi mahkeme yayın yasağı kararı aldı.
13 Ağustos 2024

DEM Parti’li Tatvan Belediye Başkanı Mümin Erol, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın fotoğrafını makam odasından indirdiği gerekçesiyle sosyal medyada hedef gösterildi. Bu olayın ardından Tatvan Başsavcılığı, Erol hakkında ‘cumhurbaşkanına hakaret’ suçundan resen soruşturma başlattı. Soruşturma, Mezopotamya Ajansı tarafından duyuruldu.
6 Haziran 2024

AKP'nin Küçükçekmece Belediye Başkan Adayı Aziz Yeniay, seçim çalışmaları sırasında silahlı bir saldırıya uğradı. Saldırı sonucunda bir kişi yaralandı. Olayın detayları ve saldırının nedeni hakkında henüz fazla bilgi verilmedi. Yaralanan kişinin durumu ve saldırıyı düzenleyenler hakkında soruşturma başlatıldı.
10 Şubat 2024

Beyoğlu'nda bir eğlence mekanında üç kadın müşteri ile işletme çalışanları arasında çıkan kavga sonucunda kadınların darp edildiği güvenlik kamerası kayıtlarıyla tespit edildi. Olayın ardından şüpheliler gözaltına alındı ve 'kasten yaralama' ve 'cinsel taciz' suçlarından mahkemeye sevk edildi. Beyoğlu Belediye Başkanı İnan Güney, güvenlik gerekçesiyle mekanın mühürlendiğini duyurdu. Mekanın içinde ruhsatsız bir spa da bulunduğu belirtildi.
3 Ağustos 2024

Beyoğlu'nda bir eğlence mekanında üç kadını döven iki şüpheli tutuklandı. Olay, Ömer Avni Mahallesi'ndeki bir mekanda kadın müşteriler ile işletme çalışanları arasında çıkan kavga sonucu meydana geldi. Güvenlik kamerası kayıtlarında kadınları dövdüğü görülen şüpheliler M.M.D. ve V.T. gözaltına alındı ve 'kasten yaralama' ve 'cinsel taciz' suçlarından mahkemeye sevk edilerek tutuklandı. Beyoğlu Belediye Başkanı İnan Güney, olayın yaşandığı işletmenin mühürlendiğini açıkladı.
3 Ağustos 2024

Antalya'da, Halil Akyüz Huzurevi'nde kalan 65 yaşındaki İ.S, daha önce tartıştığı huzurevi sakinlerine bıçakla saldırdı. Saldırı sonucu Selçuk Goncegül ve Ali Serdar Batır hayatını kaybetti, A.Ö. ise yaralandı. Olaydan sonra kaçan İ.S, kısa süre sonra polis tarafından yakalandı ve tutuklandı. İ.S, huzurevi yönetimini suçlayarak, kendisinin suçsuz olduğunu iddia etti.
3 Mayıs 2024

Ayşenur Arslan, Ankara'da İçişleri Bakanlığı'nın karşısında gerçekleşen bombalı araç saldırısı hakkında sorular sorduğu için terör propagandası yapmakla suçlandı. Arslan, saldırının detaylarını ve güvenlik güçlerinin müdahalesini sorguladı. Ancak, bu sorular nedeniyle sosyal medyada troller tarafından hedef alındı ve Terörle Mücadele bürosu tarafından sorgulandı. Arslan, medyada ve kamuoyunda kendisine destek verilmediğini belirtti.
30 Mayıs 2024

Fenerbahçe’nin eski futbolcusu ve spor yorumcusu Serhat Akın, program çıkışı silahlı saldırıya uğradı. Akın, saldırıyı sosyal medya platformu X üzerinden duyurdu ve ayaklarından yaralandığını belirtti. Sports Digitale, Akın’ın çalıştığı spor kanalı, saldırıyı kınayan bir açıklama yaptı. Olayın ardından Akın’ın sağlık durumu hakkında detaylı bilgi verilmedi.
27 Eylül 2024

Ankara Emniyeti’nde Organize Suçlarla Mücadele Şubesinden sorumlu eski İl Emniyet Müdür Yardımcısı Alp Arslan, sevgilisine doğum günü hediyesi olarak Ayhan Bora Kaplan’a Rolex saat aldırdığı iddiasıyla rüşvetten yargılanacak. Kaplan da rüşvet vermekle suçlanıyor. Ayrıca, eski Ankara Asayiş Şube Müdürü Oben Özay, Başkomiser Ercan Karagöz ve polis Serdar Coşkun’un banka hesaplarına yüksek tutarlarda para yatırıldığı tespit edildi ve mal bildirimine aykırılıktan yargılanacaklar. Davanın iddianamesinde Kaplan’ın, Arslan’ın kendisinden 250 bin dolar rüşvet istediği ve bu talebi reddettiğinde iş yapmasının engellendiği iddialarına yer veriliyor.
9 Temmuz 2024

Muğla'nın Bodrum ilçesinde, hasta yakınlarının saldırısına uğrayan doktor Mustafa Hürkal Tezvar, 15 günlük tedavisinin ardından taburcu edildi. Tezvar, 40 yıllık meslek hayatında böyle bir olayla ilk kez karşılaştığını ve artık hekimliğe devam etmek istemediğini belirterek emekli olmak istediğini açıkladı. Olayla ilgili gözaltına alınan şüphelilerden biri tutuklanırken, diğeri adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Bu olay, sağlık çalışanlarına yönelik şiddet sorununu bir kez daha gündeme getirdi.
12 Ağustos 2024

Eski milli futbolcu ve şu an Eyüpspor Teknik Direktörü olan Arda Turan, İspanya'da oynadığı dönemde kaldığı evde büyük hasar vermekle suçlanıyor. Ev sahibi, Arda'nın ve beraberindekilerin evde ciddi hasarlar oluşturduğunu, özellikle mobilyalara ve ışık sistemine büyük zararlar verdiğini iddia ediyor. Arda Turan daha önce İspanya'da vergi kaçırma suçlamasıyla yargılanmış ve para cezasına çarptırılmıştı. Şimdi ise 230 bin avroluk hasar tazminatı davasıyla karşı karşıya.
15 Nisan 2024
İşaretlediklerim