A Milli Futbol Takımı’nın UEFA Uluslar B Ligi dördüncü grupta Galler ve İzlanda ile oynayacağı maçlar için aday kadrosu açıklandı. Kadroda yer alan oyuncular, 2 Eylül’de Türkiye Futbol Federasyonu’nun Riva’daki tesislerinde toplanacak ve ilk antrenmanlarını aynı gün yapacak. Teknik direktör Vincenzo Montella tarafından belirlenen kadroda, Altay Bayındır, Hakan Çalhanoğlu ve Arda Güler gibi isimler bulunuyor.
30 Ağustos 2024

Dortmund'da oynanan Avrupa Şampiyonası maçında Türkiye'nin genç futbolcuları Arda ve Kenan'ın performansı öne çıktı. Arda'nın 67. dakikada attığı sol şut, Gürcü kaleciye zor anlar yaşattı. Teknik direktör Vincenzo Montella'nın genç oyuncuları sahaya sürme kararı övgü aldı. Uğur Meleke, Hamit Altıntop'un genç futbolcularla ilgili açıklamalarını eleştirerek, milli takımın en iyi oyuncuları seçmesi gerektiğini vurguladı.
19 Haziran 2024

Real Madrid, Şampiyonlar Ligi finalinde Borussia Dortmund'u 2-0 mağlup ederek kupayı 15. kez kazandı. Maç boyunca üstün bir performans sergileyen Real Madrid, bu zaferle Avrupa'nın en prestijli futbol turnuvasında bir kez daha tarih yazdı. Borussia Dortmund ise güçlü rakibi karşısında direnemedi ve sahadan mağlup ayrıldı.
2 Haziran 2024

A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Vincenzo Montella, EURO 2024'teki Portekiz maçı öncesinde Arda Güler'in yorgunluk belirtileri gösterdiğini ve son kararın yarın verileceğini belirtti. Montella, takımın fiziksel ve zihinsel enerjisini toparlaması gerektiğini vurguladı. Ayrıca, İsmail Yüksek'in durumunun iyi olduğunu ve maçta yer alabileceğini söyledi. Montella, Portekiz'in eksik yönlerinin farkında olduklarını ve daha iyi bir defansif duruş sergilemeleri gerektiğini ifade etti.
21 Haziran 2024

Uğur Meleke, Arda Güler'in yorgun olduğu iddialarına inanmadığını ve sakatlık riskinin muğlak bir ifade olduğunu belirtti. Meleke, Arda'nın oynamamasının esas nedeninin TFF cephesinden Mehmet Büyükekşi ve Hamit Altıntop olduğunu düşündüğünü ifade etti. Ayrıca, İspanyol gazeteci Tomas Roncero'nun, Montella'nın Arda'nın ön plana çıkmasından rahatsız olduğu ve bu yüzden onu oynatmadığı iddiasını da aktardı.
24 Haziran 2024

Fenerbahçe, UEFA Şampiyonlar Ligi 3’üncü eleme turu rövanşında Fransız Lille takımıyla karşılaşacak. Ancak, Ferdi Kadıoğlu'nun arka adale gerilmesi nedeniyle maç kadrosundan çıkarıldığı açıklandı. Kadıoğlu, Adana Demirspor maçında sakatlanmış ve yapılan antrenmanda ağrının devam etmesi üzerine kadrodan çıkarılması uygun görülmüştür. Fenerbahçe, ilk maçta Lille'e 2-1 yenilmişti.
13 Ağustos 2024

Milli futbolcu Hakan Çalhanoğlu, EURO 2024'te Portekiz ile oynanan maçta Arda Güler'in sakatlığı nedeniyle yer almadığını açıkladı. Teknik Direktör Vincenzo Montella'ya Güler'i oynatmadığı için tepki gösterilmişti. Çalhanoğlu, Güler'in idmanda sakatlandığını ve bu nedenle oynamadığını belirtti. Ayrıca, bazı şeylerin dışarı yansıtılmaması gerektiğini vurguladı.
23 Haziran 2024

Eski milli futbolcu ve şu an Eyüpspor Teknik Direktörü olan Arda Turan, İspanya'da oynadığı dönemde kaldığı evde büyük hasar vermekle suçlanıyor. Ev sahibi, Arda'nın ve beraberindekilerin evde ciddi hasarlar oluşturduğunu, özellikle mobilyalara ve ışık sistemine büyük zararlar verdiğini iddia ediyor. Arda Turan daha önce İspanya'da vergi kaçırma suçlamasıyla yargılanmış ve para cezasına çarptırılmıştı. Şimdi ise 230 bin avroluk hasar tazminatı davasıyla karşı karşıya.
15 Nisan 2024

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), sosyal medyada gündem olan Arda Güler'in antrenman videosuyla ilgili bir açıklama yaptı. Videoda, teknik direktör Vincenzo Montella'nın Arda Güler'in giydiği sarı yeleği alarak Yusuf Yazıcı'ya verdiği ve Arda'nın ana kadroyla antrenman yapmamasını istediği iddia edilmişti. TFF, Arda Güler'in kasığındaki ağrı nedeniyle bireysel çalışma yapması konusunda teknik heyetle fikir birliğine varıldığını ve videodaki çalışmanın Arda için belirlenen kapsamda olmadığını belirtti. TFF, vatandaşların bu tür içeriklere itibar etmemesi gerektiğini vurguladı.
23 Haziran 2024

