Rize Devlet Hastanesi'nin acil servisinde daha önceden aralarında husumet bulunan iki kişi arasında çıkan silahlı çatışma sonucu beş kişi yaralandı. Yaralananlar arasında bir polis memuru, bir jandarma uzman çavuş ve bir sağlık personeli bulunuyor. Olayın ardından kaçan şüpheli, polis tarafından yakalandı. Yaralıların hayati tehlikesi bulunmuyor.
25 Temmuz 2023

Adıyaman'da Altınşehir Şehit Ahmet Yıldırım Polis Merkezi'nde bir polis, meslektaşlarına ateş açarak iki polisi yaraladı. Olay sonrası polis merkezine çok sayıda ambulans sevk edildi ve yaralılar Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Saldırının nedenine dair henüz bir bilgi verilmedi.
27 Nisan 2024

Afyonkarahisar'ın Çay ilçesinde tarım işçilerini taşıyan bir minibüs devrildi. Kazada yedi kişi hayatını kaybetti, 14 kişi yaralandı. Kazada hayatını kaybedenlerin vişne ve kiraz toplayan tarım işçileri olduğu belirtildi. Yaralıların ikisinin durumunun ağır olduğu bildirildi.
22 Temmuz 2023

Elazığ'ın Palu ilçesinde özel bir şirket tarafından işletilen maden ocağında gece yapılan patlatma işlemi sırasında göçük meydana geldi. Göçük sonucu iki işçi mahsur kaldı ve olay yerine AFAD, jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ekiplerin çalışmaları sonucunda işçilerden Remzi Tahtacı'nın hayatını kaybettiği belirlendi, diğer işçi A.T. yaralı olarak kurtarıldı. Olayla ilgili ihmali olduğu iddia edilen bir işçi gözaltına alındı.
4 Haziran 2023

Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde öğle saatlerinde başlayan şiddetli dolu sonrası bir hortum oluştu. Hortum, Memiş Özdal Mahallesi'nde bazı evlerin çatılarının zarar görmesine ve araçların ters dönmesine neden oldu. Ayrıca, deprem nedeniyle kurulan çadır ve konteynerler de etkilendi. Bu doğal afet sonucunda bir kişi hayatını kaybetti ve 44 kişi yaralandı. Jandarma komando ekipleri, zarar gören bölgelerde çalışmalara başladı.
20 Nisan 2023

Çanakkale'nin Yenice ilçesinde 4,9 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Deprem, Çanakkale yanı sıra Balıkesir ve İstanbul'da da hissedildi. Bursa'nın Nilüfer ilçesinde yaşayan bir vatandaş, deprem korkusuyla ikinci kattan atlayarak ağır yaralandı ve kaldırıldığı Çekirge Devlet Hastanesi'nde kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, bu trajik olayı sosyal medya hesabından duyurdu.
4 Mart 2024

Malatya'nın Darende ilçesinde, Fikret Zaif yönetimindeki kamyonun şarampole devrilmesi sonucu yedi kişi yaşamını yitirdi. Kazada, kamyon sürücüsü ve araçtaki altı kişi hayatını kaybetti. Olay yerine çok sayıda ekip sevk edildi. Kazada hayatını kaybedenler arasında sürücünün ufak oğlu ve beş işçi de bulunuyordu.
9 Mart 2023

Adana'nın Seyhan ilçesinde iki grup arasında çıkan silahlı kavgada, yoldan geçmekte olan bir kadının kucağındaki bebek mermi isabet etmesi sonucu yaşamını yitirdi. Kavgada yedi kişi de yaralandı ve hastanelere kaldırıldı. Yaralanan bebek, doktorların tüm çabalarına rağmen kurtarılamadı. Polis, olaya karışan şüphelilerin yakalanması için çalışma başlattı.
23 Nisan 2023

Kocaeli'nin Derince ilçesindeki Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO) silosunda 7 Ağustos'ta meydana gelen patlamada yaralananlardan biri daha hayatını kaybetti. Patlamada yaralanan memur Elif Dayıoğlu, Kocaeli Şehir Hastanesi'nde yaşam mücadelesini kaybetti. Daha önce de yoğun bakımdaki yaralılardan Ekrem Kalkan hayatını kaybetmişti. Patlamada yaralanan dört kişinin tedavisi ise devam ediyor.
14 Ağustos 2023

Kastamonu'nun Taşköprü ilçesinde sarımsak tarlasında çalışan Hikmet Şen ve Salim Demir, yıldırım isabet etmesi sonucu hayatını kaybetti. Olayı gören Hakkı Şen, durumu 112 Acil Servis ekiplerine bildirdi. Ancak yapılan incelemeler sonucunda iki kişinin hayatını kaybettiği belirlendi. Şen ve Demir, Taşköprü Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.
26 Haziran 2023

