Adana'nın Feke ilçesinde, Şahmuratlı Mahallesi'nde su kuyusuna inen 60 yaşındaki Bilal Arkın ve onu aramak için kuyuya inen komşusu 60 yaşındaki Eyüp Bircan hayatını kaybetti. Çevredekilerin durumu jandarma, itfaiye ve sağlık ekiplerine bildirmesi üzerine, ekipler iki kişinin cansız bedenini kuyudan çıkardı. Cesetler otopsi için Adana Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.
26 Ağustos 2024

Brezilyalı sosyal medya fenomeni ve 'Power Couple Brasil 6' yarışmacısı Luana Andrade, dizlerindeki yağları aldırmak için girdiği operasyon sonrasında 29 yaşında yaşamını yitirdi. Operasyon sırasında kalbi duran ve tekrar hayata döndürülen Andrade'nin ameliyatı yarıda kesildi ve yapılan testler sonucunda 'masif tromboz' teşhisi konuldu. Yoğun bakıma alınan Andrade, kısa süre sonra 'masif pulmoner emboli' nedeniyle öldü.
13 Kasım 2023

Yeşilçam'ın tanınmış oyuncularından Nuri Alço, bayram tatili için gittiği memleketi Eskişehir'de fenalaşarak hastaneye kaldırıldı. Eşi Burcu Alço tarafından hastaneye götürülen Alço'nun yapılan kontroller sonucunda beynine pıhtı attığı belirlendi ve yoğun bakımda tedaviye alındı.
6 Nisan 2024

İzmit'te yaşayan yedi yaşındaki Mısra Özkaraman, gribal enfeksiyon sonrası kusma şikayetiyle hastaneye kaldırıldıktan sonra hayatını kaybetti. İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet ve 'Leyla Hanım' belgeselinin başrol oyuncusu Özge Borak, Mısra'nın vefatı üzerine sosyal medya üzerinden taziye mesajları yayınladı. Mısra, Başiskele ilçesindeki Döngel Merkez Camisi'nde kılınan cenaze namazının ardından defnedildi.
10 Mart 2023

Daha önce bir avukatın ayağını kırmakla suçlanan ve idari soruşturma geçiren 'Maseratili polis' lakaplı Hüseyin Tayfun Üçgül, Muğla'nın Ortaca ilçesinde yol kenarında park halindeki aracında kafasından vurulmuş halde ölü bulundu. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı ve Üçgül'ün bedeni otopsi için gönderildi. Aile avukatının intihar ihtimali üzerinde durduğu olaya gazeteci Fatih Altaylı ise şüpheli bir intihar olarak yaklaştığını belirtti.
11 Temmuz 2023

İtalyan voleybol takımı Igor Gorgonzola Novara'nın oyuncusu 19 yaşındaki Julia Ituma, İstanbul Üsküdar'da kaldığı otelin altıncı katından düşerek yaşamını yitirdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri Ituma'nın öldüğünü tespit etti. Polis, otel ve çevresindeki kamera kayıtlarını inceleyerek Ituma'nın düşüş anını ve olay öncesindeki hareketlerini belirledi. Ituma'nın takım arkadaşı ve koçu, herhangi bir sorununun olup olmadığını bilmediklerini ifade etti. Ituma'nın takımı İtalya'ya dönüş hazırlıklarını tamamladı.
13 Nisan 2023

Milli sporcu Buket Kaya, Kayseri'de meydana gelen bir trafik kazasında hayatını kaybetti. 21 yaşındaki Kaya, Erciyes Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Antrenörlük Bölümü'nde 3'üncü sınıf öğrencisiydi ve 2019'da Rusya'nın başkenti Moskova'daki 5'inci Wushu Kung Fu Avrupa Şampiyonası'nda altın madalya kazanmıştı. Kaza, Kaya'nın içinde bulunduğu otomobilin bir tır ile çarpışması sonucu meydana geldi.
23 Ekim 2023

