Borsa İstanbul BIST-100 endeksinde, seçimlerin ardından piyasaların olumlu seyrini sürdürdüğü bir dönemde, dün en çok değer kazanan ve kaybeden hisse senetleri belirlendi. En çok kazanan hisseler arasında ISKUR, EGGUB, QNBFB gibi şirketler yer alırken, en çok değer kaybedenler arasında EGSER, SAMAT, KLNMA gibi hisseler bulunuyor. Bloomberg HT tarafından aktarılan bu bilgiler, piyasa takipçileri ve yatırımcılar için önemli veriler sunuyor.
20 Aralık 2023

Borsa İstanbul BIST-100 endeksinde, seçimlerin ardından piyasaların olumlu seyrini sürdürdüğü gözlemleniyor. Bloomberg HT tarafından aktarılan bilgilere göre, dün en çok değer kazanan hisse senetleri arasında ISKUR, QNBFB, ISATR gibi şirketler yer alırken, en çok değer kaybedenler arasında GUBRF, SUMAS, KSTUR gibi şirketler bulunuyor. Borsa İstanbul, 25 Aralık 2023 tarihinde günü düşüşle tamamladı.
26 Aralık 2023

Borsa İstanbul BIST-100 endeksinde, seçimlerin ardından piyasaların olumlu seyrini sürdürdüğü gözlemleniyor. Bloomberg HT tarafından aktarılan bilgilere göre, dün en çok değer kazanan hisse senetleri arasında ISKUR, QNBFB, ISATR gibi şirketler yer alırken, en çok değer kaybeden hisse senetleri arasında EGGUB, GUBRF, ISBTR gibi şirketler bulunuyor.
21 Aralık 2023

Borsa İstanbul BIST-100 endeksinde dün en çok yükselen hisseler SKBNK, SNGYO, VAKBN, AKSA ve PETKM oldu. Öte yandan, en çok değer kaybeden hisseler ise PSGYO, KARSN, PENTA, CCOLA ve QUAGR olarak belirlendi. Borsa İstanbul, seçimlerin ardından yükseliş eğilimini sürdürüyor.
6 Ekim 2023

Borsa İstanbul BIST-100 endeksinde dün en çok yükselen hisseler SKBNK, ULKER, SASA, CANTE ve HEKTS oldu. En çok değer kaybeden hisseler ise GWIND, ALFAS, AKSEN, AKCNS ve KONTR olarak belirlendi. Borsa İstanbul, seçimlerin ardından yükseliş trendini sürdürüyor.
27 Eylül 2023

Borsa İstanbul BIST-100 endeksinde dün en çok yükselen hisseler BIOEN, BRSAN, THYAO, ODAS ve AYDEM oldu. En çok değer kaybeden hisseler ise SMRTG, GESAN, SOKM, KORDS ve BERA olarak belirlendi. Borsa İstanbul, seçimlerin ardından yükseliş trendini sürdürüyor.
29 Eylül 2023

Borsa İstanbul BIST-100 endeksinde, seçimlerin ardından dalgalı bir piyasa hareketliliği gözlemleniyor. Bloomberg HT tarafından aktarılan bilgilere göre, dün borsada en çok değer kazanan hisse senetleri arasında ISKUR, DIRIT, ISATR gibi şirketler yer alırken, en çok değer kaybeden hisse senetleri arasında SAMAT, BAYRK, QUAGR gibi şirketler bulunuyor.
5 Ocak 2024

Borsa İstanbul BIST-100 endeksinde, seçimlerin ardından yaşanan dalgalı piyasa hareketliliği devam ediyor. Bloomberg HT tarafından aktarılan bilgilere göre, dün en çok değer kazanan hisse senetleri arasında ISKUR, ISATR, SAMAT gibi şirketler yer alırken, en çok değer kaybedenler arasında BAGFS, KRTEK, FLAP gibi şirketler bulunuyor. Borsa İstanbul, 9 Ocak 2024 tarihinde günü düşüşle tamamladı.
10 Ocak 2024

Investing tarafından aktarılan bilgilere göre, Borsa İstanbul BIST-100 endeksinde bazı hisse senetleri değer kazanırken, bazıları değer kaybetti. En çok değer kazanan hisseler GESAN, TUKAS, OTKAR, GENIL ve BRYAT olarak sıralanırken, en çok değer kaybeden hisseler ise OYAKC, FROTO, VESTL, ARCLK ve YKBNK oldu.
18 Temmuz 2023

