Trendyol Süper Lig'de yeni sezona şampiyonluk parolasıyla başlayacak olan Beşiktaş, transfer sezonunu diğer büyük kulüplerden daha sakin geçiriyor. Takım, Somaspor'dan Emrecan Bulut, Lens'ten Jean Onana, Leicester City'den Daniel Amartey ve Milan'dan Ante Rebic'i kadrosuna kattı. Ancak, birçok oyuncuyla yollarını ayıran Beşiktaş, taraftarların beklentisini karşılamakta zorlanıyor. Özellikle, Anderson Talisca'nın transferi konusunda taraftarların beklentisi yüksek olmasına rağmen, futbolcunun yüksek maaşı ve Al Nassr takımının istediği bonservis nedeniyle bu transfer gerçekleşmiyor.
13 Ağustos 2023

Fenerbahçe, dün oynanan haftanın kapanış maçlarından sonra liderliğini sürdürdü. Sarı-lacivertli takım, Bitexen Antalyaspor'u 3-2 mağlup ederek puanını 12'ye yükseltti. Fenerbahçe'yi 10 puanla Galatasaray ve Çaykur Rizespor, 9 puanla Trabzonspor takip ediyor. Fenerbahçe ve Galatasaray dört, Rizespor ve Trabzonspor ise beş maç oynadı.
19 Eylül 2023

Beşiktaş, UEFA Avrupa Konferans Ligi play-off turunda Ukrayna ekibi Dinamo Kiev'i 1-0 yenerek gruplara kalmayı başardı. Bu, siyah-beyazlı ekibin bir sezon aradan sonra Avrupa kupalarında yeniden gruplara kaldığı anlamına geliyor. Beşiktaş, bu sezon Avrupa'da oynadığı altı maçı da kazanarak, Avrupa futbolunun üç numaralı organizasyonunda gruplara kalmayı başardı.
31 Ağustos 2023

Fenerbahçe, Ziraat Türkiye Kupası son 16 turu maçında Çaykur Rizespor ile karşılaştı. Maçın 12. dakikasında Zajc'ın golüyle öne geçen Fenerbahçe, 26. dakikada Sinan Osmanoğlu'nun golüne engel olamayarak beraberliği kabul etti. Ancak 89. dakikada Valencia'nın kafa golüyle Fenerbahçe maçı 2-1 kazanarak çeyrek finale yükseldi ve Çaykur Rizespor turnuvadan elendi.
19 Ocak 2023

Türkiye Futbol Federasyonu, Riva'daki Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde Ziraat Türkiye Kupası'nın 5'inci eleme turu kura çekimini düzenledi. Kura çekimine, 4'üncü turu geçen 28 takım ve geçen sezon Avrupa kupalarına katılma hakkı kazanan 4 Süper Lig takımı olmak üzere toplam 32 ekip katıldı. TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, Türkiye Kupası'nın formatıyla ilgili değişiklikler üzerinde çalıştıklarını ve yeni formatı yakında kamuoyu ile paylaşacaklarını belirtti. Beşinci tur maçları 9, 10 ve 11 Ocak 2024 tarihlerinde oynanacak.
8 Aralık 2023

UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu'nda yer alan Galatasaray, dördüncü hafta maçında deplasmanda Bayern Münih ile karşılaştı ve 2-1 mağlup oldu. Galatasaray, daha önceki haftalarda Kopenhag ile berabere kalmış ve Manchester United'ı mağlup etmişti. Üçüncü haftada ise kendi sahasında Bayern Münih'e 3-1 yenilmişti. Bu maçla birlikte Bayern Münih grubunda 12 puana yükselirken, Galatasaray dört puanda kaldı.
9 Kasım 2023

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Konferans Ligi Son 16 Turu'nda Belçika'nın Union Saint-Gilloise takımı ile karşılaştı. Deplasmanda oynanan ilk maçı 3-0 kazanan Fenerbahçe, evindeki rövanş maçında 1-0 mağlup oldu. Ancak bu sonuçlar, Fenerbahçe'nin toplamda üstün gelerek çeyrek finale yükselmesini sağladı.
14 Mart 2024

Fenerbahçe, UEFA Şampiyonlar Ligi 2. eleme turunda İsviçre'nin Lugano takımıyla karşılaşacak. İlk maç yarın Thun Stadı'nda oynanacak ve Portekizli hakem Tiago Martins tarafından yönetilecek. Fenerbahçe, Lugano'yu elemesi durumunda 3. eleme turunda Fransa'nın Lille takımıyla karşılaşacak. Rövanş maçı 30 Temmuz'da Kadıköy'de oynanacak.
22 Temmuz 2024

Avrupa Konferans Ligi play-off turunda Trabzonspor, İsviçre ekibi St. Gallen ile, Başakşehir ise İrlanda ekibi St. Patrick’s ile golsüz berabere kaldı. Her iki Türk temsilcisi de ilk maçlarını deplasmanda oynadı. Rövanş maçları 29 Ağustos’ta Türkiye’de oynanacak. Turu geçen takımlar turnuvanın yeni formatı olan lig aşamasında yarışacak.
22 Ağustos 2024

