Britanyalı şarkıcı ve aktris Lily Allen, Radio Times Podcast'indeki bir tartışmada, annelik deneyiminin pop yıldızlığı kariyerini nasıl etkilediğini samimi bir şekilde anlattı. 2006'da müzik sahnesine adım atan ve kısa sürede zirveye yerleşen Allen, iki kız çocuğu annesi olduktan sonra müzik çalışmalarının durduğunu belirtti. Allen, çalışan annelerin 'her şey olabileceği' algısına karşı çıkarak, kariyer ve ebeveynlik arasında eşit başarı sağlamanın mümkün olmadığını ifade etti.
13 Mart 2024

Doja Cat, Coachella Müzik Festivali'nde ana sahnede yer alan ilk kadın rapçi olarak dikkat çekti. Sahne kostümleri ve performansıyla festivalin en ikonik anlarından birini yarattı. Kostümler, ünlü saç stilisti Charlie Le Mindu tarafından tasarlandı ve dansçıların kostümleri performanstan bir hafta önce Los Angeles'a gönderildi. Le Mindu ve Doja Cat, kostüm üzerinde birçok değişiklik yaparak sonunda unutulmaz bir görüntü oluşturdu.
18 Nisan 2024

Pokemon serisinin dizileri, filmleri ve video oyunlarında Misty ve Jessie karakterlerini seslendiren Rachael Lillis, 46 yaşında meme kanseri nedeniyle hayatını kaybetti. Lillis'in ölümünü, Ash Ketchum karakterini seslendiren Veronica Taylor duyurdu ve Lillis'in olağanüstü bir yetenek olduğunu belirtti. Lillis, 1978'de New York'ta doğmuş ve seslendirme sanatçılığı yapmadan önce opera eğitimi almıştı. Kariyeri boyunca Pokemon'un 423 bölümünde seslendirme yapmış ve 2019 yapımı Detective Pikachu filminde de Jigglypuff'ı seslendirmişti.
13 Ağustos 2024
İşaretlediklerim