61 yaşındaki deneyimli oyuncu Mehmet Aslantuğ, TRT1'de yayınlanan 'Yürek Çıkmazı' dizisinden ayrıldığını duyurdu. Aslantuğ, ayrılığın nedeni olarak, gerçekleri dile getiren ve sorgulayan tavrından dolayı kanal yönetiminin rahatsız olmasını gösterdi. Ayrılık haberini Instagram hesabından yaptığı bir paylaşımla ve oğluna hitaben yazdığı duygusal bir mektupla kamuoyuna bildirdi. Aslantuğ, meslek hayatında karşılaştığı zorluklara ve doğruluktan ayrılmama prensibine vurgu yaptı.
16 Mart 2023

Muğla'nın Köyceğiz ilçesinde Hasret Çakır isimli 41 yaşındaki kadın, evinin balkonunda av tüfeğiyle vurularak ağır yaralandı ve kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Olayın ardından jandarma ekipleri, güvenlik kamerası görüntülerini inceleyerek şüpheli M.B.'yi Bodrum ilçesinde gözaltına aldı. Şüpheli, adliyeye sevk edildikten sonra tutuklandı.
30 Mayıs 2023

Türk tiyatro ve sinema dünyasının tanınmış isimlerinden Can Gürzap, 79 yaşında hayatını kaybetti. Uzun yıllar boyunca tiyatro, sinema ve dizi alanlarında önemli roller üstlenen Gürzap, 'Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz', 'Kurtlar Vadisi', 'Bir Avuç Deniz', 'Aşk Beklemez' ve 'Medcezir' gibi yapımlarla tanınıyordu. Sanatçının vefat haberini Armağan Çağlayan sosyal medya üzerinden duyurdu. Gürzap, aynı zamanda bir eğitmen ve yazar olarak da biliniyor ve Ankara Devlet Konservatuvarı'nda eğitim vermişti.
1 Aralık 2023

Tiyatro ve sinema oyuncusu Genco Erkal, 86 yaşında kan kanseri nedeniyle hayatını kaybetti. İstanbul'da doğan ve eğitimini Robert Kolej ve İstanbul Üniversitesi'nde tamamlayan Erkal, 1959'dan itibaren tiyatroda oyuncu ve yönetmen olarak çalıştı. 1969'da Dostlar Tiyatrosu'nu kuran sanatçı, Altın Portakal En İyi Erkek Oyuncu Ödülü gibi birçok ödül kazandı. Erkal, son olarak sosyal medya hesabından veda mesajı yayınlamıştı.
31 Temmuz 2024

AKP Adıyaman Milletvekili Yakup Taş, Adıyaman'da meydana gelen deprem sonucu enkaz altında kalarak hayatını kaybetti. Deprem sonrası Taş ve ailesinin durumu hakkında endişeler bulunuyordu ve AKP Grup Başkanvekili Bülent Turan, kurtarma çalışmalarının devam ettiğini belirtmişti. Taş'ın vefat haberi, AKP Aydın Milletvekili Metin Yavuz tarafından sosyal medya üzerinden duyuruldu.
7 Şubat 2023

Ankara'nın Mamak ilçesinde bir apartmanın girişinde doğalgaz patlaması sonucu yangın çıktı ve bir kişi yaşamını yitirdi. Olay, sabah saat 07:10 sularında Küçük Kayaş Mahallesi 1856 Sokak'taki bir apartmanda meydana geldi. Patlama sırasında evde bulunan yaşlı bir kadın hayatını kaybetti.
29 Eylül 2023

Gazeteci Birsen Altuntaş, ATV'nin 'Türkiye Tek Yürek' isimli ortak yardım yayınından Oktay Kaynarca ve Kenan İmirzalıoğlu'nu çıkardığını açıkladıktan sonra TV100 tarafından işten çıkarıldığını duyurdu. Altuntaş, bu iki ünlü oyuncunun Ahbap Derneği'ne destek verdikleri için programdan çıkarıldıklarını belirtti. Kendi yaptığı haberin doğruluğunu teyit ettiği için yayınladığını ve ülkenin zor zamanlarında tek yürek olmanın önemine vurgu yaptığını ifade etti.
17 Şubat 2023