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde oynanacak Galatasaray-Bayern Münih maçı nedeniyle Metro İstanbul, Yenikapı-Hacıosman Metro Hattı'nda ek seferler düzenleyeceğini duyurdu. 24 Ekim Salı günü 17:45-19:30 saatleri arasında Yenikapı-Hacıosman seferlerine ek olarak 7,5 dakika aralıklarla Yenikapı-Seyrantepe arası aktarmasız seferler yapılacak. Maç sonrası taraftar yoğunluğu bitene kadar Seyrantepe istasyonundan 5 dakika aralıklarla aktarmasız Seyrantepe-Yenikapı seferleri icra edilecek.
24 Ekim 2023

2024 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda (EURO 2024) bugün E ve F gruplarında dört maç oynanacak. Türkiye, F grubu üçüncü maçında Çekya ile karşılaşacak ve galibiyet ya da beraberlik halinde grubu ikinci sırada tamamlayarak son 16 turuna yükselecek. Diğer maçlar ise Slovakya - Romanya, Ukrayna - Belçika ve Gürcistan - Portekiz arasında oynanacak. Portekiz, gruptan lider çıkmayı garantilemiş durumda.
26 Haziran 2024

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Konferans Ligi play-off turunda adını gruplara yazdırdı. İlk maçı kendi evinde 5-1 kazanan Fenerbahçe, ikinci maçı da 1-0 kazanarak gruplara kaldı.
31 Ağustos 2023

Trendyol Süper Lig’in beşinci haftasında dokuz maç oynandı ve Göztepe Futbol Kulübü haftayı bay geçti. Trabzonspor, Galatasaray ve Başakşehir’in Avrupa maçları nedeniyle ertelenen üçüncü hafta maçları bu hafta içi oynanacak. Galatasaray, Gaziantep FK ile 17 Eylül Salı günü, Samsunspor, RAMS Başakşehir FK ile 18 Eylül Çarşamba günü ve Trabzonspor, Bellona Kayserispor ile 19 Eylül Perşembe günü karşılaşacak.
17 Eylül 2024

Türkiye Futbol Federasyonu Kulüp Lisans Kurulu, 2022-2023 sezonu için Süper Lig takımlarının ikinci transfer ve tescil dönemi harcama limitlerini belirledi. Fenerbahçe için belirlenen limit 1 milyar 587 milyon lira, Galatasaray için 1 milyar 545 milyon lira, Trabzonspor için 1 milyar 42 milyon lira ve Beşiktaş için 981 milyon lira olarak açıklandı. Diğer Süper Lig kulüplerinin de harcama limitleri detaylı bir şekilde listelendi.
11 Ocak 2023

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde son 16 turu maçları tamamlandı ve Atletico Madrid ile Borussia Dortmund, çeyrek finale yükselen son iki takım oldu. Atletico Madrid, Inter ile oynadığı maçı penaltılar sonucunda kazanarak tur atladı. Borussia Dortmund ise PSV'yi evinde 2-0 mağlup ederek adını çeyrek finale yazdırdı. Çeyrek ve yarı final eşleşmeleri, 15 Mart'ta İsviçre'nin Nyon kentinde yapılacak kura çekimiyle belirlenecek.
14 Mart 2024

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Konferans Ligi son 16 turu ilk maçında Belçika'nın Union Saint-Gilloise takımıyla oynayacağı maç için 23 kişilik kamp kadrosunu açıkladı. Hatayspor maçında ayağına darbe alan Rodrigo Becao, sakatlığı nedeniyle kadroda yer almadı. Kadroda önemli isimler ve yeni transferler bulunuyor.
6 Mart 2024

Fenerbahçe, Süper Lig'in son haftalarında Konyaspor ile karşılaştı ve maç 0-0 sona erdi. Bu sonuçla birlikte, Fenerbahçe'nin şampiyonluk yarışında Galatasaray ile arasındaki puan farkı altıya yükseldi. Fenerbahçe için şampiyonluk umutları giderek azalıyor.
6 Mayıs 2024

Türkiye Futbol Federasyonu, Süper Kupa finalinin 7 Nisan Pazar günü Şanlıurfa'daki 11 Nisan Stadı'nda oynanacağını duyurdu. Bu nedenle, Süper Lig'in 5, 6, 7 ve 8 Nisan tarihlerinde oynanması planlanan maçlar, 32'nci haftadan itibaren birer hafta kaydırılarak 26 Mayıs 2024 tarihinde tamamlanacak. Süper Kupa finali, Fenerbahçe ve Galatasaray'ın Suudi Arabistan'da oynanması planlanan maç öncesinde yaşanan kriz nedeniyle iptal edilmiş ve Türkiye'de oynanması kararlaştırılmıştı.
22 Şubat 2024

Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu'nun kararı uyarınca, futbolda ikinci transfer ve tescil dönemi 8 Şubat'a kadar sürecek şekilde yarın başlayacak. Bu dönem, 2022-2023 sezonunun ikinci yarısında takımların kadrolarını güçlendirmeleri için bir fırsat sunacak. İlk transfer ve tescil dönemi 17 Haziran'da başlamış ve 8 Eylül'de sona ermişti.
11 Ocak 2023

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turu rövanşında Norveç temsilcisi Molde'yi 2-1 yendi ve grup aşamasına yükseldi. Maçta Galatasaray'ın gollerini Mauro Icardi ve Angelino attı. Bu sonuçla Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde 17. kez grup aşamasında mücadele etme hakkı kazandı ve en az 25 milyon avro gelir elde etti.
30 Ağustos 2023
İşaretlediklerim