Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Sezer Hatemi'nin vefatını duyurdu. Prof. Dr. Hatemi, Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Pediatrik Endokrinoloji Bölümü'nün kurucusu olarak biliniyor ve öğrencileri tarafından saygıyla anılıyor. Bakan Koca, Hatemi'nin eşi Prof. Dr. Hüsrev Hatemi ve yakınlarına başsağlığı diledi.
15 Nisan 2024

Kayseri’de 12’nci Hava Ulaştırma Ana Üs Komutanlığından eğitim için kalkan Hava Kuvvetleri Komutanlığı’na ait SF-260D tipi bir askeri eğitim uçağı düştü. Milli Savunma Bakanlığı, mürettebatı kurtarmak için arama kurtarma çalışmalarının başlatıldığını duyurdu. Uçağın düşme nedeni henüz bilinmiyor.
4 Haziran 2024

Papua Yeni Gine'nin Enga bölgesinde iki kabilenin birbirine pusuya düşürmesi sonucu 53 kişi öldü. Emniyet güçleri bu olayı ülkenin yakın döneminin en büyük katliamı olarak nitelendirdi. Enga Bölge Valisi Peter Ipatas, güvenlik güçlerini önceden uyardıklarını ve bölgede 17 kabilenin silahlı çatışmalara dahil olduğunu belirtti. Çatışmalar, 2022 seçimleri sonrası başlayıp karşılıklı pusu ve köylere yönelik saldırılarla yoğunlaştı.
19 Şubat 2024
İşaretlediklerim