Eski Barcelona ve Atletico Madrid oyuncusu Arda Turan, İspanya'da 2015 ve 2016 yıllarında işlediği kişisel gelir vergisi dolandırıcılığı suçları nedeniyle 633 bin avro para cezasına çarptırıldı. Ayrıca hapis cezası da alan Turan, cezası iki yıldan az olduğu için sadece para cezası ödeyecek. Arda Turan'ın suçlamaları kabul ettiği ve vergi ödeme yükümlülüğünden kaçtığı belirtildi.
19 Mart 2024

Real Madrid'in İspanya Birinci Futbol Ligi (LaLiga) takımlarından olan oyuncusu Jude Bellingham, Valencia ile oynanan ve 2-2 sonuçlanan maçın son saniyesinde attığı gol hakem tarafından geçersiz sayıldı. Bellingham'ın bu karara sinirlenip hakeme küfür etmesi sonucu kırmızı kart görerek iki maç men cezası aldı. Bu ceza nedeniyle Bellingham, Real Madrid'in Celta Vigo ve Osasuna ile oynayacağı maçlarda forma giyemeyecek.
6 Mart 2024

Real Madrid, 2023/2024 sezonu sonrası gelirlerini açıklayarak tarihi bir rekor kırdı. Kulüp, futbolcu satışlarından elde edilen gelirler hariç 1 milyar 73 milyon avro gelir elde ettiğini duyurdu. Bu, Real Madrid'i tarihte 1 milyar avronun üzerinde gelir elde eden ilk kulüp yapıyor. Bir önceki sezon olan 2022/2023'te kulüp 843 milyon avro gelir açıklamıştı.
23 Temmuz 2024

Arif Kızılyalın, Portekiz ve Türkiye arasındaki futbol maçını değerlendiriyor. Portekizli oyuncuların teknik ağırlıklı olduğunu ve Cristiano Ronaldo'ya destek sağladıklarını belirtiyor. Maçın, Cristiano Ronaldo ve Arda Güler arasında bir kapışma olarak görülebileceğini ifade ediyor. Ayrıca, Çek takımının da zorlu bir rakip olduğunu vurguluyor.
22 Haziran 2024

Real Madrid, 2025 Kulüpler Dünya Kupası'na katılmayacağını açıkladı. Kulüpten ismi verilmeyen bir kişi, FIFA'nın aşırı maç yükü nedeniyle futbolcuları zorladığını belirtti. Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti, turnuvaya katılmama kararını doğruladı. Turnuva, Amerika Birleşik Devletleri'nde neredeyse bir ay sürecek.
10 Haziran 2024

Ergin Ataman'ın çalıştırdığı Panathinaikos, Almanya'nın başkenti Berlin'deki Uber Arena'da Real Madrid'i 95-80 yenerek EuroLeague şampiyonu oldu. Bu zaferle Panathinaikos, 12 yıl aradan sonra yeniden şampiyonluk sevinci yaşadı. Yunanistan temsilcisi, daha önce Fenerbahçe'yi 73-57 mağlup etmişti. Fenerbahçe Beko ise EuroLeague'de dördüncü oldu.
26 Mayıs 2024

Real Madrid, teknik direktör Carlo Ancelotti'nin FIFA Kulüpler Dünya Kupası'na katılmayacaklarına dair açıklamalarını yalanladı. Kulüp, 2024/2025 sezonunda düzenlenecek olan turnuvaya katılacaklarını ve bu resmi müsabakada yarışacaklarını duyurdu. Real Madrid, dünya çapındaki milyonlarca taraftarına yeni bir şampiyonluk hayali yaşatmak için büyük bir heyecanla turnuvaya katılacaklarını belirtti.
10 Haziran 2024

Şampiyonlar Ligi yarı finalinde Bayern Münih, kendi evinde Real Madrid ile karşılaştı. Maç, her iki takımın da ikişer gol atmasıyla 2-2 berabere tamamlandı. Real Madrid'in gollerini Vinicius, Bayern Münih'in gollerini ise Sane ve Harry Kane (penaltıdan) kaydetti. İkinci maç, 8 Mayıs'ta Real Madrid'in ev sahipliğinde Santiago Bernabeu Stadyumu'nda oynanacak.
1 Mayıs 2024

A Milli Takım Teknik Direktörü Vincenzo Montella, 18 Haziran'da oynanacak Gürcistan maçı öncesi takımın durumu hakkında açıklamalarda bulundu. Montella, Arda Güler'in son maçta iyi oynadığını ancak isteklerini tam olarak anlaması gerektiğini belirtti. Ayrıca, sakat oyuncular hakkında bilgi vererek İrfan Can'ın üçüncü maçta oynayabileceğini söyledi. Montella, genç futbolcuları aynı anda oynatmanın riskli olabileceğini ve küçük adımlarla büyük hayallere ulaşılması gerektiğini vurguladı.
16 Haziran 2024

Real Madrid, 38 yaşındaki futbolcusu Luka Modric'in sözleşmesinin bir yıl uzatıldığını duyurdu. Yeni sözleşme 2024-2025 sezonunda geçerli olacak. Modric, Real Madrid ile 2016, 2017, 2018 ve 2022 yıllarında UEFA Şampiyonlar Ligi'ni kazanmıştı. Bu gelişme, Modric'in kariyerine Real Madrid'de devam edeceğini gösteriyor.
17 Temmuz 2024

Galatasaray, Arjantinli golcü futbolcusu Mauro Icardi'nin sağ arka adalesinde kısmi yırtık tespit edildiğini duyurdu. Icardi, Adana Demirspor ile oynanan maçın 25. dakikasında sakatlanarak oyundan çıkmak zorunda kalmıştı. Yapılan kontroller sonucunda sağ üst arka adale grubunda 2. derece strain tespit edilen Icardi'nin tedavisine başlandığı belirtildi.
1 Eylül 2024
İşaretlediklerim