Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi elemeleri play-off turunda Partizan (Sırbistan) – Lugano (İsviçre) eşleşmesinin kazananıyla karşılaşacak. Lugano, UEFA Şampiyonlar Ligi ikinci eleme turunda Fenerbahçe'ye elenerek UEFA Avrupa Ligi elemelerine düştü. Partizan ise Dinamo Kiev'e mağlup olarak play-off turuna geldi. Beşiktaş'ın muhtemel rakipleri bu iki takım olacak.
5 Ağustos 2024

Bu sezon yeni formatta oynanacak UEFA Konferans Ligi’nde Başakşehir’in lig aşamasındaki rakipleri belli oldu. Kura çekimi Fransa’nın Monaco kentindeki Grimaldi Forum’da yapıldı ve Başakşehir ikinci torbadan katıldı. Başakşehir’in rakipleri Kopenhag, Heidenheim, Rapid Wien, Cercle Brugge, Petrocub ve Celje olarak belirlendi. UEFA Konferans Ligi mücadelesi 3 Ekim’deki maçlarla başlayacak.
30 Ağustos 2024

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Konferans Ligi son 16 turunda Belçika'nın Union Saint-Gilloise takımı ile eşleşti. İlk maç 7 Mart'ta, rövanş ise 14 Mart'ta oynanacak. Fenerbahçe'nin bu turu geçmesi durumunda çeyrek final kuraları 15 Mart'ta çekilecek. Turnuvanın final maçı ise 29 Mayıs'ta Yunanistan'ın başkenti Atina'daki AEK Arena'da gerçekleştirilecek.
23 Şubat 2024

A Milli Futbol Takımı’nın UEFA Uluslar B Ligi dördüncü grupta Galler ve İzlanda ile oynayacağı maçlar için aday kadrosu açıklandı. Kadroda yer alan oyuncular, 2 Eylül’de Türkiye Futbol Federasyonu’nun Riva’daki tesislerinde toplanacak ve ilk antrenmanlarını aynı gün yapacak. Teknik direktör Vincenzo Montella tarafından belirlenen kadroda, Altay Bayındır, Hakan Çalhanoğlu ve Arda Güler gibi isimler bulunuyor.
30 Ağustos 2024

Türkiye Futbol Federasyonu, Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanş maçlarını yönetecek hakemleri duyurdu. 7 Mayıs'ta Beşiktaş ile Ankaragücü arasındaki maçı Zorbay Küçük, 8 Mayıs'ta ise Fatih Karagümrük ile Trabzonspor arasındaki maçı Cihan Aydın yönetecek. Her iki maç da saat 20.30'da başlayacak. İlk maçlarda Beşiktaş ve Ankaragücü 0-0 berabere kalmış, Trabzonspor ise sahasında Fatih Karagümrük'ü 3-2 yenmişti.
6 Mayıs 2024

Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi play-off turu ilk maçında İsviçre ekibi Lugano ile deplasmanda 3-3 berabere kaldı. İlk yarı 1-1'lik eşitlikle sona ererken, ikinci yarıda her iki takım da ikişer gol attı. Beşiktaş'ın gollerini Gedson Fernandes ve Al-Musrati kaydederken, Lugano'nun golleri Steffen ve Beşiktaş'ın kendi kalesine attığı golle geldi. Rövanş maçı 29 Ağustos'ta Tüpraş Stadı'nda oynanacak.
22 Ağustos 2024

Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi play-off turunda İsviçre ekibi Lugano'yu 5-1 yenerek lig aşamasına yükseldi. İlk maç İsviçre'de 3-3 bitmişti. Rövanş maçında Beşiktaş, Tüpraş Stadyumu'nda oynanan karşılaşmada Immobile, Fernandes, Rafa Silva ve Salih Uçan'ın golleriyle galip geldi. Bu sezon Avrupa Ligi, 36 takımın katılımıyla lig usulüyle düzenlenecek.
29 Ağustos 2024

Ziraat Türkiye Kupası'nda çeyrek final müsabakaları sonucunda MKE Ankaragücü, Trabzonspor, Beşiktaş ve VavaCars Fatih Karagümrük yarı finale yükseldi. Yarı finalde Beşiktaş, MKE Ankaragücü ile; Trabzonspor ise Fatih Karagümrük ile karşılaşacak. Çeyrek finalde elenen takımlar arasında Fenerbahçe, RAMS Başakşehir, TÜMOSAN Konyaspor ve Galatasaray bulunuyor. Yarı final maçları çift maç eleme usulüne göre oynanacak.
1 Mart 2024

Avrupa Konferans Ligi play-off turunda Trabzonspor, İsviçre ekibi St. Gallen ile, Başakşehir ise İrlanda ekibi St. Patrick’s ile golsüz berabere kaldı. Her iki Türk temsilcisi de ilk maçlarını deplasmanda oynadı. Rövanş maçları 29 Ağustos’ta Türkiye’de oynanacak. Turu geçen takımlar turnuvanın yeni formatı olan lig aşamasında yarışacak.
22 Ağustos 2024

Bu sezon UEFA Avrupa Ligi ve UEFA Konferans Ligi, yeni formatlarıyla lig usulü oynanacak. Kura çekimi yarın Monako'daki Grimaldi Forum'da yapılacak. Fenerbahçe ve Galatasaray'ın UEFA Avrupa Ligi'ndeki, RAMS Başakşehir'in ise UEFA Konferans Ligi'ndeki rakipleri belli olacak. Beşiktaş ve Trabzonspor'un durumu ise bu akşam oynayacakları maçlarla netleşecek.
29 Ağustos 2024

