Karaman'ın merkezine bağlı Aybastı Köyü yakınlarında bir cipin kontrolden çıkarak takla atması sonucunda, içerisinde bulunan mermer ocağı çalışanlarından beş kişi hayatını kaybetti, bir kişi yaralandı. Kazayı gören çevredeki vatandaşlar durumu yetkililere bildirdi. Olay yerine jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Hayatını kaybedenlerin cenazeleri savcılık incelemesinin ardından hastane morguna kaldırıldı, yaralı ise tedavi altına alındı.
3 Nisan 2023

İstanbul Esenyurt'ta bir tekel bayisinde gerçekleşen silahlı saldırıda iki kişi hayatını kaybetti, bir kişi yaralandı. Saldırının ardından zanlılardan Murat Özer gözaltına alındı, diğer üç şüpheliyi yakalama çalışmaları devam ediyor. Olay yerinde yapılan incelemede 12 boş kovan bulundu. İşletmede yapılan aramada ise bir pompalı tüfek, iki tabanca, 50 adet mermi ele geçirildi.
30 Temmuz 2023

Diyarbakır'ın Bismil ilçesine bağlı Serçeler köyünde iki aile arasında 200 dönümlük arazi nedeniyle çıkan anlaşmazlık silahlı kavgaya dönüştü. Kavgada dokuz kişi yaşamını yitirdi, iki kişi yaralandı. Olay yerine sevk edilen jandarma ekipleri güvenlik önlemleri alırken, yaralılar 112 Acil Sağlık ekiplerince hastanelere kaldırıldı. Diyarbakır Valisi Ali İhsan Su, olayla ilgili bilgi vererek, jandarma ekiplerinin bölgede gerekli önlemleri aldığını belirtti.
15 Haziran 2023

Adana'nın Yüreğir ilçesinde, B.Y. isimli bir kişi, henüz belirlenemeyen bir sebeple ailesinden dört kişiyi silahla yaraladı ve ağabeyini öldürdü. Saldırgan daha sonra aynı silahla intihar girişiminde bulundu. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralılar hastaneye kaldırıldı ve saldırganın ağabeyi müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Saldırgan ve diğer dört kişinin hayati tehlikesi olduğu belirtildi.
29 Ağustos 2023

Artvin'in Yusufeli ilçesine bağlı Yaylalar köyünde doğa yürüyüşü yapan bir grup üzerine çığ düştü. İlk belirlemelere göre, beş kişinin çığ altında kaldığı ve bu kişilerden ikisinin hayatını kaybettiği, üçünün ise yaralı olarak kurtarıldığı bildirildi. Valilik tarafından yapılan açıklamada, ölenlere rahmet ve yaralılara acil şifalar dilendi. İlk açıklamalarda yaralı sayısı yedi olarak verilmişti.
4 Mart 2023

İstanbul Kartal'da, park halindeki bir otomobile kimliği belirsiz kişi veya kişilerce silahlı saldırı gerçekleştirildi. Saldırı sonucunda otomobilde bulunan iki kişi öldü, biri olay yerinde bulunan bir kadın olmak üzere iki kişi yaralandı. Polis ve sağlık ekipleri olay yerine sevk edildi. Polis, saldırgan veya saldırganları yakalamak için çalışma başlattı.
18 Nisan 2023

Şişli'de, yürüdüğü kaldırımın aniden çökmesi sonucu oluşan çukura düşen 36 yaşındaki Gülcan N. hastaneye kaldırıldı. Esentepe Mahallesi Harman 1 Sokak’taki kaldırımda henüz belirlenemeyen nedenle göçük oluştu. İtfaiye ekipleri tarafından çukurdan çıkarılan Gülcan N., sağlık görevlilerince yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansla hastaneye kaldırıldı. Kaldırımdaki çökmenin devam etmesi nedeniyle güvenlik tedbiri alan ekipler, sokağı giriş ve çıkışlara kapattı.
11 Ekim 2023

Zonguldak'ın Çaycuma ilçesinde, Nevşehir'de görevli jandarma uzman çavuş M.D., birlikte yaşadığı Y.Y.'yi tabancayla vurarak öldürdü. Olay, ikilinin memleketleri olan Perşembe beldesi Muharremşah köyünde meydana geldi. Sağlık ekiplerinin müdahalesine rağmen Y.Y. karnına ve boynuna aldığı kurşun yaraları nedeniyle olay yerinde hayatını kaybetti. Şüpheli M.D. olayın ardından gözaltına alındı.
28 Aralık 2023

İzmir'in Buca ilçesinde, iki grup arasında çıkan ve henüz nedeni bilinmeyen bir tartışma bıçaklı kavgaya dönüştü. 17 yaşındaki İbrahim Akgül, aldığı bıçak darbeleri sonucu ağır yaralandı ve kaldırıldığı Buca Seyfi Demirsoy Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Olayla ilgili şüpheliler M.A. ve A.E polis tarafından gözaltına alındı.
17 Mayıs 2023

Kayseri'de U18 Ligi A Grubu'nda İlbeyspor ile Gaziosmanpaşaspor arasında oynanan amatör futbol maçı sonrasında çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Kavgada Gaziosmanpaşasporlu iki futbolcu bıçakla yaralandı ve hastaneye kaldırıldı. Polis, kaçan şüpheli veya şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı.
6 Ocak 2024

