Bursa'nın Nilüfer ilçesinde, Emek-YHT Gar-Şehir Hastanesi Metro Hattı yapım çalışmaları sırasında oluşturulan yaklaşık 3 metre derinliğindeki bir çukura otomobil düştü. Kazada araç sürücüsü S.Ü. yaralandı. Olay yerine gelen 112 Acil Sağlık, polis ve itfaiye ekipleri tarafından yaklaşık 30 dakika süren bir çalışma sonucunda sürücü araçtan çıkarıldı ve Bursa Şehir Hastanesi'ne kaldırıldı. Sürücünün hayati tehlikesinin olmadığı belirtildi.
30 Ocak 2023

Mersin'deki TAG Otoyolu'nun Yenice mevkisinde, şehirler arası yolcu otobüsü, kamyon ve otomobillerin karıştığı zincirleme trafik kazasında ilk belirlemelere göre 10 kişi hayatını kaybetti, 30 kişi yaralandı. Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan, kazanın ardından yaptığı açıklamada ölü ve yaralı sayısını doğruladı. Kazanın nedeni ve detayları hakkında henüz bilgi verilmedi.
26 Mayıs 2024

Adana'nın Pozantı ilçesinde, bir tırın alev alması sonucu olay yerine müdahale eden itfaiye ekiplerinin bulunduğu sırada zincirleme trafik kazası gerçekleşti. Kazaya iki kamyonet, bir tır, dört otomobil ve iki polis aracı karıştı. Olay sonucunda yedi kişi hayatını kaybederken, yedi kişi de yaralandı. Kaza nedeniyle Adana-Pozantı Otoyolu'nun Ankara istikameti bir süre trafiğe kapandı.
12 Mayıs 2023

İzmir'in Çeşme ilçesinde bir eğlence mekanında çıkan silahlı kavgada bir güvenlik görevlisi hayatını kaybetti, biri ağır yedi kişi yaralandı. Olayın ardından şüphelilerin kaçtığı otomobil, İnönü Caddesi’nde boş bir arsada bulundu. Polis ve jandarma ekipleri, zanlıları yakalamak için çalışmalarını sürdürüyor.
19 Ağustos 2023

İstanbul'un Küçükçekmece ilçesinde bir kişinin öldüğü ve 53 kişinin yaralandığı metrobüs kazasıyla ilgili beş kişi tutuklandı. Kazada, Beylikdüzü istikametinde ilerleyen metrobüs, Sefaköy mevkisinde karşı yönden gelen metrobüse çarpmıştı. Soruşturma kapsamında altı kişi daha gözaltına alınmıştı. Tutuklananlar arasında metrobüs şoförü, İBB yetkilileri ve yüklenici firmanın şantiye şefi bulunuyor.
31 Ağustos 2024

İstanbul Küçükçekmece'de, bir grup sürücünün araçlarından inerek trafikte halay çektiği ve bu durumun trafiği duraklatması sonucu, sürücülere toplam 18 bin 277 lira para cezası kesildi. Sürücüler E.E, H.K, Ö.N, D.G. ve G.A.K. polis ekiplerince yakalandı ve 'trafik güvenliğini tehlikeye sokmak' suçundan adli işlem yapıldı.
29 Ağustos 2023

İstanbul Küçükçekmece'de, sosyal medyada yayılan görüntülerin ardından ortaokul öğrencilerine şiddet uyguladığı tespit edilen servis şoförü A.H., 'çocuğa karşı kasten yaralama' suçlamasıyla gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından Küçükçekmece Adliyesi'ne sevk edilen A.H., savcılık işlemleri sonrasında tutuklama talebiyle hakimliğe gönderildi ve nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği tarafından tutuklanmasına karar verildi.
28 Mart 2023

İstanbul Fatih'te bir düğün konvoyunun ambulansa yol vermemesi üzerine sosyal medyada paylaşılan görüntülerin ardından İstanbul Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri harekete geçti. Beş araç sürücüsü ve bazı yolculara toplam 118 bin 487 lira idari para cezası kesildi ve araçlar 60 gün trafikten men edildi. Ayrıca sürücüler hakkında 'trafiği tehlikeye düşürmek' suçundan adli işlem başlatıldı.
31 Ocak 2023

Şanlıurfa'nın Harran ilçesinde, Küplüce Mahallesi'nden geçen bir sulama kanalında oynayan üç yaşındaki Miraç Güneş, dengesini kaybederek kanala düştü. Çevredekilerin kurtarmaya çalıştığı çocuk, kısa süre sonra suda kayboldu. Çocuğun cesedi, yaklaşık yarım saat sonra yakınları tarafından bulundu ve otopsi işlemlerinin ardından ailesine teslim edildi.
27 Eylül 2023

İzmir'in Seferihisar ilçesinde, boşanma aşamasında olduğu eşi tarafından adliye binası önünde bıçaklanan iki çocuk annesi N.K. (23) hayatını kaybetti. Saldırgan A.K. (27) polis tarafından gözaltına alındı. N.K., saldırı sonrası önce Necat Hepkon Devlet Hastanesi'ne, ardından Dokuz Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı ancak yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.
2 Kasım 2023

Diyarbakır'dan Bodrum'a giden bir yolcu otobüsü, Afyonkarahisar'ın Dinar ilçesi Haydarlı yol ayrımı Karabedir Kavşağı'nda devrildi. Kazada ilk belirlemelere göre altı kişi yaşamını yitirdi ve çok sayıda yolcu yaralandı. Olay yerine ambulans, itfaiye, AFAD ve polis ekipleri sevk edildi.
5 Şubat 2023