Televizyon programcısı ve sunucu Metin Uca, trafik kazası geçirdikten sonra tespit edilen şah damarlarındaki tıkanıklık nedeniyle operasyon geçirmiş ve tedavisi yoğun bakımda devam etmektedir. Beklenen taburculuğu öncesinde acil bir operasyona daha alınan Uca, sonrasında oluşan komplikasyonlar sebebiyle tedbir amaçlı entübe edilmiştir. Menajeri Kübra Kalem Baykara, Uca'nın durumunun kritik olduğunu ve 72 saatin önemli olduğunu belirtmiştir.
16 Kasım 2023

Tarikattan ayrılan kadın müritler, Ahmet Şahin Uçar’ın Bursa Yıldırım’daki Arifane İlim Derneği'nde ve telefonla müritlerini istismar ettiğini öne sürdü. Ahmet Şahin Uçar, YouTube kanalında İbn Arabi öğretisini anlattığını savunuyor ve buradan mürit topluyor. Kadın müritler, Uçar’ın kendilerini 'Allah yolunda imtihan' diyerek çıplak fotoğraf ve videolarını istediğini belirtti. Bir kadın mürit, yaşadıklarını detaylı bir şekilde anlattı ve Uçar’ın kendisini manevi bir lider olarak tanıtarak istismar ettiğini ifade etti.
27 Temmuz 2024

İstanbul Avcılar'da bir kadın evinde ölü bulundu. Yakınları tarafından ulaşılamayan 47 yaşındaki G.Y.'nin durumu yetkililere bildirildi. Polis ekipleri tarafından yapılan incelemede kadının cansız bedeniyle karşılaşıldı. Kadının cesedi, savcı ve polisin incelemelerinin ardından Adli Tıp Kurumuna kaldırıldı. Polisin olayla ilgili başlattığı çalışma devam ediyor.
6 Ekim 2023

Kastamonu'nun Çatalzeytin ilçesinde, Mehmet Ali Topcu isimli 19 yaşındaki genç, evinin balkonunda otururken başına isabet eden av tüfeğinden çıkan saçma sonucu yaşamını yitirdi. Olayı fark edenlerin haber vermesi üzerine gelen 112 Acil Sağlık ekipleri, Topcu'nun öldüğünü tespit etti. Jandarma ekipleri olay yerinde ve çevresinde geniş çaplı inceleme yaptı. Topcu'nun cesedi, daha fazla inceleme için Kastamonu Adli Tıp Kurumuna gönderildi.
5 Temmuz 2023

Türk sinemasının ve tiyatrosunun önemli isimlerinden Ayşen Gruda, vefatının dördüncü yılında anılıyor. İstanbul'da doğan ve tiyatrocu bir ailenin çocuğu olarak büyüyen Gruda, lise eğitimini yarıda bırakarak oyunculuğa adım attı. 'Domates Güzeli' lakabıyla tanınan Gruda, birçok klasik Türk filmi ve tiyatro oyununda rol aldı. Sanatçı, hiç tiyatro eğitimi almadan, ustalarını izleyerek öğrendiği oyunculukta başarılı bir kariyer sürdürdü ve birçok ödül kazandı. Pankreas kanseri nedeniyle 74 yaşında hayatını kaybeden Gruda, Zincirlikuyu Mezarlığı'na defnedildi.
23 Ocak 2023

Bursa'nın Nilüfer ilçesinde, yağışlı havanın etkisiyle kontrolden çıkan bir otomobil, metro hattının duvarına çarptı. Kazada araç sürücüsü Mehmet Necip Sinan ve beraberindeki Furkan Şenbağ, Hasan Hüseyin Acar hayatını kaybetti, Onur Kapıkıran ise ağır yaralandı. İtfaiye, sağlık ve polis ekipleri olay yerine sevk edildi. Araç parçalarının yola saçılması nedeniyle trafik akışı kontrollü sağlandı.
19 Mayıs 2023
İşaretlediklerim