Borsa İstanbul BIST-100 endeksinde dün en çok kazandıran hisseler ISKUR, KENT, KLNMA, MARKA, ORMA, ISGSY, SNPAM, SODSN, VANGD ve VBTYZ oldu. En çok kaybettiren hisseler ise QNBFL, KSTUR, BRKO, YBTAS, ATSYH, ISBTR, EKIZ, CMBTN, MRSHL ve SUMAS olarak belirlendi.
1 Kasım 2023

Borsa İstanbul BIST-100 endeksinde dün en çok yükselen hisseler ENJSA, IPEKE, PETKM, KONYA ve TKFEN oldu. Öte yandan, en çok değer kaybeden hisseler ise MIATK, HALKB, GESAN, ECZYT ve AKBNK olarak belirlendi. Borsa İstanbul, seçimlerin ardından yükseliş eğilimini sürdürüyor.
14 Ekim 2023

Borsa İstanbul'da BIST-100 endeksi, seçimlerin ardından yükselişini sürdürerek bu hafta rekor serisine devam etti. En çok değer kazanan beş hisse arasında ALFAS tavan fiyatına ulaşırken, diğer dört hisse yüzde 5 ile yüzde 6 arasında artış gösterdi. Öte yandan, en çok değer kaybeden beş hisse ise CANTE, QUAGR, BIOEN, ODAS ve PENTA olarak sıralandı.
12 Temmuz 2023

Borsa İstanbul BIST-100 endeksinde dün en çok kazandıran hisseler ISKUR, KLNMA, SNPAM, BALAT, UFUK, AVTUR, MARKA, AYES, ISBIR ve ISBTR oldu. En çok kaybettiren hisseler ise BRKO, UZERB, ADEL, MEKAG, CMBTN, DOFER, TUREX, FMIZP, ARENA ve GEDZA olarak belirlendi.
4 Kasım 2023

Investing kaynağına göre, Borsa İstanbul'da seçimlerin ardından yükselişe geçen hisse senetleri arasında OTKAR, PENTA, SOKM, KARSN ve TCELL hisseleri en çok değer kazananlar arasında yer alıyor. Bu hisseler, endekste dün gerçekleşen işlemlerde en yüksek kazancı sağlayan hisseler olarak belirtiliyor.
6 Temmuz 2023

Borsa İstanbul BIST-100 endeksinde dün en çok kazandıran hisseler ISKUR, DOFER, KSTUR, ORMA, KENT, ISBIR, MIATK, TURGG, EKIZ ve BORLS oldu. Öte yandan, en çok değer kaybeden hisseler ise QNBFL, BRKO, SELEC, AZTEK, KRONT, EDATA, IZENR, TATGD, NIBAS ve ATATP olarak belirlendi.
26 Ekim 2023

Borsa İstanbul BIST-100 endeksinde dün en çok yükselen hisseler BRSAN, BRYAT, ALFAS, ASTOR ve CWENE oldu. Öte yandan, en çok değer kaybeden hisseler ise IPEKE, ODAS, TSKB, BIMAS ve DOHOL olarak belirlendi. Borsa İstanbul, seçimlerin ardından yükseliş trendini sürdürüyor.
18 Ekim 2023

Borsa İstanbul BIST-100 endeksinde, seçimlerin ardından piyasaların yükselişini sürdürdüğü bir dönemde, en çok değer kazanan ve kaybeden hisse senetleri belirlendi. En çok kazanan hisseler arasında ISKUR, LIDER, ISATR gibi şirketler yer alırken, en çok değer kaybeden hisseler arasında SONME, ISBTR, CMENT gibi şirketler bulunuyor. Bu bilgiler Bloomberg HT tarafından aktarıldı.
8 Aralık 2023

Borsa İstanbul BIST-100 endeksinde dün en çok yükselen hisseler BRSAN, BUCIM, BRYAT, ECZYT ve GLYHO oldu. Diğer yandan, en çok değer kaybeden hisseler ise AKFYE, CWENE, PSGYO, MIATK ve KAYSE olarak belirlendi. Borsa İstanbul, seçimlerin ardından yükseliş trendini sürdürüyor.
7 Ekim 2023

Borsa İstanbul BIST-100 endeksinde, seçimlerin ardından piyasaların yükselişini sürdürdüğü bir dönemde, en çok değer kazanan ve kaybeden hisse senetleri belirlendi. En çok kazanan hisseler arasında ISKUR, MARKA, UFUK, MARBL ve MIATK gibi şirketler yer alırken, en çok değer kaybeden hisseler arasında SONME, MTRYO, BRMEN, CMENT ve ISBTR gibi şirketler sıralandı.
6 Aralık 2023

