İngiltere'nin Manchester City takımı, UEFA Şampiyonlar Ligi yarı final rövanş maçında İspanya'nın Real Madrid takımını 4-0 mağlup etti. Bu sonuçla Manchester City, İstanbul'da oynanacak finalde İtalya'nın Inter takımıyla karşılaşacak. İlk maçta 1-1 berabere kalan iki takım arasındaki bu maç, Manchester City'nin ev sahipliğinde Etihad Stadı'nda oynandı. Manchester City, 2021'den sonra turnuvada ikinci kez finale yükselmiş oldu.
18 Mayıs 2023

Fenerbahçe, 27 yaşındaki Portekizli futbolcusu Miguel Crespo'yu İspanya'nın La Liga ekiplerinden Rayo Vallecano'ya sezon sonuna kadar kiralamıştır. Kiralama anlaşmasında Rayo Vallecano'nun futbolcuyu satın alma opsiyonu da bulunmaktadır. Crespo, Fenerbahçe'ye katıldığından bu yana 80 maçta toplam 5 bin 28 dakika süre alırken, 5 gol ve 6 asistlik katkı sağlamıştır.
31 Ocak 2024

Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti, sakatlıklarla mücadele eden Arda Güler'in iyileşme sürecinin son aşamasında olduğunu ve yakın zamanda yoğun antrenmanlara başlayacağını açıkladı. Güler'in yıl sonu veya ocak başındaki maçlara hazır olmasını beklediğini ifade etti. Ayrıca, takımda Jude Bellingham, Vinicius, Eduardo Camavinga, Aurelien Tchouameni, Eder Militao ve Thibaut Courtois gibi diğer sakat futbolcuların da olduğunu hatırlattı. Arda Güler, Real Madrid'e katıldıktan sonra peş peşe yaşadığı sakatlıklar nedeniyle henüz resmi bir maçta forma giyemedi.
8 Aralık 2023

Real Madrid Kulübü, Arda Güler'in sol bacağında sakatlık olduğunu açıkladı. Ancak teknik direktör Carlo Ancelotti, Arda'nın iyi durumda olduğunu ve oynamaya hazır olduğunu belirtti. Yaz döneminde Fenerbahçe'den Real Madrid'e transfer olan Arda, sezon öncesi ABD'de yaptığı kampta sakatlanmış ve 14 Ağustos'ta sağ dizinden menisküs ameliyatı geçirmişti.
26 Eylül 2023

Real Madrid teknik direktörü Carlo Ancelotti, Arda Güler'in yarın akşam oynanacak Rayo Vallecano maçının kadrosunda yer alacağını duyurdu. Sakatlıktan çıkan Arda'nın bu hafta boyunca takımla tam antrenmanlara çıktığını belirten Ancelotti, Arda'nın yavaş yavaş dakika almaya başlayacağını ve onun koşullarına göre özel bir plan uygulanacağını ifade etti. Arda'nın yarınki Rayo Vallecano maçının sonlarına doğru oyuna girmesi ve Santiago Bernabeu Stadı'nda ilk defa Madridli taraftarların karşısına çıkması bekleniyor.
4 Kasım 2023

Beşiktaş, Fildişi Sahilli defans oyuncusu Eric Bailly'nin transferini duyurdu. Bailly, geçen sezon Fransa'nın Olimpik Marsilya takımında kiralık olarak oynadı. Kariyerine İspanya'nın Espanyol takımında başlayan Bailly, 2016'da 30 milyon sterlin karşılığında Manchester United'a transfer oldu ve 6 sezonda toplam 113 maça çıktı.
5 Eylül 2023

İtalya'nın Milan futbol takımı, kaleci Mike Maignan'ın kırmızı kart görmesi sonucu kaleye geçen santrafor Olivier Giroud'un adı yazılı kaleci formasını satışa sundu. Giroud, maçın son dakikalarında bir kurtarış yaparak takımının 1-0 galibiyetini sağladı. Bu performansı sonrası Milan, Giroud'un adını kaleci formalarına yazarak satışa sundu ve taraftarlar bu formaları Milan'ın resmi mağazalarından satın alabiliyor.
9 Ekim 2023