Borsa İstanbul BIST-100 endeksinde, seçimlerin ardından bazı hisse senetleri değer kazanırken bazıları değer kaybetti. En çok değer kazanan beş hisse ECZYT, OTKAR, ALFAS, IZMDC ve TUKAS olarak sıralanırken, en çok değer kaybeden hisseler AKSEN, CANTE, SAHOL, OYAKC ve BERA oldu.
19 Temmuz 2023

Borsa İstanbul BIST-100 endeksinde dün en çok yükselen beş hisse SKBNK, ISGYO, AKSA, BAGFS ve GENIL oldu. Öte yandan, en çok değer kaybeden hisseler TUKAS, BRYAT, BRSAN, ALFAS ve CIMSA olarak belirlendi. Borsa İstanbul, seçimlerin ardından yükseliş trendini sürdürüyor.
9 Eylül 2023

Borsa İstanbul BIST-100 endeksinde dün en çok yükselen hisseler DOHOL, ULKER, BRSAN, ISDMR ve GENIL oldu. Öte yandan, en çok değer kaybeden hisseler KONYA, ALFAS, GUBRF, SMRTG ve BAGFS olarak belirlendi. Borsa İstanbul, seçimlerin ardından yükseliş trendini sürdürüyor.
22 Ağustos 2023

Ekonomi yönetiminin belirlenmesinin ardından Borsa İstanbul pozitif bir görünüm sergiliyor. Investing.com'un aktardığına göre, en çok kazandıran hisseler BRYAT, TMSN, ZOREN, SOKM ve EGEEN oldu. CCOLA, yüzde 1,4 düşüşle ekside seyreden tek hisse olurken, MGROS ve ALFAS yatay seyretti.
24 Haziran 2023

Borsa İstanbul'da BIST-100 endeksinde en çok yükselen beş hisse BRYAT, TUKAS, ULKER, AKFGY ve VAKBN oldu. Öte yandan, en çok değer kaybeden hisseler BRSAN, ASUZU, CEMTS, EUREN ve AYDEM olarak belirlendi. Borsa İstanbul, seçimlerin ardından yükseliş trendini sürdürüyor.
6 Eylül 2023

Borsa İstanbul BIST-100 endeksinde bugün en çok yükselen hisseler ZOREN, KONYA, GESAN, ALBRK ve ULKER oldu. En çok değer kaybeden hisseler ise GENIL, ISMEN, AKCNS, BIMAS ve AGHOL olarak belirlendi.
15 Ağustos 2023

Borsa İstanbul BIST-100 endeksinde dün en çok yükselen beş hisse BRSAN, BERA, PSGYO, SKBNK ve AKFGY oldu. Öte yandan, en çok değer kaybeden hisseler ise EGEEN, ALFAS, OTKAR, CIMSA ve BRYAT olarak belirlendi. Borsa İstanbul, seçimlerin ardından yükseliş trendini sürdürüyor.
19 Eylül 2023

Borsa İstanbul BIST-100 endeksinde dün en çok yükselen beş hisse ULKER, ALFAS, GWIND, SMRTG ve AKFGY oldu. Öte yandan, en çok değer kaybeden hisseler BRSAN, SKBNK, HALKB, BRYAT ve BERA olarak belirlendi. Borsa İstanbul, seçimlerin ardından yükseliş trendini sürdürüyor.
20 Eylül 2023

Borsa İstanbul BIST-100 endeksinde dün en çok yükselen beş hisse BERA, KONTR, CIMSA, EGEEN ve KMPUR oldu. Öte yandan, en çok değer kaybeden hisseler SRVGY, ULAS, GSRAY, BJKAS ve TUKAS olarak belirlendi. Borsa İstanbul, seçimlerin ardından yükseliş trendini sürdürüyor.
22 Eylül 2023

Borsa İstanbul BIST-100 endeksinde dün en çok yükselen hisseler GESAN, GUBRF, KORDS, CIMSA ve AKSA oldu. En çok değer kaybeden hisseler ise GWIND, ULKER, YYLGD, AGHOL ve BRSAN olarak belirtildi.
28 Eylül 2023

Seçimlerin ardından Borsa İstanbul'da hisse senetleri yükselişe geçti. BIST-100 endeksinde en çok yükselen hisseler SMRTG, GENIL, KORDS, ULKER ve ASTOR oldu. Diğer yandan, en çok değer kaybeden hisseler CANTE, ISMEN, DOHOL, VAKBN ve AKBNK olarak belirlendi.
22 Temmuz 2023
İşaretlediklerim