Fenerbahçe, Süper Lig'in son hafta maçında İstanbulspor'u 6-0 yenerek sezonu ikinci sırada tamamladı. Maçta Fenerbahçe'nin gollerini Edin Dzeko, Szymanski, Dusan Tadic, Osayi-Samuel, Serdar Dursun ve Joshua King kaydetti. Ancak, Galatasaray'ın Konyaspor'u 3-1 mağlup etmesiyle Fenerbahçe şampiyon olamadı. Fenerbahçe sezonu 99 puanla tamamlarken, Galatasaray 102 puanla şampiyon oldu.
26 Mayıs 2024

Süper Lig'in 37. haftasında, şampiyonluk için 1 puana ihtiyacı olan Galatasaray, evinde Fenerbahçe'ye 1-0 yenildi. Fenerbahçe, 22. dakikada Djiku'nun kırmızı kart görmesiyle 10 kişi kaldı. 71. dakikada Çağlar Söyüncü'nün attığı golle Fenerbahçe, derbiyi kazanarak puanını 96'ya çıkardı ve Galatasaray ile arasındaki farkı üçe düşürdü. Bu sonuçla Fenerbahçe, şampiyonluk şansını son haftaya taşıdı.
19 Mayıs 2024

Galatasaray, Süper Lig'in önemli maçlarından birinde Beşiktaş'ı deplasmanda 1-0 mağlup etti. Bu sonuçla birlikte puanını 75'e yükselten Galatasaray, liderlik koltuğunu Fenerbahçe'den geri aldı. Maçın tek golü, Beşiktaş oyuncusu Muhammed el Musrati'nin kendi kalesine attığı golle geldi. Maçın son dakikalarında Galatasaray oyuncusu Omar Colley, VAR incelemesi sonucu kırmızı kartla oyun dışı kaldı.
3 Mart 2024

Fenerbahçe, İsmail Kartal'ın yönetiminde ikinci yarıya iki değişiklikle başladı ve maç boyunca stresli anlar yaşadı. Mert Hakan'ın uzaktan attığı golle öne geçen sarı lacivertliler, Weilton'un kırmızı kart görmesiyle 10 kişi kaldı. Ancak Batshuayi'nin girmesi ve VAR'dan gelen penaltı kararı sonucu kazanılan golle maçı kazanmayı başardılar. Bu galibiyetle Fenerbahçe, şampiyonluk yarışını sürdürdü. Gökhan Aktürk, eğer tüm maçlar deplasmanda oynansaydı Fenerbahçe'nin lider olabileceğini belirtti.
11 Mart 2024

UEFA Avrupa Konferans Ligi 3. ön eleme turu rövanşında Fenerbahçe, deplasmanda Maribor ile karşılaştı. Maçın 66'ncı dakikasında taraftarlar arasında çıkan kavga nedeniyle maç durdu. Kavga, Maribor'lu bir taraftarın Fenerbahçe tribünlerinden pankartı almasıyla başladı. Yaklaşık yarım saatlik duraklamanın ardından maç kaldığı yerden devam etti ve Fenerbahçe, maçı 3-0 kazanarak play-off turuna yükseldi.
17 Ağustos 2023

Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi'ndeki ilk maçında deplasmanda Ajax'a 4-0 mağlup oldu. Ajax'ın gollerini Fitz-Jim K. (31 ve 73. dakika), Gods M. (51. dakika) ve Taylor K. (55. dakika) kaydetti. Günün diğer UEFA Avrupa Ligi maçlarında Fenerbahçe, USG'yi 2-1 yendi. Bu sezon UEFA Avrupa Ligi, 36 takımın katılımıyla lig usulüyle düzenlenecek ve ilk sekize giren takımlar doğrudan son 16 turuna yükselecek.
27 Eylül 2024

Trendyol Süper Lig’in 6’ıncı haftasında oynanan Fenerbahçe-Galatasaray derbisinde, Galatasaray 3-1’lik skorla galip geldi. Maçta Galatasaray’ın gollerini Lucas Torreira, Dries Mertens ve Gabriel Sara kaydetti. Fenerbahçe’nin tek golü ise Edin Dzeko’nun penaltısıyla geldi. Bu sonuçla Galatasaray puanını 18’e çıkararak liderliğini korurken, Fenerbahçe’nin 32 maçlık yenilmezlik serisi sona erdi.
21 Eylül 2024

Bu sezon yeni formatta oynanacak UEFA Avrupa Ligi’nde Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş’ın lig aşamasındaki rakipleri belli oldu. Kura çekimi Fransa’nın Monaco kentindeki Grimaldi Forum’da yapıldı. Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş, sekizer rakiple karşılaşacak ve ilk maçlar 25-26 Eylül’de oynanacak. Yeni formatta, her takım dördü içeride, dördü dışarıda olmak üzere sekizer rakiple mücadele edecek.
30 Ağustos 2024

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde A Grubu'nda yer alan Galatasaray, ilk maçını 20 Eylül'de Danimarka'nın Kopenhag takımına karşı oynayacak. UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde mücadele eden Fenerbahçe, ilk maçını 21 Eylül'de Danimarka'nın Nordsjaelland takımına karşı, Beşiktaş ise aynı tarihte Belçika'nın Club Brugge takımına karşı oynayacak. Maçların tarihleri ve rakipleri belirlendi.
2 Eylül 2023

UEFA Avrupa Ligi sezonunun ilk haftasında Galatasaray, PAOK ile karşılaşacak. Bu sezon formatı değişen organizasyonda 36 takım mücadele edecek ve sekiz maç sonunda ilk sekize giren ekipler, son 16 turuna yükselecek. Türkiye'yi bu sezon UEFA Avrupa Ligi'nde Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray temsil edecek. İlk hafta maçları 19.45 ve 22.00'de oynanacak.
25 Eylül 2024