Türkiye Güreş Federasyonu, Kahramanmaraş'ta meydana gelen depremde bir binanın yıkılması sonucu sekiz güreşçinin kurtarıldığını, dört güreşçinin ise hayatını kaybettiğini açıkladı. Kurtarılan sporcuların sağlık durumlarının iyi olduğu belirtilirken, halen enkaz altında olan sporcuların olduğu ve AFAD yetkililerinin dinleme çalışmalarının olumsuz sonuçlandığı ifade edildi. Federasyon, kurtarma çalışmalarında yer alan güreş camiasına teşekkür etti ve yaşanan olay nedeniyle taziye dileklerini iletti.
8 Şubat 2023

Kahramanmaraş merkezli depremler sonrası Malatya'dan dönüş yapan arama kurtarma ekibini taşıyan midibüs, Kırıkkale'nin Keskin ilçesinde devrildi. Kaza sonucu midibüste bulunan 13 kişi yaralandı. Olay yerine çok sayıda sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Hastaneye kaldırılan yaralıların hayati tehlikelerinin olmadığı belirtildi.
15 Şubat 2023

Beşiktaş'ta restorasyon çalışması yürütülen bir yalının bir kısmı çöktü. Göçük altında kalan iki kişiden biri olan 22 yaşındaki stajyer mimar Atilla Aydın, ağır yaralı olarak kurtarıldı ancak hastanede hayatını kaybetti. İstanbul Valiliği, olayla ilgili adli süreç başlattı.
12 Ağustos 2023

Amasya Merzifon'da bir yolcu otobüsü devrildi. Kazada 6 kişi hayatını kaybetti, 35 kişi yaralandı. Ankara'dan Tokat'a gitmek üzere yola çıkan otobüs, Merzifon organize sanayi bölgesi yakınlarında sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu devrildi. Yaralılar Merzifon Devlet Hastanesine kaldırıldı.
30 Eylül 2023

Antalya'nın Konyaaltı ilçesinde bir teleferik direğinin devrilmesi sonucu bir kabinin parçalanmasıyla bir kişi hayatını kaybetti, ikisi çocuk olmak üzere yedi kişi yaralandı. Kazada, 25 kabinde bulunan 184 kişi saatlerce mahsur kaldı. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, kurtarma çalışmaları için gece görüşlü helikopterlerin bölgeye gönderildiğini açıkladı. CHP Genel Başkanı Özgür Özel, kazayı araştırmak üzere bir heyetin bölgeye gönderildiğini ve ilgili belediye başkanları ile koordinasyon halinde olduklarını duyurdu.
12 Nisan 2024

Gaziantep'te freni patlayan bir kamyonun trafik ışıklarında bekleyen üç araca çarpması sonucu altı kişi hayatını kaybetti, 16 kişi yaralandı. Kazaya karışan kamyonun sürücüsü Tahsin E., tedavisinin ardından gözaltına alındı. Sürücünün jandarmadaki işlemleri devam ediyor.
7 Ekim 2023

Kahramanmaraş'ta meydana gelen depremin ardından yıkılan Gözde 2 Apartmanı'nın enkazında arama kurtarma çalışmaları devam ederken, Ali (55), eşi Zelal (40) ve beş yaşındaki oğulları Mir Berzan Bağış enkazdan sağ olarak çıkarıldı. Sakarya Büyükşehir ve Isparta Belediyesi kurtarma ekiplerinin ses üzerine yaptığı çalışmalar sonucunda bulunan aile, yaralı olarak ambulanslarla hastaneye sevk edildi. Kurtarma anında çevredeki insanlar tarafından alkış ve tekbir sesleriyle karşılandılar.
9 Şubat 2023

Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen Diyarbakır'da, Bağlar ilçesindeki bir apartmanın enkazından 101 saat sonra anne Sebahat Varlı ve oğlu Serhat yaralı olarak kurtarıldı. Aynı zamanda Hatay'da inşaat mühendisi Hikmet Yiğitbaş da enkazdan çıkarıldı. Kurtarılanlar, sağlık ekiplerince hastaneye kaldırıldı. Bölgede arama kurtarma çalışmaları devam etmektedir.
10 Şubat 2023

Kars'ın Sarıkamış ilçesinde Sarıkamış Harekatı'nın 108. yılı anma etkinlikleri kapsamında düzenlenen belgesel gösteriminin yapıldığı otel salonunun tavanı çöktü. Olay sonucunda 32 kişi yaralandı. Yaralılar Sarıkamış Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Kars Valisi Türker Öksüz, olayda hayati tehlikesi olan kimsenin olmadığını ve yaralıların tedavi edildiğini açıkladı.
7 Ocak 2023

Gaziantep'te polisler, Tarsus-Adana-Gaziantep Otoyolu'nun Küllü Mahallesi yakınlarında bir dinlenme tesisinde durdurdukları yakıt tankerinde Afgan uyruklu 52 düzensiz göçmeni buldu. Göçmenlerden ikisi ölü, yedisi yarı baygın haldeydi. Hayati tehlikeleri olan yedi göçmen hastaneye kaldırılırken, diğer göçmenler Yeşilvadi Şehit Ersan Gürpınar Polis Merkezi Amirliği'ne götürüldü. Tankerin sürücüsü gözaltına alındı.
30 Mart 2024
İşaretlediklerim