Trendyol Süper Lig'de 17 Mart'ta oynanan Trabzonspor-Fenerbahçe maçı sonrası çıkan olaylar nedeniyle 13 kişi gözaltına alındı. Sahaya ilk atlayan ve futbolculara saldıran beş kişi tutuklandı. Maç sırasında ve sonrasında Fenerbahçeli futbolculara yönelik saldırılar gerçekleşti. İçişleri Bakanlığı ve Türkiye Futbol Federasyonu olaylarla ilgili soruşturma başlattı.
20 Mart 2024

Türkiye Futbol Federasyonu, Süper Lig'in yeni sezonunun ilk hafta maçlarını yönetecek hakemleri açıkladı. Açıklamaya göre, Trabzonspor-Antalyaspor maçını Zorbay Küçük, Kasımpaşa-Ankaragücü maçını Bahattin Şimşek, Konyaspor-İstanbulspor maçını Burak Pakkan, Pendikspor-Hatayspor maçını Çağdaş Altay, Kayserispor-Galatasaray maçını Halil Umut Meler, Sivasspor-Samsunspor maçını Murat Erdoğan, Adana Demirspor-Rizespor maçını Ümit Öztürk, Fenerbahçe-Gaziantep FK maçını Abdulkadir Bitigen, Alanyaspor-Başakşehir maçını Tugay Kaan Numanoğlu ve Fatih Karagümrük-Beşiktaş maçını Erkan Özdamar yönetecek.
9 Ağustos 2023

UEFA Konferans Ligi'nde Beşiktaş ve Fenerbahçe'nin grupları belli oldu. Fenerbahçe, Bulgaristan'ın Ludogorets, Slovakya'nın Spartak Trnava ve Danimarka'nın Nordsjaelland takımlarıyla H Grubu'nda yer alacak. Beşiktaş ise D Grubu'nda, Belçika'nın Club Brugge, Norveç'in Bodo/Glimt ve İsviçre'nin Lugano takımlarıyla mücadele edecek. Grup maçları, 21 Eylül'de başlayıp 14 Aralık'ta sona erecek.
1 Eylül 2023

Süper Lig'in 14'üncü haftasında oynanan maçta Fenerbahçe, Sivasspor'u 4-1 mağlup etti. Bu sonuçla birlikte Fenerbahçe, puan tablosunda Galatasaray'ı geçerek liderlik koltuğuna oturdu. Maçın detaylarına dair ek bilgilerin daha sonra paylaşılacağı belirtildi.
4 Aralık 2023

Trabzonspor, Türkiye Kupası çeyrek final mücadelesinde Başakşehir'i 1-0 yenerek yarı finale yükseldi. Karşılaşmanın ilk yarısı golsüz sona ererken, Trabzonspor ikinci yarıda Edin Visca'nın 57. dakikada attığı golle galibiyeti elde etti. Bordo mavililer, yarı finalde Galatasaray-Fatih Karagümrük eşleşmesinin galibiyle karşı karşıya gelecek. Ayrıca, Fenerbahçe'nin Ankaragücü'ne 3-0 yenilerek kupadan elendiği bilgisi de verildi.
28 Şubat 2024

Galatasaray, Süper Lig'in önemli maçlarından birinde Beşiktaş'ı deplasmanda 1-0 mağlup etti. Bu sonuçla birlikte puanını 75'e yükselten Galatasaray, liderlik koltuğunu Fenerbahçe'den geri aldı. Maçın tek golü, Beşiktaş oyuncusu Muhammed el Musrati'nin kendi kalesine attığı golle geldi. Maçın son dakikalarında Galatasaray oyuncusu Omar Colley, VAR incelemesi sonucu kırmızı kartla oyun dışı kaldı.
3 Mart 2024