Mersin'in Yenişehir ilçesinde, bir apartman görevlisi olan Hasan Cingöz, 400 bin avro fidye talebine olumlu yanıt alamayınca kaçırdığı Suriyeli kuyumcu Halit Hayanked'in 12 yaşındaki oğlu Khaled Hayanken'i boğarak öldürdü. Olay, çocuğun sitenin bahçesinde oynarken kaybolması ve ailenin fidye talebiyle tehdit edilmesi üzerine ortaya çıktı. Polis, güvenlik kameralarını inceleyerek çocuğun siteden ayrılmadığını ve cesedin sitenin bodrum katında bulunduğunu belirledi. Anahtarın sadece kapıcıda olduğu ve o gün kameraların kapalı olduğu tespit edildi. Gözaltına alınan kapıcı suçunu itiraf etti.
10 Mayıs 2023

İstanbul Sancaktepe'de, meslektaşları tarafından GPS sistemi üzerinden bulunan bir taksi içerisinde, taksi sürücüsü N.T silahla vurularak öldürülmüş halde bulundu. Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde N.T'nin hayatını kaybettiği tespit edildi. Jandarma olay yerinde inceleme yaptıktan sonra ceset Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Jandarma olayla ilgili soruşturma başlattı.
15 Kasım 2023

2018 yılında AKP Milletvekili İbrahim Halil Yıldız'ın akrabaları ve korumaları tarafından Şenyaşar ailesinden iki kişinin hastanede öldürülmesi olayına ilişkin dava Malatya 5'inci Ağır Ceza Mahkemesi'nde görüldü. Emine Şenyaşar, oğlunun öldürülme tehlikesi konusunda uyarıda bulunduğunu ancak AKP'li Yıldız'ın ısrarıyla hastaneye götürüldüklerini ifade etti. Olayda yaralanan Mehmet Şenyaşar ve Ferit Şenyaşar da tanık olarak dinlendi. Sağlık Bakanlığı avukatları, zarar gören iki ambulans için şikayetçi olduklarını belirtti. Mahkeme, tutukluların tutukluluk halinin devamına ve diğer eksik hususların giderilmesine karar vererek duruşmayı 15 Mart'a erteledi.
17 Ocak 2023

Mersin'deki TAG Otoyolu'nun Yenice mevkisinde, şehirler arası yolcu otobüsü, kamyon ve otomobillerin karıştığı zincirleme trafik kazasında 10 kişi hayatını kaybetti, 39 kişi yaralandı. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Diyarbakır'dan İstanbul'a gitmekte olan bir yolcu otobüsünün kazaya karıştığını belirtti. Kazanın ardından olay yerine çok sayıda ambulans ve itfaiye ekibi sevk edildi.
26 Mayıs 2024

Şanlıurfa Valiliği, 4 gün önce kaybolduğu ihbar edilen 9 yaşındaki M.E. isimli çocuğun cesedinin bir sulama kanalında bulunduğunu açıkladı. Çocuğun, kamera kayıtlarında aynı yaş grubundan dört çocukla beraber görüldüğü belirlendi. Bu çocuklarla yapılan görüşmede, M.E.'nin dengesini kaybederek sulama kanalına düştüğü bilgisi alındı. Bulunan cansız bedenin kimliği ailesi tarafından teşhis edilerek kayıp çocuğa ait olduğu doğrulandı.
13 Eylül 2023

Batman'ın Gerçüş ilçesinin eski kaymakamı Server Sinanoğlu, alkollü araç kullanırken 13 yaşındaki Muhammet Çelik'in ölümüne neden olmuş ve 0.27 promil alkollü olarak tutuklanmıştı. Çocuğun ailesinin şikayetten vazgeçmesi üzerine tahliye edilen Sinanoğlu, daha sonra Çorum valiliğine hukuk müşaviri olarak atanmıştı. Yargılandığı davada 'taksirle ölüme neden olmak' suçundan iki yıl hapis cezasına çarptırıldı ve cezası ertelenmedi.
13 Temmuz 2023

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde beş yaşındaki Erdem Aşkan'a çarpan ve ölümüne neden olan uzman çavuş A.K.P, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Savcılık, olay yerinde tutulan tutanağı dikkate alarak çocuğu asli kusurlu buldu. Yüksekova Sulh Ceza Hakimliği, A.K.P'nin haftanın belirli günleri imza atması ve araç kullanmama şartıyla serbest bırakılmasına karar verdi. Aşkan'ın avukatı, verilen karara tepki göstererek çocuğun kusurlu görülmesini eleştirdi.
8 Haziran 2023

İstanbul Kartal'da, park halindeki bir otomobile kimliği belirsiz kişi veya kişilerce silahlı saldırı gerçekleştirildi. Saldırı sonucunda otomobilde bulunan iki kişi öldü, biri olay yerinde bulunan bir kadın olmak üzere iki kişi yaralandı. Polis ve sağlık ekipleri olay yerine sevk edildi. Polis, saldırgan veya saldırganları yakalamak için çalışma başlattı.
18 Nisan 2023

Kahramanmaraş'ın Dulkadiroğlu ilçesinde, Suriye uyruklu bir ailenin yaşadığı evde çıkan yangında üç kardeş dumandan etkilenerek hayatını kaybetti. İtfaiye, polis ve sağlık ekiplerinin müdahalesiyle yangın söndürüldü. Yangının çıkış nedeni araştırılırken, çocukların cenazeleri otopsi için hastane morguna kaldırıldı. Çocukların babası daha önce vefat etmiş ve anneleri yangın sırasında evde değildi.
22 Ocak 2023
İşaretlediklerim