Mardin'in Kızıltepe ilçesinde yaşayan Ö.D., henüz belirlenemeyen bir nedenle tartıştığı eşi S.D.'yi silahla öldürdü. Olayın ardından Ö.D., aynı silahla intihar girişiminde bulundu. Çevredekilerin haber vermesi üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralılar, Kızıltepe Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. S.D., yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Ö.D.'nin durumunun ciddiyetini koruduğu belirtildi.
2 Ekim 2023

Tokat'ın Erbaa ilçesindeki bir bağ evinde meydana gelen patlamada yaralanan yedi kişiden biri hayatını kaybetti. Ahmet Karaçoban ve oğlu Sefa Can Karaçoban, bağ evlerine zorla girilmeye çalışıldığını ve içeride kendilerine ait olmayan kilitli bir sandık bulunduğunu jandarmaya bildirmişti. Jandarma ekipleri sandığı açtığında, el yapımı patlayıcı infilak etti. Patlamada yaralanan Sefa Can Karaçoban hayatını kaybederken, diğer altı yaralının tedavileri sürüyor. Olayın aileler arasındaki bir husumetten kaynaklandığı belirtilirken, iki şüpheli tutuklandı.
23 Mayıs 2024

Kahramanmaraş merkezli depremler sonrasında Hatay'ın Antakya ilçesinde yaralı olarak kurtarılan altı yaşındaki Neval Akgöl, ambulansa bindirildikten sonra kayboldu. Ailesi ve yakınları tarafından yapılan aramalarda Neval'e dair bir iz bulunamadı. CHP Aydın Milletvekili Süleyman Bülbül, İçişleri Bakanı ve Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı'na deprem sonrası kayıp çocuklar hakkında soru önergeleri verdi. Sosyal medya üzerinden Neval'in bulunması için çağrılar yapılıyor.
22 Şubat 2023

Denizli'nin Merkezefendi ilçesinde bir evde çıkan yangında bir yaşındaki Zeynep A.'nın cansız bedeni bulundu. Yangından kurtulan baba Mehmet A., yangını uyurken fark ettiğini ve dışarı kaçtığını ifade etti. Anne Hilal A., polis merkezine giderek teslim oldu ve ifadesinde kızını boğarak öldürdüğünü, ardından evi ateşe verip kaçtığını söyledi. Hilal A., emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi ve tutuklandı.
29 Mart 2023

MHP Antalya il yönetim kurulu üyesi Yusuf Çırpan, Muratpaşa ilçesindeki evinde ölü bulundu. Komşularının durumu yetkililere bildirmesi üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri güvenlik kamera görüntülerini izleyerek bölgede çalışma başlattı. Çırpan'ın cenazesi otopsi için Antalya Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü.
14 Ekim 2023

Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde kaybolan sekiz yaşındaki Narin Güran'ın cinayetiyle ilgili soruşturmada, aralarında annesi ve ağabeyinin de bulunduğu sekiz şüpheli tutuklandı. Narin'in cansız bedeni, kaybolduktan 19 gün sonra Eğertutmaz Deresi'nde taşla kapatılmış bir çuval içinde bulunmuştu. Soruşturma kapsamında toplam 24 kişi gözaltına alınmış, bunlardan bazıları adli kontrolle serbest bırakılmıştı. İlk adli tıp incelemesinde Narin'in üzerinde başkasına ait DNA'ya rastlanmadı.
13 Eylül 2024

Bolu'nun merkeze bağlı Doğancı köyünde, bahçesinde bulunan kovanların bakımını yapan Mustafa Karakaya, arıların saldırısına uğradı ve hayatını kaybetti. Olay yerine sevk edilen sağlık ekipleri, Karakaya'nın öldüğünü belirledi.
2 Ekim 2023

Ankara'nın Keçiören ilçesinde yaşanan bir olayda, 25 yaşındaki Dilara Alagöz, tartıştığı annesi Ayşe Alagöz'ü bıçaklayarak öldürdü. Olayın ardından Dilara Alagöz, inşaat halindeki bir binanın çatısından atlayarak yaşamına son verdi.
3 Ekim 2023

Balıkesir'in Marmara ilçesinde İlçe Tarım ve Orman Müdür Vekili Murat Yakupoğlu, tabancayla öldürüldü. Olayın ardından polis, jandarma ve sahil güvenlik ekipleri, 42 yaşındaki şüpheli S.A.'yı Çınarlı Mahallesi'nde annesinin evinde saklanırken yakaladı. Şüpheli, işlemlerinin ardından Marmara İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne teslim edildi.
7 Ekim 2024

İstanbul Bakırköy'de birlikte yaşayan Cavide Sevgi Arapoğlu ve Mustafa Kolay, başlarından silahla vurulmuş halde ölü bulundu. Çiftin işe gitmemesi üzerine endişelenen arkadaşları, çilingir yardımıyla eve girdi ve çiftin cansız bedenleriyle karşılaştı. Polis ekipleri, olay yerinde yaptığı incelemede kapının zorlama izi olmadan içeriden kilitlendiğini belirledi. Çiftin cesetleri, incelemelerin ardından Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.
20 Temmuz 2023

