Real Madrid'den ayrıldıktan sonra herhangi bir takım çalıştırmayan Zinedine Zidane, Suudi Arabistan milli takımının teknik direktörlüğü için yapılan 150 milyon avroluk (yaklaşık 3 milyar 216 milyon TL) iki yıllık teklifi reddetti. Zidane, kulüplerden gelen diğer teklifleri de geri çevirerek, asıl hedefinin Fransa milli takımını çalıştırmak olduğunu belirtti. Didier Deschamps'ın Dünya Kupası sonrası Fransa milli takımından ayrılacağı yönünde iddialar bulunuyor.
26 Mayıs 2023

Fenerbahçe, ara transfer döneminde takımını güçlendirmek amacıyla Milan'da oynayan orta saha oyuncusu Rade Krunic ile prensip anlaşmasına ulaştığını duyurdu. Kulüp tarafından yapılan açıklamada, Krunic'in sağlık kontrolleri ve ileri görüşmeler için İstanbul'a geleceği belirtildi. Transferin resmiyet kazanması için sağlık kontrollerinin tamamlanması ve son görüşmelerin yapılması bekleniyor.
12 Ocak 2024

Fenerbahçe'nin genç futbolcusu Arda Güler, Real Madrid'e transfer oldu. Güler, futbola Gençlerbirliği altyapısında başladı ve 2019 yılında Fenerbahçe altyapısına geçti. Eski antrenörü İsmail Erel, Güler'in Fenerbahçe tarafından tesadüfen keşfedildiğini belirtti. Fenerbahçe'nin scout ekibinin başka bir oyuncuyu izlemek için gittiği bir maçta Güler'in performansını fark ederek raporladığı ifade edildi.
8 Temmuz 2023

Türk milli futbolcu Arda Güler, İspanya'nın Real Madrid takımına transfer oldu ve 2023-2024 sezonu hazırlıkları kapsamında takım arkadaşları ve teknik direktör Carlo Ancelotti ile tanıştı. Real Madrid takımı, yeni sezon hazırlıklarına Madrid'deki tesislerinde başladı. Arda Güler, milli takım kamplarına katılan diğer futbolcuların aksine erken bir şekilde Real Madrid kampına katılmayı tercih etti. Takım, hazırlık maçları için gelecek hafta ABD'ye gidecek ve Arda Güler'in takımda kalıp kalmayacağı ya da kiralık olarak başka bir takıma gidip gitmeyeceği hazırlık kampı sonrasında belli olacak.
10 Temmuz 2023

Barcelona, İspanya Süper Kupası yarı finalinde Osasuna'yı 2-0 yenerek finale çıktı. Maçın ilk yarısı golsüz sona ererken, ikinci yarıda Robert Lewandowski ve Lamine Yamal'ın golleriyle galibiyeti garantiledi. Barcelona, 14 Ocak'ta TSİ 22.00'de Real Madrid ile finalde karşılaşacak. Geçen yılki şampiyon Barcelona, Süper Kupa'nın Suudi Arabistan'da oynanan yeni formatında da finale kalmayı başardı.
12 Ocak 2024

Real Madrid, İspanya Süper Kupası finalinde Barcelona'yı 4-1 yenerek kupayı kazandı. Maç Suudi Arabistan'ın başkenti Riyad'daki Al-Awwal Park Stadı'nda oynandı ve Real Madrid'in gollerini Vinicius Junior ve Rodrygo Goes kaydetti. Türk futbolcu Arda Güler, bu maçta yedek kulübesinde bekleyerek Real Madrid ile ilk kupasını kazanmış oldu. İspanya Süper Kupası'nı en çok kazanan Barcelona olurken, Real Madrid bu zaferle 13. kez kupayı kaldırdı.
15 Ocak 2024