Rize Devlet Hastanesi'nin acil servisinde daha önceden aralarında husumet bulunan iki kişi arasında çıkan silahlı çatışma sonucu beş kişi yaralandı. Yaralananlar arasında bir polis memuru, bir jandarma uzman çavuş ve bir sağlık personeli bulunuyor. Olayın ardından kaçan şüpheli, polis tarafından yakalandı. Yaralıların hayati tehlikesi bulunmuyor.
25 Temmuz 2023

Ankara'nın Ayaş ilçesinde, Gökçebağ Mahallesi yakınlarında boş bir arazide park halindeki bir araç içerisinde üç kişi ölü olarak bulundu. Olayı fark eden vatandaşlar durumu jandarmaya bildirdi. Sağlık ekiplerinin yaptığı incelemede Mehmet G., Satılmış K. ve Kurban D. isimli şahısların hayatını kaybettiği tespit edildi. Üç kişinin bedenleri daha detaylı inceleme için Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.
20 Ocak 2023

İstanbul Büyükçekmece'de bir ihbarı değerlendiren polis memuru Cihat Ermiş, 32 suç kaydı bulunan Muhammet Emre Çorak tarafından öldürüldü. Çorak, ifadesinde evine kurşun isabet ettiğini düşünerek kapıyı açan kişilere ateş ettiğini belirtti. Valilik tarafından yapılan açıklamada, saldırıyı gerçekleştiren Çorak'ın silahıyla birlikte yakalandığı ve gözaltına alındığı belirtildi.
9 Ekim 2023

Ankara'da bir eğlence mekanı çıkışında, yoldan geçen kadınlara sözlü ve fiziki saldırıda bulunan ve havaya ateş eden üç emniyet personeli gözaltına alındı. Olay, 24 Ağustos günü saat 06.30 sıralarında gerçekleşti. Saldırganların biri çarşı mahalle bekçisi, diğer ikisi ise polis memuru olduğu belirtildi. Şahıslar hakkında adli ve idari soruşturma başlatıldı ve açığa alındılar.
24 Ağustos 2023

İstanbul Beyoğlu'nda 19 yaşındaki A.Ş. ile yaşı 18'den küçük üç kişi arasında çıkan kavgada A.Ş. dövüldü. Kaçmaya çalışan A.Ş., bir binanın bahçesine girerek yere yığıldı ve kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Polis, güvenlik kameralarını inceleyerek kavgaya karışan E.D, E.A. ve M.E.D'yi gözaltına aldı. İHA'nın haberine göre, atılan tokat A.Ş.'nin beyninin hayati sinir noktasına denk geldiği için yaşamını yitirdi.
26 Ağustos 2023

Kütahya Maltepe Mahallesi'nde bir vakaya müdahale etmek üzere giden 112 Acil Sağlık ekibi, adres sordukları sırada M.K. ve oğlu H.İ.K. tarafından demir sopalı saldırıya uğradı. Sağlık ekibinin 'Beyaz kod' ihbarı üzerine olay yerine polis sevk edildi ve saldırı sonrası kaçan baba ve oğlu gözaltına alındı. Yaralanan sağlık personeli, hastaneden aldıkları darp raporunun ardından polis merkezine giderek şikayetçi oldu.
28 Kasım 2023

İstanbul Sarıyer'deki bir kafede silahlı çatışma çıktı. Plakası belirlenemeyen bir motosikletten kafeye ateş açılması sonucu, kafedeki bir grup da silahla karşılık verdi. Olayın ardından düzenlenen operasyonda altısı İsveç uyruklu yedi kişi yakalandı. Araç ve adreslerinde üç ruhsatsız tabanca, havalı tüfek, 169 mermi ve bir miktar uyuşturucu ele geçirildi. İsveç uyruklu beş kişi tutuklandı, bir kişi hakkında sınır dışı işlemleri başlatıldı. Çatışma sırasında yaralanan bir Azerbaycan uyruklu kişi hastaneye kaldırıldı.
15 Eylül 2023

Adana'nın Yüreğir ilçesinde dün gerçekleşen aile içi silahlı saldırıda yaralanan altı yaşındaki kız çocuğu hastanede yaşamını yitirdi. Böylece olayda hayatını kaybedenlerin sayısı ikiye çıktı. Saldırıyı gerçekleştiren B.Y'nin (29) aynı silahla intihar girişiminde bulunduğu ve durumunun ciddi olduğu, diğer yaralıların durumlarının ise iyi olduğu belirtildi.
30 Ağustos 2023

Kastamonu'nun Ağlı ilçesinde, hakkında uzaklaştırma kararı bulunan H.S. isimli şüpheli, eşi A.S'yi av tüfeğiyle yaraladı. Olayın ardından kaçan şüpheli, polis ekiplerinin 'teslim ol' çağrısına tüfekle ateş ederek karşılık verdi ve iki polisi yaraladı. Şüpheli, polis ekipleri tarafından bacağından ve kolundan yaralanarak yakalandı. Yaralıların hayati tehlikesi bulunmamaktadır.
8 Ağustos 2023

İstanbul Bahçelievler'de, ambulansla uyuşturucu taşıdıkları belirlenen üç sağlık çalışanı tutuklandı. Emniyet güçleri, ambulansı durdurarak iki kişiyi gözaltına aldı ve araçta 2 kilogram uyuşturucu ile silahlar ele geçirdi. Operasyon kapsamında bir kişi daha gözaltına alındı. Tutuklanan zanlıların kullandığı aracın trafikten men edilmiş özel bir ambulans olduğu tespit edildi.
27 Aralık 2023
İşaretlediklerim