UEFA Avrupa Konferans Ligi'nin 1'inci eleme turu ilk maçları 29 karşılaşmayla sona erdi. Beşiktaş ve Fenerbahçe'nin 2'nci eleme turundaki muhtemel rakipleri ilk maçlarda berabere kaldı. Arnavutluk ekibi Tiran, Gürcistan temsilcisi Dinamo Batum ile 1-1 berabere kalırken, San Marino'nun La Fiorita takımı da Moldova ekibi Zimbru ile aynı skorla eşitliği bozamadı. Rövanş maçları 18 ve 20 Temmuz tarihlerinde oynanacak.
14 Temmuz 2023

UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu'nda yer alan Galatasaray, dördüncü hafta maçında deplasmanda Bayern Münih ile karşılaştı ve 2-1 mağlup oldu. Galatasaray, daha önceki haftalarda Kopenhag ile berabere kalmış ve Manchester United'ı mağlup etmişti. Üçüncü haftada ise kendi sahasında Bayern Münih'e 3-1 yenilmişti. Bu maçla birlikte Bayern Münih grubunda 12 puana yükselirken, Galatasaray dört puanda kaldı.
9 Kasım 2023

UEFA Avrupa Ligi'nde Atalanta ve Bayer Leverkusen, UEFA Konferans Ligi'nde ise Olympiacos ve Fiorentina finale yükseldi. Bayer Leverkusen, Roma ile oynadığı rövanş maçında 2-2 berabere kalarak finale çıktı. Atalanta ise Olimpik Marsilya'yı 3-0 yenerek adını finale yazdırdı. Konferans Ligi'nde Olympiacos, Aston Villa'yı 2-0 mağlup ederken, Fiorentina ise Club Brugge ile 1-1 berabere kalarak finale ulaştı.
10 Mayıs 2024

UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde 3'üncü eleme turunda karşılaşacak olan Beşiktaş, Fenerbahçe ve Yukatel Adana Demirspor'un rakipleri belli oldu. Beşiktaş, Azerbaycan ekibi Neftçi ile; Fenerbahçe, Slovenya temsilcisi Maribor ile; Adana Demirspor ise Hırvatistan temsilcisi Osijek ile eşleşti. 3'üncü eleme turu müsabakaları, 10 ve 17 Ağustos'ta oynanacak.
4 Ağustos 2023

UEFA Avrupa Konferans Ligi 3. ön eleme turu rövanşında Fenerbahçe, deplasmanda Maribor ile karşılaştı. Maçın 66'ncı dakikasında taraftarlar arasında çıkan kavga nedeniyle maç durdu. Kavga, Maribor'lu bir taraftarın Fenerbahçe tribünlerinden pankartı almasıyla başladı. Yaklaşık yarım saatlik duraklamanın ardından maç kaldığı yerden devam etti ve Fenerbahçe, maçı 3-0 kazanarak play-off turuna yükseldi.
17 Ağustos 2023

UEFA Avrupa Konferans Ligi'nin 2'nci eleme turu kura çekimi İsviçre'nin Nyon kentinde gerçekleştirildi. Türk takımlarından Adana Demirspor, Romanya'nın CFR Cluj takımıyla; Beşiktaş, Tirana (Arnavutluk)-Dinamo Batum (Gürcistan) eşleşmesinin galibiyle; Fenerbahçe ise La Fiorita (San Marino)-Zimbru (Moldova) eşleşmesinin galibiyle eşleşti. İlk maçlar 27 Temmuz'da, rövanşlar ise 3 Ağustos'ta oynanacak. Bu turu geçen takımlar, grup aşamasına katılmaya hak kazanacak.
21 Haziran 2023

Trabzonspor, Karagümrük ile oynadığı maçta rakibini mağlup etti. Karagümrük, Şota Arveladze yönetiminde pas ve geçiş oyunu stratejisiyle oynarken, dev forveti Markao'nun kornerden attığı kafa golüyle öne geçti. Ancak bu golün ardından Karagümrük geriye yaslanınca, maç Trabzonspor'un üstünlüğü ile devam etti ve Karagümrük, Trabzonspor'un baskısına dayanamadı.
10 Mart 2024

UEFA Avrupa Konferans Ligi ve Şampiyonlar Ligi 2'nci eleme turu rövanş maçları 1-3 Ağustos tarihlerinde oynanacak. Fenerbahçe, ilk maçta 5-0 yendiği Zimbru ile deplasmanda karşılaşacak. Adana Demirspor ve Beşiktaş ise 3 Ağustos'ta sahaya çıkacak. Şampiyonlar Ligi'nde ise Galatasaray, ilk maçta 2-2 berabere kaldığı Zalgiris'i ağırlayacak.
31 Temmuz 2023

Fenerbahçe, UEFA Şampiyonlar Ligi ikinci eleme turu rövanş maçında Lugano'yu 2-1 yenerek bir üst tura yükseldi. İlk maçı 4-3 kazanan sarı lacivertliler, rövanş maçında Dzeko ve Szymanski'nin golleriyle galibiyete ulaştı. Lugano'nun tek golü Mahmoud'dan geldi. Fenerbahçe, üçüncü eleme turunda Fransa temsilcisi Lille ile karşılaşacak.
30 Temmuz 2024