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Tottenham'da forma giyen Hırvat futbolcu Ivan Perisic, menajerleri aracılığıyla Fenerbahçe'ye önerildi. Ancak Fenerbahçe, bu transfer için henüz resmi bir adım atmadı. Perisic'in İngiliz ekibi ile olan sözleşmesi 2024 Haziran'da bitecek ve Tottenham, kontratının sona ermesine bir yıl kalan oyuncunun takımdan ayrılmasına sıcak bakıyor.
26 Haziran 2023

İspanya'nın Barcelona Kulübü, Fenerbahçe'nin genç futbolcusu Arda Güler'i transfer etmek için girişimlerde bulunduğunu açıkladı. Barcelona Kulüp Başkanı Joan Laporta, kulübün sportif direktörü Deco'nun Arda Güler transferini görüşmek üzere İstanbul'da olduğunu belirtti. Katalan spor gazetesi Sport, bu transferin Fenerbahçe'nin bir yıl daha yıldız futbolcusunu kadrosunda tutma planına uyduğunu ve Arda'nın profesyonel olarak kendini geliştirmeye devam etmek için ülkesinde bir sezon daha devam etmek istediğini yazdı.
30 Haziran 2023

Barcelona Teknik Direktörü Xavi, sözleşmesinin bitmesine bir yıl kala sezon sonunda görevi bırakacağını açıkladı. Katalan ekibiyle şampiyonluk yaşamasına rağmen, son dönemde alınan kötü sonuçlar ve artan gerginlikler nedeniyle bu kararı aldığını belirtti. Xavi, kulübün dinamizm değişikliğine ihtiyaç duyduğunu ve oyuncuların kendilerini daha rahat hissedeceklerine inandığını ifade etti. Ayrıca, ruh sağlığı için bu kararı almanın zorunlu olduğunu ve Şampiyonlar Ligi'ni kazansalar bile kararını değiştirmeyeceğini söyledi.
28 Ocak 2024

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, teknik direktör İsmail Kartal'ın imza töreninde yaptığı açıklamada, genç yıldız Arda Güler'in yeni sezonda Fenerbahçe'de kalmayacağını belirtti. Koç, transfer sürecinin detaylarını kamuoyu ile paylaşma borcu olduğunu ifade etti ve Arda'nın Fenerbahçe'de kalmak istemediğini, bu yüzden takımda yer almayacağını söyledi. Arda Güler'in İspanya'nın Real Madrid ve Barcelona gibi büyük kulüplerinin ilgisini çektiği ve Real Madrid'i tercih ettiği iddia edilmişti.
5 Temmuz 2023

Trendyol Süper Lig'de yeni sezona şampiyonluk parolasıyla başlayacak olan Beşiktaş, transfer sezonunu diğer büyük kulüplerden daha sakin geçiriyor. Takım, Somaspor'dan Emrecan Bulut, Lens'ten Jean Onana, Leicester City'den Daniel Amartey ve Milan'dan Ante Rebic'i kadrosuna kattı. Ancak, birçok oyuncuyla yollarını ayıran Beşiktaş, taraftarların beklentisini karşılamakta zorlanıyor. Özellikle, Anderson Talisca'nın transferi konusunda taraftarların beklentisi yüksek olmasına rağmen, futbolcunun yüksek maaşı ve Al Nassr takımının istediği bonservis nedeniyle bu transfer gerçekleşmiyor.
13 Ağustos 2023