Borsa İstanbul BIST-100 endeksinde dün en çok kazanan hisseler ISKUR, KLNMA, SNPAM, KSTUR, INGRM, QNBFB, BALAT, MRSHL, AGHOL ve MAGEN oldu. En çok kaybettiren hisseler ise SUNTK, BRKO, ADEL, ATSYH, EUKYO, TURGG, DOFER, VRGYO, AVHOL ve TABGD olarak belirlendi.
3 Kasım 2023

Seçimlerin ardından yükselişe geçen Borsa İstanbul, bu görünümünü sürdürüyor. BIST-100 endeksinde en çok yükselen hisseler GWIND, ULKER, SNGYO, KOZAL ve SKBNK oldu. Öte yandan, en çok değer kaybeden hisseler ise TUKAS, BRSAN, ISCTR, GENIL ve SELEC oldu.
12 Eylül 2023

Borsa İstanbul BIST-100 endeksinde, seçimlerin ardından piyasaların olumlu seyrini sürdürdüğü gözlemleniyor. Bloomberg HT tarafından aktarılan bilgilere göre, dün en çok değer kazanan hisse senetleri arasında ISKUR, QNBFB, ISATR gibi şirketler yer alırken, en çok değer kaybeden hisse senetleri arasında EGGUB, GUBRF, ISBTR gibi şirketler bulunuyor.
21 Aralık 2023

Borsa İstanbul'da BIST-100 endeksinde en çok yükselen beş hisse BRYAT, TUKAS, ULKER, AKFGY ve VAKBN oldu. Öte yandan, en çok değer kaybeden hisseler BRSAN, ASUZU, CEMTS, EUREN ve AYDEM olarak belirlendi. Borsa İstanbul, seçimlerin ardından yükseliş trendini sürdürüyor.
6 Eylül 2023

Borsa İstanbul BIST-100 endeksinde dün en çok yükselen hisseler KAYSE, ZOREN, CWENE, ALBRK ve KARSN oldu. Öte yandan, en çok değer kaybeden hisseler ise MIATK, AEFES, AKFYE, SKBNK ve KCAER olarak belirlendi. Borsa İstanbul, seçimlerin ardından yükselişe geçmişti ve bu görünümünü korumaya devam ediyor.
5 Ekim 2023

Borsa İstanbul BIST-100 endeksinde dün en çok kazanan hisseler ISKUR, KSTUR, KENT, ISBIR, SUMAS, EKIZ, KLINMA, ISBTR, TURGG ve YAPRK oldu. Öte yandan, en çok değer kaybeden hisseler ise QNBFL, BRKO, ATSYH, CASA, MRSHL, INGRM, ENSRI, MHRGY, AGYO ve AVTUR olarak belirlendi.
28 Ekim 2023

Borsa İstanbul, seçim sonrası yükseliş trendini koruyor. BIST-100 endeksinde bugün en çok yükselen hisseler KONYA, DOHOL, SELEC, KCAER ve SMRTG oldu. Günün en çok kaybettiren hisseleri ise BAGFS, BUCIM, BIMAS, SKBNK ve DOAS oldu.
18 Ağustos 2023

Borsa İstanbul BIST-100 endeksinde dün en çok yükselen hisseler BRSAN, BRYAT, GESAN, IPEKE ve KONYA oldu. En çok değer kaybeden hisseler ise GLYHO, AGHOL, AKFGY, TSKB ve SNGYO olarak belirlendi. Borsa İstanbul, seçimlerin ardından yükseliş trendini sürdürüyor.
13 Ekim 2023

Borsa İstanbul BIST-100 endeksinde dün en çok kazandıran hisseler ISKUR, KRONT, KSTUR, QNBFL, UZERB, BRKO, MIATK, SODSN, MAALT ve ISATR oldu. En çok kaybettiren hisseler ise DITAS, EMNIS, TARKM, MMCAS, VANGD, UMPAS, ENSRI, QNBFB, SARKY ve YONGA olarak belirlendi.
19 Ekim 2023

Borsa İstanbul'da seçim sonrası yükseliş trendi devam ediyor. Investing tarafından aktarılan bilgilere göre, BIST-100 endeksinde en çok yükselen beş hisse TTRAK, GSDHO, KCHOL, IPEKE ve AKBNK oldu. Öte yandan, en çok değer kaybeden hisseler ise PENTA, SELEC, SMRTG, QUAGR ve ISGYO olarak belirtildi.
29 Temmuz 2023
İşaretlediklerim