Galatasaray futbol takımı, UEFA Şampiyonlar Ligi 2'nci ön eleme turunda Litvanya'nın FK Zalgiris Vilnius takımı ile Makedonya'nın FC Struga takımı arasında oynanacak maçın galibiyle eşleşecek. İlk maçlar 25-26 Temmuz'da, rövanş karşılaşmaları ise 1-2 Ağustos tarihlerinde gerçekleştirilecek. Galatasaray bu turu geçmesi durumunda 3'üncü tur kuraları 7 Ağustos'ta çekilecek ve bu tur maçları 22-30 Ağustos tarihleri arasında oynanacak.
21 Haziran 2023

Beşiktaş, UEFA Avrupa Konferans Ligi Play-off turu ilk maçında Dinamo Kiev'i 3-2 mağlup etti. Ukrayna'daki savaş nedeniyle maç Romanya'nın başkenti Bükreş'te oynandı. Beşiktaş'ın gollerini Aboubakar, Colley ve Bakhtiyor attı. Dinamo Kiev'in gollerini ise Shaparenko ve Voloshyn kaydetti. Karşılaşma Beşiktaş'ın üstünlüğü ile sona erdi.
24 Ağustos 2023

UEFA Avrupa Konferans Ligi üçüncü eleme turu ilk maçında Fenerbahçe, Slovenya temsilcisi Maribor'u 3-1 yendi. Fenerbahçe'nin gollerini Becao, İrfan Can Kahveci ve Tadic attı. Maribor'un tek golünü ise Strajnar kaydetti. Karşılaşmanın ilk yarısı golsüz eşitlikle sonuçlandı.
10 Ağustos 2023

Fenerbahçe, UEFA Şampiyonlar Ligi üçüncü eleme turunda Fransa temsilcisi Lille ile karşılaşacak. İlk maç yarın Hainaut Stadyumu'nda oynanacak. Fenerbahçe, Lille'i elemesi durumunda play-off turunda Slavia Prag-Union SG maçının kazananıyla eşleşecek. Maçı Rumen bir hakem yönetecek.
5 Ağustos 2024

UEFA Avrupa Konferans Ligi play-off turunda Adana Demirspor, Genk'i ağırladı. Normal süresi 1-0 tamamlanan maç, toplamda 2-2 eşitlik olduğu için uzatmalara gitti. Uzatmalarda da sonuç değişmeyince maç penaltılara kaldı. Penaltı atışları sonucu gruplara kalan taraf Genk oldu ve Adana Demirspor tura veda etti.
1 Eylül 2023

Dün gece Avrupa futbolunun kulüp düzeyindeki üç numaralı organizasyonu olan Avrupa Konferans Ligi'nde ve iki numaralı organizasyonu olan UEFA Avrupa Ligi'nde dörder maç oynandı. Avrupa Konferans Ligi'nde Fenerbahçe, Union Saint-Gilloise'yi 3-0 mağlup ederek çeyrek final için avantaj elde etti. UEFA Avrupa Ligi'nde ise Olimpik Marsilya, Villarreal'i 4-0 gibi farklı bir skorla yendi. Diğer maçlarda da çeşitli takımlar kendi liglerinde mücadele etti.
8 Mart 2024

Galatasaray futbol takımı, Avrupa Ligi'nde deplasmanda karşılaştığı Sparta Prag takımına 4-1 mağlup oldu. Bu sonuçla birlikte Galatasaray, Avrupa Ligi'ne veda etti. Maç, Galatasaray'ın Avrupa arenasındaki bu sezonki performansının sonunu işaret etti.
23 Şubat 2024

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Konferans Ligi play-off turu ilk maçında Hollanda'nın Twente takımını konuk etti. Maça tutuk başlayan Fenerbahçe, 20. dakikada gol yiyerek 1-0 geriye düştü. Ancak sarı-lacivertliler, maçın devamında 5 gol atarak 5-1'lik galibiyetle sahadan ayrıldı. Bu sonuçla Fenerbahçe, tur için büyük avantaj yakaladı.
24 Ağustos 2023

Beşiktaş, UEFA Avrupa Konferans Ligi üçüncü ön eleme turu ilk maçında Azerbaycan ekibi Neftçi Bakü'yü deplasmanda 3-1 mağlup etti. Siyah-beyazlılar 14'üncü dakikada Aboubakar, 23'üncü dakikada Muleka ve 62'nci dakikada Salih Uçan'ın golleriyle 3-0 öne geçti. Azerbaycan ekibinin tek golünü 79'uncu dakikada Lebon attı. Rövanş maçı 17 Ağustos'ta İstanbul'da oynanacak.
10 Ağustos 2023

Süper Lig'in beşinci haftasında Trabzonspor, Beşiktaş'ı 3-0 mağlup etti. Karşılaşmada Trabzonspor'un gollerini Onuachu, Bakasetas ve Visca attı. Bu galibiyetle Trabzonspor, ligdeki üçüncü galibiyetini elde ederek puanını 9'a çıkardı. Beşiktaş ise bu sezon ilk yenilgisini aldı.
18 Eylül 2023

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde son 16 turu maçları tamamlandı ve Atletico Madrid ile Borussia Dortmund, çeyrek finale yükselen son iki takım oldu. Atletico Madrid, Inter ile oynadığı maçı penaltılar sonucunda kazanarak tur atladı. Borussia Dortmund ise PSV'yi evinde 2-0 mağlup ederek adını çeyrek finale yazdırdı. Çeyrek ve yarı final eşleşmeleri, 15 Mart'ta İsviçre'nin Nyon kentinde yapılacak kura çekimiyle belirlenecek.
14 Mart 2024
İşaretlediklerim