Van'ın Çatak ilçesinde iki gün boyunca haber alınamayan Mazlum Tanış'ın (23) cesedi, arama çalışmaları sonucunda kayalıklar arasında bulundu. Otopsi sonucunda vücudunda saçma izlerine rastlanan gençle ilgili soruşturma kapsamında, oğluyla en son dağda görülen baba Zübeyit Tanış ifadeye çağrıldı. Sorgusunda oğlunu silahla vurduğunu itiraf eden baba, tutuklanarak cezaevine gönderildi.
16 Ocak 2023

Muğla'nın Köyceğiz ilçesinde Hasret Çakır isimli 41 yaşındaki kadın, evinin balkonunda av tüfeğiyle vurularak ağır yaralandı ve kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Olayın ardından jandarma ekipleri, güvenlik kamerası görüntülerini inceleyerek şüpheli M.B.'yi Bodrum ilçesinde gözaltına aldı. Şüpheli, adliyeye sevk edildikten sonra tutuklandı.
30 Mayıs 2023

Adana'nın merkez Sarıçam ilçesinde, Boynuyoğun Mahallesi'nde dere kenarında bir kadın cesedi bulundu. Durum, vatandaşlar tarafından polise bildirildi. Olay yerine İl Emniyet Müdürlüğü Sualtı Grup Amirliği ve Olay Yeri İnceleme Şube Müdürlüğü ekipleri sevk edildi. Kimliği belirsiz olan ceset, kimlik tespiti ve otopsi için Adana Adli Tıp Kurumuna götürüldü.
2 Eylül 2023

Ankara'nın Keçiören ilçesinde, asansör tamiri ve gürültü nedeniyle çıkan tartışma sonucu 59 yaşındaki Hüseyin A. isimli şahıs, komşusu 49 yaşındaki Uğur Şahan ve 15 yaşındaki oğlu Mehmet Ali Şahan'ı pompalı tüfekle vurarak öldürdü. Saldırıda Uğur Şahan'ın eşi ve apartman yöneticisi de yaralandı. Polis ve sağlık ekipleri olay yerine sevk edildi ve yaralılar hastaneye kaldırıldı. Şüpheli Hüseyin A. olay sonrasında polis tarafından yakalandı.
25 Kasım 2023

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde 21 yaşındaki S.A. isimli genç, evinde oynadığı tabancanın ateş alması sonucu annesi 43 yaşındaki Aysel A'yı başından vurdu. Ağır yaralanan kadın, hastaneye kaldırıldı ancak yapılan müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Olayın ardından polis, olay yerinden kaçan S.A.'yı bulmak için çalışma başlattı.
22 Mart 2023

Daha önce bir avukatın ayağını kırmakla suçlanan ve idari soruşturma geçiren 'Maseratili polis' lakaplı Hüseyin Tayfun Üçgül, Muğla'nın Ortaca ilçesinde yol kenarında park halindeki aracında kafasından vurulmuş halde ölü bulundu. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı ve Üçgül'ün bedeni otopsi için gönderildi. Aile avukatının intihar ihtimali üzerinde durduğu olaya gazeteci Fatih Altaylı ise şüpheli bir intihar olarak yaklaştığını belirtti.
11 Temmuz 2023

Trabzon'un Arsin ilçesinde görev yapan 57 yaşındaki aile hekimi Cengiz Çolak, Akçaabat ilçesindeki evinin bahçesinde ölü bulundu. Evine dönmeyen Çolak'ı arayan yakınları, onu hareketsiz yatarken buldu ve durumu sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde Çolak'ın hayatını kaybettiği anlaşıldı ve cesedi otopsi için Trabzon Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.
15 Kasım 2023

Adana'nın Yüreğir ilçesinde, Devlet Su İşleri'ne ait bir sulama kanalında kadın cesedi bulundu. Olayı fark eden vatandaşlar durumu polise bildirdi. İl Emniyet Müdürlüğü Sualtı Grup Amirliği ve Olay Yeri İnceleme Şube Müdürlüğü ekipleri olay yerine sevk edildi. Ceset, kimlik tespiti ve otopsi için Adana Adli Tıp Kurumuna götürüldü.
28 Ağustos 2023

Sakarya'nın Geyve ilçesinde 4 Şubat'ta kaybolan 61 yaşındaki Mithat Ertürk'ün cesedi, aracıyla birlikte Sakarya Nehri'nde bulundu. Ertürk, güvenlik kameraları tarafından Geyve Karaçay Deresi istikametinden Sakarya Nehri'ne doğru gittiği tespit edilmiş ve 4 Şubat'tan bu yana aranıyordu. Polis ve AFAD ekipleri, Ertürk'ün aracını nehirden çıkardı ve içinde Ertürk'ün cesedini buldu.
19 Ağustos 2023

Denizli'nin Pamukkale ilçesinde, annesi ve üvey babasıyla yaşayan 24 yaşındaki U.A'nın cansız bedeni evinde bulundu. Sağlık ve polis ekipleri olay yerine sevk edildi ve genç adamın hayatını kaybettiği belirlendi. Polisin yaptığı kontrolde, uyuşturucu tedavisi gördüğü öğrenilen U.A'nın cesedinin yanında enjektör bulunduğu belirtildi.
7 Ağustos 2023
İşaretlediklerim