İspanya'nın önde gelen futbol kulüplerinden Atletico Madrid, Türk milli futbolcu Çağlar Söyüncü'nün transferini resmi olarak duyurdu. Stoper mevkiinde oynayan Söyüncü ile dört yıllık bir sözleşme imzalandığı açıklandı.
6 Temmuz 2023

Galler Milli Takımı ve Los Angeles takımının oyuncusu Gareth Bale, futbol kariyerini sonlandırdığını duyurdu. Kariyerinde Real Madrid ile 5 kez UEFA Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu yaşayan ve Galler Milli Takımı'nın en skorer oyuncusu olan Bale, bu kararı almanın kariyerinin en zor kararı olduğunu belirtti. Southampton altyapısında yetişen ve Tottenham'da önemli başarılar elde eden Bale, 2013'te rekor bir bonservis bedeliyle Real Madrid'e transfer olmuştu.
9 Ocak 2023

Galatasaray Kulübü, geçen sezon kiralık olarak takımda oynayan Arjantinli futbolcu Mauro Icardi ile üç yıllık bir anlaşma imzaladığını duyurdu. Icardi'ye her sezon için net 6 milyon avro ödenecek. Eski kulübü Paris Saint-Germain'e ise dört sezona yayılmış taksitlerle 10 milyon avro bonservis bedeli ödenecek. Icardi, geçen sezon Galatasaray ile Süper Lig'de 24 maçta 22 gol atmıştı.
30 Temmuz 2023

Dünya futbolunun iki büyük yıldızı Lionel Messi ve Cristiano Ronaldo'nun takımları, Suudi Arabistan'da düzenlenen Riyad Sezon Kupası'nda yarın karşı karşıya gelecek. Messi'nin oynadığı Inter Miami, Ronaldo'nun forma giydiği Al-Nassr ile mücadele edecek. Ronaldo'nun baldırındaki hafif sakatlığı nedeniyle maç saatinde oynayıp oynayamayacağı belli olacak. İki oyuncu arasında daha önce oynanan maçlarda Messi'nin takımı 16, Ronaldo'nun takımı 11 galibiyet alırken, 9 maç berabere sonuçlandı.
31 Ocak 2024

Real Madrid, ABD'deki sezon öncesi kampını Arda Güler'in sakatlığı nedeniyle yarıda bırakarak Madrid'e döneceğini açıkladı. Güler, sağ diz iç menisküsünde sakatlık tespit edildiği için tedavi sürecini hızlandırmak adına Madrid'e dönüş yapacağını belirtti. Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti, bu akşam oynanacak Barcelona maçı öncesinde Güler'in kadroda yer almayacağını ifade etti.
29 Temmuz 2023

Fenerbahçe, İtalyan milli futbolcu ve savunma oyuncusu Leonardo Bonucci ile altı aylık bir sözleşme imzaladı. Bonucci'nin Union Berlin ile olan sözleşmesini feshetmesinin ardından İstanbul'a gelmesi bekleniyor. Fenerbahçe'nin savunma hattında yaşanan sakatlıklar ve oyuncu eksiklikleri nedeniyle acil stoper takviyesi arayışında olduğu belirtiliyor. Bonucci, daha önce Inter, Milan ve Juventus gibi takımlarda oynamış ve milli takımda da 121 maça çıkmış bir oyuncu.
9 Ocak 2024

Fenerbahçe, AC Milan'da oynayan orta saha oyuncusu Rade Krunic'i kiralık olarak kadrosuna dahil ettiğini resmi olarak duyurdu. Kulüpten yapılan açıklamada, transferin satın alma opsiyonu ile gerçekleştiği belirtildi. Fenerbahçe, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımla Krunic'e 'ailemize hoş geldin' mesajı verdi.
13 Ocak 2024

Real Madrid, La Liga'nın 22. haftasında Las Palmas ile karşılaştı ve 1-0 geriye düştüğü maçı 2-1 kazandı. Türk futbolcu Arda Güler, Real Madrid formasıyla La Liga'daki ilk maçına 81. dakikada Rodrygo'nun yerine oyuna girerek çıktı. Maçın gollerini Vinicius Junior ve Tchouameni kaydetti.
27 Ocak 2024