Şampiyonlar Ligi grup etabının 5. haftasında Barcelona, Borussia Dortmund, Atletico Madrid ve Lazio, son 16 turuna çıkmayı garantiledi. Manchester City, Leipzig karşısında geriye düştüğü maçı 3-2 kazanarak Erling Haaland'ın rekor kırdığı bir gece yaşadı. Borussia Dortmund, Milan'ı deplasmanda 3-1 yenerek gruptan çıkmayı başardı. PSG ise Newcastle United ile 1-1 berabere kaldı ve grupta ikinci sırada yer aldı.
29 Kasım 2023

Brezilyalı yıldız futbolcu Neymar, FIFA Dünya Kupası Güney Amerika Elemeleri'nde sakatlandı. Kulübü Al Hilal tarafından yapılan açıklamada, Neymar'ın sol diz ön çapraz bağı ve menisküsünde yırtık tespit edildiği ve ameliyat edileceği belirtildi. Bu nedenle Neymar'ın sahalardan uzun süre ayrı kalacağı ifade edildi.
19 Ekim 2023

Arjantinli futbol yıldızı Lionel Messi'nin 2022 FIFA Dünya Kupası'nda giydiği altı forma, Sotheby müzayede şirketi tarafından açık artırmaya çıkarılacak. Messi'nin bu formalarının 8 milyon sterlin (yaklaşık 288 milyon lira) üzerinde bir bedelle satılması öngörülüyor. Daha önce Diego Maradona'nın 'Tanrının Eli' olarak bilinen forması 7,1 milyon sterline satılarak bir rekor kırmıştı.
21 Kasım 2023

45 yaşındaki İtalyan kaleci Gianluigi Buffon, aktif futbol kariyerini sonlandırdığını sosyal medya hesaplarından duyurdu. Profesyonel kariyerine Parma'da başlayan Buffon, Juventus ve Paris Saint-Germain gibi kulüplerde de forma giydi. İtalya Milli Takımı'nın formasını en fazla giyen isim olan Buffon, 2006'da FIFA Dünya Kupası'nı kazandı.
3 Ağustos 2023

Real Madrid'in genç futbolcusu Arda Güler, takımın LaLiga ve Şampiyonlar Ligi maçlarında kadroda yer almasına rağmen süre alamamıştı. Ancak teknik direktör Carlo Ancelotti, İspanya Kral Kupası son 32 turunda oynanacak olan Arandina-Real Madrid maçında Arda Güler'i ilk 11'de sahaya sürebileceğini ifade etti. Maç, yarın TSİ 23:30'da oynanacak.
5 Ocak 2024

Paris Saint-Germain takımında oynayan İtalyan milli futbolcu Gianluigi Donnarumma ve sevgilisi Alessia Elefante'nin Paris'teki evleri hırsızlar tarafından soyuldu. Hırsızlar, Donnarumma'yı bağlayarak hareketsiz hale getirdi ve Elefante'yi evdeki değerli eşyaları vermeye zorladı. Yaklaşık 500 bin avro değerindeki eşya çalındı. Olay sonrası çift, yakındaki bir otele sığındı ve yardım istedi.
23 Temmuz 2023

Suudi Arabistan'da düzenlenen Riyad Sezon Kupası'nda Cristiano Ronaldo'nun sakatlık nedeniyle oynamadığı maçta Al-Nassr, Lionel Messi'nin 83. dakikada oyuna girdiği Inter Miami'yi 6-0 mağlup etti. Al-Nassr, maçın ilk 12 dakikasında üç gol atarak baskılı bir başlangıç yaptı ve Talisca'nın 'hat-trick' yapmasıyla galibiyeti perçinledi. Turnuvanın son maçında Al-Nassr, Al-Hilal ile karşılaşacak.
2 Şubat 2024

Beşiktaş, 2023-24 sezonu devre arası transfer dönemi kapsamında Norveçli defans oyuncusu Jonas Svensson'la sözleşme imzaladığını duyurdu. Kulübün Twitter hesabından yapılan açıklamada Svensson'a Beşiktaş ailesine hoş geldin denilerek, başarılar dilendi. Svensson daha önce Adana Demirspor'da oynuyordu.
10 Ocak 2024
İşaretlediklerim