Kripto para birimi Bitcoin'in fiyatı 51 bin doları geçerken, piyasa değeri de 1 trilyon doların üzerine çıktı. Küresel kripto para piyasasının değeri son 24 saatte yüzde 2,7 artarak 1 trilyon 930 milyar dolara ulaştı. Bitcoin'in son 24 saatteki fiyat artışı yüzde 3,1 olarak kaydedildi. Bu artış, spot Bitcoin ETF'lerine olan ilgi ve büyük merkez bankalarının destekleyici para politikalarına yönelme beklentileri ile destekleniyor.
14 Şubat 2024

Bitcoin'in değeri 72 bin dolar seviyesine ulaşarak rekor kırdı. Bu yükselişle birlikte, Bitcoin madenciliği gelirleri de tarihi bir zirveye ulaşarak 7 Mart'ta günlük 78,6 milyon dolar gelir elde edildi. Bu gelir, Nisan 2021'deki önceki zirveyi geçti. Madenciler, yeni coinler ve kullanıcı ücretleri sayesinde gelir elde ediyor. Şubat 2023'ten bu yana, büyük madencilik şirketleri 1 milyar doların üzerinde özel amaçlı bilgisayar siparişi verdi.
12 Mart 2024

Popüler video oyun karakteri Süper Mario'nun yeni animasyon filmi, Japon oyun üreticisi Nintendo ve ABD merkezli animasyon üreticisi Illumination iş birliğiyle Nisan 2026'da vizyona girecek. Bu film, Nisan 2023'te çıkan 'The Super Mario Bros. Movie' filminin devamı niteliğinde olacak ve finansmanını Nintendo ile Illumination'ın çatı kuruluşu Universal Pictures üstlenecek. Nintendo Temsilci Direktörü Miyamoto Şigeru, Mario'nun dünyasını genişletmeyi hedeflediklerini ve filmin parlak ve eğlenceli bir hikayeye sahip olacağını belirtti.
11 Mart 2024
İşaretlediklerim