İstanbul'da Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanacak Galatasaray-Beşiktaş 2024 Turkcell Süper Kupa maçı nedeniyle yarın bazı yollar trafiğe kapatılacak. İstanbul Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü, kapanacak yolların listesini açıkladı. Taraftarların stadyuma ulaşımı için belirli güzergahlar önerildi ve taksilerin de bu güzergahları kullanması bekleniyor. Bu düzenlemeler, maç günü trafik akışını yönetmek ve güvenliği sağlamak amacıyla yapıldı.
2 Ağustos 2024

Spor Toto Süper Lig'in 27. haftasında Fenerbahçe, kendi sahasında Beşiktaş'a 4-2 mağlup oldu. Fenerbahçe, maçın ilk yarısını Valencia'nın penaltı golüyle 1-0 önde kapattı ancak ikinci yarıda 10 kişi kalan Beşiktaş'ın gollerine engel olamadı. Beşiktaş'ın gollerine tepki gösteren Fenerbahçe taraftarları, yönetimi istifaya davet etti. Bu sonuçla Fenerbahçe, lider Galatasaray'ın dokuz puan gerisine düştü.
2 Nisan 2023

Trabzonspor'un maça iyi başlamasına rağmen sürekliliğini kaybettiği ve maçın genel olarak zevksiz bir görüntüye büründüğü belirtiliyor. Santos'un mevcut kadroyla mucizeler yaratmasının beklenmemesi gerektiği, takımın kalabalık orta saha ve riske girmeyen savunma prensipleriyle hazırlandığı ifade ediliyor. Semih'in tecrübeli golcüler gibi attığı ikinci gol ve Beşiktaş'ın maç boyunca uyguladığı taktikler öne çıkarılıyor.
5 Şubat 2024

Türkiye Futbol Federasyonu, Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanş maçlarını yönetecek hakemleri duyurdu. 7 Mayıs'ta Beşiktaş ile Ankaragücü arasındaki maçı Zorbay Küçük, 8 Mayıs'ta ise Fatih Karagümrük ile Trabzonspor arasındaki maçı Cihan Aydın yönetecek. Her iki maç da saat 20.30'da başlayacak. İlk maçlarda Beşiktaş ve Ankaragücü 0-0 berabere kalmış, Trabzonspor ise sahasında Fatih Karagümrük'ü 3-2 yenmişti.
6 Mayıs 2024

Türkiye'nin en üst futbol ligi olan Süper Lig'de 28'inci hafta maçları, MKE Ankaragücü ile Sivasspor arasında oynanacak karşılaşma ile başlayacak. Maç, bugün akşam saat 20:00'de başlayacak. Haftanın maç programı ve hakem atamaları duyuruldu, ancak detaylı bilgiler verilmedi.
1 Mart 2024

Ziraat Türkiye Kupası'nda çeyrek final müsabakaları sonucunda MKE Ankaragücü, Trabzonspor, Beşiktaş ve VavaCars Fatih Karagümrük yarı finale yükseldi. Yarı finalde Beşiktaş, MKE Ankaragücü ile; Trabzonspor ise Fatih Karagümrük ile karşılaşacak. Çeyrek finalde elenen takımlar arasında Fenerbahçe, RAMS Başakşehir, TÜMOSAN Konyaspor ve Galatasaray bulunuyor. Yarı final maçları çift maç eleme usulüne göre oynanacak.
1 Mart 2024

Süper Lig'in 31'inci haftasında oynanacak olan maçların hakemleri belirlendi. Özellikle dikkat çeken Trabzonspor-Fenerbahçe maçının hakemi Halil Umut Meler, bu hafta herhangi bir maçta görev almayacak. Haftanın maç programı ve atanan hakemler detaylı bir şekilde listelenmiştir. Bu atamalar, maçların adil ve düzenli bir şekilde yönetilmesi açısından önem taşımaktadır.
29 Mart 2024