Fenerbahçe, Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanş maçında Demir Grup Sivasspor'u 3-0 mağlup ederek finale yükseldi. Maçın ilk golü 47. dakikada Ferdi Kadıoğlu'nun karambol sonrası attığı golle geldi. İkinci gol 58. dakikada Michy Batshuayi'den, üçüncü gol ise 85. dakikada Joshua King'den geldi. Fenerbahçe, bu sonuçla kupanın finalinde Başakşehir-Ankaragücü eşleşmesinin galibiyle karşılaşacak.
24 Mayıs 2023

Fenerbahçe, Türkiye Kupası yarı final rövanş maçında Sivasspor'u 3-0 mağlup ederek finale yükseldi. İlk maçta iki takım 0-0 berabere kalmıştı. Fenerbahçe'nin finaldeki rakibi Ankaragücü veya Başakşehir olacak, bu iki takım arasındaki rövanş maçı bu akşam oynanacak ve ilk maçı Başakşehir 1-0 kazanmıştı.
25 Mayıs 2023

Fenerbahçe, Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final maçında Kayserispor'u 4-1 mağlup ederek yarı finale çıktı. Ülker Stadı'nda oynanan maçta Fenerbahçe, Emre Mor'un iki golüyle öne geçti. Kayserispor'un tek golü Kolovetsios'tan gelirken, Fenerbahçe'den Serdar Dursun ve Arda Güler maçın sonucunu belirleyen diğer golleri attı. Bu sonuçla Fenerbahçe, yarı finalde Sivasspor ile eşleşti.
6 Nisan 2023

Fenerbahçe, Jose Mourinho yönetimindeki ilk resmi maçında İsviçre temsilcisi Lugano'yu 4-3 yenerek Şampiyonlar Ligi 2'nci eleme turuna galibiyetle başladı. Maça erken bir golle geriden başlayan sarı lacivertliler, Edin Dzeko'nun üç ve Ferdi Kadıoğlu'nun bir golüyle galibiyeti elde etti. Bu sonuçla Fenerbahçe, Mourinho dönemine iyi bir başlangıç yapmış oldu.
23 Temmuz 2024

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turu ilk maçında İsviçre’nin Young Boys takımına 3-2 mağlup oldu. İlk yarıyı 2-0 geride kapatan Galatasaray, Michy Batshuayi’nin golleriyle skoru 2-2’ye getirdi. Ancak, 87. dakikada Ugrinic’in penaltı golüyle Young Boys maçı 3-2 kazandı. Galatasaray’da Abdulkerim Bardakçı, penaltıya sebep olduktan sonra ikinci sarı karttan kırmızı kart gördü. Rövanş maçı 27 Ağustos’ta Türk Telekom Arena’da oynanacak.
22 Ağustos 2024

Süper Lig'in 33. haftasında Fenerbahçe, deplasmanda Sivasspor ile 2-2 berabere kaldı. Bu sonuçla birlikte, Fenerbahçe şampiyonluk yarışında lider Galatasaray'ın dört puan gerisine düştü. Bu durum, ligde kalan maçlar için Fenerbahçe'nin şampiyonluk şansını zorlaştırıyor.
22 Nisan 2024

Süper Lig'in 15'inci haftasında gerçekleşen derbi maçında Fenerbahçe, Beşiktaş'ı deplasmanda 3-1 mağlup etti. Bu sonuçla Fenerbahçe, ligdeki puanını artırarak sıralamadaki yerini güçlendirdi. Maçın detayları ve takımların performansları futbolseverler tarafından merak ediliyor ve tartışılıyor.
9 Aralık 2023

Süper Lig'in 12. haftasında Fenerbahçe, Adana Demirspor ile 0-0 berabere kaldı. Bu sonuçla birlikte Fenerbahçe, puanını 31'e çıkararak Galatasaray'ın puan kaybı sonrası averajla liderliğe yükseldi. Fenerbahçe'nin averajı +23 iken, Galatasaray'ın averajı +14'tür. Milli maçlar için lige verilen arada Fenerbahçe lider konumda bulunacak.
12 Kasım 2023

Türkiye'nin UEFA Avrupa Konferans Ligi'ndeki temsilcileri Adana Demirspor, Beşiktaş ve Fenerbahçe, 3'üncü eleme turunda rakiplerini eleyerek Avrupa'daki yollarına devam etti. Adana Demirspor, Osijek'i eleyerek Belçika ekibi Genk ile eşleşti. Beşiktaş, Netfçi'yi eleyerek Ukrayna ekibi Dinamo Kiev ile eşleşti. Fenerbahçe ise Maribor'u eleyerek Hollanda ekibi Twente ile eşleşti. Play-off turu maçları 24 ve 31 Ağustos tarihlerinde oynanacak.
18 Ağustos 2023

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Konferans Ligi H Grubu ikinci maçında Slovakya'nın Spartak Trnava takımıyla deplasmanda karşılaşacak. Sezona etkili bir başlangıç yapan Fenerbahçe, Süper Lig ve Avrupa'da oynadığı 7'şer maçı kazanarak 14 resmi müsabakadan galibiyetle ayrıldı. Fenerbahçe, Spartak Trnava karşısına sakatlığı bulunan Cengiz Ünder dışında eksiksiz çıkacak. Serdar Aziz ve Miha Zajc, hafif sakatlıklarının ardından Slovakya kafilesinde yer alacak.
4 Ekim 2023
İşaretlediklerim