Fenerbahçe Kulübü, İtalyan savunma oyuncusu Leonardo Bonucci ile resmi transfer görüşmelerine başlandığını duyurdu. Daha önce gazeteciler tarafından Fenerbahçe'nin Bonucci ile anlaştığı yönünde haberler yayılmıştı. Kulüp, Twitter üzerinden yaptığı açıklamada Bonucci'nin sağlık kontrolleri ve ileri görüşmeler için İstanbul'a geleceğini belirtti.
10 Ocak 2024

Galatasaray, 23 yaşındaki Fransız futbolcu Sacha Boey'i 30+5 milyon avro karşılığında Bayern Münih'e transfer etti. Bu transfer, Türkiye'den yurt dışına en yüksek bonservis bedeliyle gerçekleşen transfer olarak kayıtlara geçti. Daha önce bu rekor 22 milyon avro ile Cenk Tosun'un Beşiktaş'tan Everton'a transferi idi. Listede yer alan diğer futbolcular arasında Arda Güler, Kim Min-jae ve Vedat Muriqi gibi isimler bulunuyor.
29 Ocak 2024

Türk milli futbolcu Arda Güler, Real Madrid'in UEFA Şampiyonlar Ligi C Grubu'nda Braga ile oynayacağı maçın kadrosuna dahil edildi. Real Madrid'e transfer olduktan sonra iki kez sakatlık yaşayan Arda, daha önce LaLiga'da Rayo Vallecano maçı kadrosunda yer almış ancak maçta forma şansı bulamamıştı. Bu, Arda'nın Real Madrid kadrosuna ilk defa dahil edilmesi anlamına geliyor.
7 Kasım 2023

Galatasaray, sağ bek oyuncusu Sacha Boey'in Bayern Münih'e transferi için Alman kulübüyle anlaşma sağladı. Transfer, 30 milyon avro ve bonuslar karşılığında gerçekleşti ve Türkiye Ligi tarihindeki en pahalı satış olarak kayıtlara geçti. Fransız futbolcu ile Bayern Münih 4,5 yıllık sözleşme imzalayacak ve Boey yıllık 3 milyon avrodan fazla bir ücret alacak. Boey'in yakında sağlık kontrolü için Münih'e gitmesi bekleniyor.
26 Ocak 2024

FIFA tarafından 2023 En İyi Erkek Oyuncu Ödülü için üç finalist açıklandı: Manchester City'den Erling Haaland, PSG'den Kylian Mbappe ve Inter Miami'den Lionel Messi. Ödül, 19 Aralık 2022 ile 20 Ağustos 2023 tarihleri arasında erkek futbolunda en üstün performansı gösteren oyunculara verilecek ve kazanan 15 Ocak 2024'te Londra'da düzenlenecek törenle ilan edilecek. Ayrıca FIFA Puskas Ödülü ve En İyi Kadın Oyuncu Ödülü için de finalistler duyuruldu.
14 Aralık 2023

Paris Saint-Germain (PSG), Suudi Arabistan'ın Al-Nassr ve Al Hilal takımlarının karması ile oynadığı Riyad Sezon Kupası maçını 5-4 kazandı. Maç, futbol dünyasının iki büyük yıldızı Lionel Messi ve Cristiano Ronaldo'yu karşı karşıya getirdi. Messi maçın 3. dakikasında gol atarak PSG'yi öne geçirdi, Ronaldo ise 34. dakikada penaltıdan skoru eşitledi ve ilk yarı 2-2 sona erdi. İkinci yarıda atılan karşılıklı gollerle PSG, maçı 5-4 kazanarak sahadan galip ayrıldı.
20 Ocak 2023
İşaretlediklerim