Fenerbahçe, UEFA Şampiyonlar Ligi üçüncü eleme turunda Fransa temsilcisi Lille ile karşılaşacak. İlk maç yarın Hainaut Stadyumu'nda oynanacak. Fenerbahçe, Lille'i elemesi durumunda play-off turunda Slavia Prag-Union SG maçının kazananıyla eşleşecek. Maçı Rumen bir hakem yönetecek.
5 Ağustos 2024

Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) yarın başlıyor ve turnuvanın açılış maçı Münih'te oynanacak. Turnuvada 24 takım, dörderli altı grupta mücadele edecek ve grup maçları 26 Haziran'da sona erecek. Türkiye, F grubunda Portekiz, Gürcistan ve Çekya ile karşılaşacak. A Milli Futbol Takımı, şampiyonadaki ilk maçını 18 Haziran'da Gürcistan ile oynayacak.
13 Haziran 2024

Fenerbahçe, Avrupa Konferans Ligi'nde çeyrek finale yükseldi. İlk 16 turunda Belçika'nın Union Saint-Gilloise takımıyla oynadığı rövanş maçını 1-0 kaybetmesine rağmen, ilk maçtaki 3-0'lık galibiyetle tur atladı. Çeyrek finaldeki rakibi, bugün çekilecek kura ile belirlenecek. Muhtemel rakipler arasında Aston Villa, Fiorentina, PAOK, Viktoria Plzen, Lille, Club Brugge ve Maccabi Tel Aviv bulunuyor.
15 Mart 2024

Beşiktaş, Türkiye Kupası yarı final rövanş maçında Ankaragücü'nü 1-0 mağlup ederek finale yükseldi. İlk maç Ankara'da golsüz berabere sonuçlanmıştı. Finale yükselten golü 70. dakikada Muçi attı. Finalde Beşiktaş'ın rakibi, Fatih Karagümrük ile Trabzonspor arasındaki maçın galibi olacak.
7 Mayıs 2024

UEFA Şampiyonlar Ligi'nin 70. sezonu başlıyor ve bu sezon 36 takım mücadele edecek. Türkiye'den Galatasaray ve Fenerbahçe eleme turlarını geçemediği için lig aşamasında yer almıyor. Yeni formatta, sekiz maç sonunda ilk sekize giren takımlar son 16 turuna yükselecek. Dokuz ile 24. sırada yer alan takımlar ise çift maçlı elemelerde son 16 turuna çıkmaya çalışacak.
17 Eylül 2024

Konferans Ligi'nde grup aşamasını lider olarak tamamlayan Fenerbahçe, son 16 turuna doğrudan yükseldi. Gruplarını ikinci sırada bitiren takımlar ve UEFA Avrupa Ligi'nden elenen takımlar arasında oynanan play-off turu rövanş maçları sonucunda, Fenerbahçe'nin muhtemel rakipleri belli oldu. Bu takımlar arasında Ajax, Dinamo Zagreb, Maccabi Haifa gibi ekipler yer alıyor. Ayrıca, Fenerbahçe ile birlikte son 16 turuna doğrudan yükselen diğer takımlar da açıklandı.
23 Şubat 2024

Ziraat Türkiye Kupası'nın çeyrek final turu, MKE Ankaragücü ile Fenerbahçe arasında oynanacak maçla başlayacak. Eryaman Stadı'nda gerçekleşecek olan bu müsabaka, saat 20:45'te başlayacak. Çeyrek finaldeki tüm maçlar tek maç eleme usulü ile oynanacak ve kazanan takımlar yarı finale yükselecek. Çeyrek finalin diğer maçları ise 28 ve 29 Şubat tarihlerinde oynanacak.
27 Şubat 2024

UEFA Şampiyonlar Ligi'nin 70. sezonu başlıyor ve bu yıl 36 takım mücadele edecek. Türkiye'den Galatasaray ve Fenerbahçe eleme turlarını geçemediği için lig aşamasında yer almıyor. Yeni formatta, sekiz maç sonunda ilk sekize giren takımlar son 16 turuna yükselecek. Dokuz ile 24. sırada yer alan takımlar ise çift maçlı elemelerde son 16 turuna çıkmaya çalışacak.
17 Eylül 2024

UEFA, 2024-25 sezonu öncesinde kulüpler sıralamasını güncelledi ve Türkiye'den ilk 50'ye giren tek takım Fenerbahçe oldu. Fenerbahçe, 390 takım arasında 47. sırada yer alırken, Galatasaray 63. sırada yer aldı. UEFA, Şampiyonlar Ligi, Avrupa Ligi ve Konferans Ligi'ne katılan takımların son beş sezondaki performanslarını değerlendirerek bu sıralamayı oluşturdu. İlk 10'da ise Manchester City, Real Madrid ve Bayern Munich gibi takımlar bulunuyor.
12 Temmuz 2024

Fenerbahçe, UEFA Şampiyonlar Ligi 2. eleme turunda İsviçre'nin Lugano takımıyla karşılaşacak. İlk maç yarın Thun Stadı'nda oynanacak ve Portekizli hakem Tiago Martins tarafından yönetilecek. Fenerbahçe, Lugano'yu elemesi durumunda 3. eleme turunda Fransa'nın Lille takımıyla karşılaşacak. Rövanş maçı 30 Temmuz'da Kadıköy'de oynanacak.
22 Temmuz 2024
İşaretlediklerim