Galatasaray, Süper Lig'in dokuzuncu haftasında Beşiktaş'ı 2-1 yendi. Maçın gollerini Galatasaray adına Mauro Icardi attı. Bu sonuçla Galatasaray, puanını 25'e çıkartarak liderliğe oturdu. Beşiktaş ise 16 puanda kaldı. Galatasaray, bu galibiyetle Süper Lig'de çıktığı son sekiz maçı da kazanmış oldu. Ayrıca, Galatasaray'ın yıldız futbolcusu Mauro Icardi, bu maçla birlikte Süper Lig'de Galatasaray forması altında derbilerde en fazla gol atan yabancı futbolcu oldu.
21 Ekim 2023

Trendyol Süper Lig'de cumartesi günü oynanacak Fenerbahçe-Galatasaray derbisi için bilet satışı cuma günü başlıyor. Biletler, 18 Eylül Çarşamba günü Yüksek Divan Kurulu, kongre üyeleri ve temsilci üyelerine, 19 Eylül Perşembe günü Fenerbahçe Kart sahipleri ve Faturalı Fenercell abonelerine, 20 Eylül Cuma günü ise genel satışa sunulacak. Bilet fiyatları 1.500 lira ile 23.000 lira arasında değişiyor.
18 Eylül 2024

Ziraat Türkiye Kupası'nda 3. eleme turu kura çekimi İstanbul'da gerçekleştirildi. Trendyol Süper Lig, Trendyol 1. Lig, TFF 2. Lig, TFF 3. Lig ve 2. eleme turu müsabakalarında tur atlayan takımlar olmak üzere toplam 68 ekip mücadele edecek. Karşılaşmalar 31 Ekim-2 Kasım tarihleri arasında oynanacak. Eşleşmeler arasında MKE Ankaragücü-Malatya Arguvanspor, Boluspor-Karaman FK, Gaziantep FK-Efeler 09 Spor ve İstanbulspor-Kepezspor gibi maçlar bulunuyor.
17 Ekim 2023

Trendyol Süper Lig'in 37'nci haftasında oynanacak olan Galatasaray-Fenerbahçe derbisini hakem Arda Kardeşler yönetecek. Bu önemli karşılaşma, ligin son haftalarına yaklaşırken şampiyonluk yarışını doğrudan etkileyebilir. Hakem seçimi, her iki takım taraftarları ve futbol kamuoyu tarafından yakından takip ediliyor. Derbi maçının sonucu, ligdeki sıralamayı ve Avrupa kupalarına katılımı belirleyebilir.
16 Mayıs 2024

Süper Lig'in 30. haftasında Trabzonspor, kendi sahasında Fenerbahçe'yi ağırlayacak. 17 Mart Pazar günü gerçekleşecek olan maç öncesinde, Trabzon İl Güvenlik Kurulu tarafından yapılan açıklamada, risk gerekçesiyle Fenerbahçeli taraftarların maça alınmayacağı belirtildi. Bu karar, önceki yıllarda benzeri durumlar göz önünde bulundurularak alındı.
7 Mart 2024

UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde 3'üncü eleme turunda karşılaşacak olan Beşiktaş, Fenerbahçe ve Yukatel Adana Demirspor'un rakipleri belli oldu. Beşiktaş, Azerbaycan ekibi Neftçi ile; Fenerbahçe, Slovenya temsilcisi Maribor ile; Adana Demirspor ise Hırvatistan temsilcisi Osijek ile eşleşti. 3'üncü eleme turu müsabakaları, 10 ve 17 Ağustos'ta oynanacak.
4 Ağustos 2023

Bu sezon UEFA Avrupa Ligi ve UEFA Konferans Ligi, yeni formatlarıyla lig usulü oynanacak. Kura çekimi yarın Monako'daki Grimaldi Forum'da yapılacak. Fenerbahçe ve Galatasaray'ın UEFA Avrupa Ligi'ndeki, RAMS Başakşehir'in ise UEFA Konferans Ligi'ndeki rakipleri belli olacak. Beşiktaş ve Trabzonspor'un durumu ise bu akşam oynayacakları maçlarla netleşecek.
29 Ağustos 2024
İşaretlediklerim