Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), 18 Temmuz'da yapılacak başkanlık seçimlerine katılacak adayları açıkladı. Listede, dün adaylıktan çekildiğini duyuran Servet Yardımcı da yer aldı. TFF, diğer adaylık başvurularını TFF Statüsü'nün 38/1. maddesinde belirtilen koşulları taşımadıkları gerekçesiyle kabul etmedi. Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş ve Trabzonspor'un Mehmet Büyükekşi'ye adaylık için imza vermediği belirtildi.
12 Temmuz 2024

6 Şubat'ta Kahramanmaraş'ta yaşanan depremler sonucu etkilenen illerin futbol takımları, liglerden çekilmeye başladı. Malatyaspor'un ardından Gaziantep FK ve Adanaspor da ligden çekilme kararı aldı. Gaziantep FK, futbolcularını kiralık olarak diğer kulüplere göndermeyi planlıyor.
11 Şubat 2023

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Konferans Ligi çeyrek finali nedeniyle Süper Kupa Finali'nin ertelenmesi ve yabancı hakem atanması taleplerini reddetti. Fenerbahçe, talepleri karşılanmazsa Süper Kupa'ya U19 takımıyla çıkacağını belirtti. TFF'nin bu kararı, Fenerbahçe yönetiminin federasyona gönderdiği yeni bir yazı sonrasında alındı.
3 Nisan 2024

2024 Avrupa Futbol Şampiyonası'na katılmayı garantileyen Türkiye A Milli Futbol Takımı, Galler ile oynayacağı eleme maçı öncesinde Almanya ile Berlin'de bir dostluk maçı yaptı. Maçta Türk seyircilerin yoğun desteği vardı. Türkiye, maçın erken dakikalarında geriye düşmesine rağmen, Ferdi Kadıoğlu, Kenan Yıldız ve Yusuf Sarı'nın golleriyle maçı 3-2 kazanmayı başardı.
19 Kasım 2023

Türkiye Kupası çeyrek finalinde Beşiktaş, evinde Konyaspor'u ağırladı ve maçı 2-0 kazanarak yarı finale yükseldi. Maçtaki goller 32. dakikada Salih Uçan ve 58. dakikada Cenk Tosun tarafından kaydedildi. Bu galibiyetle Beşiktaş, yarı finalde Fenerbahçe'yi eleyen Ankaragücü ile karşılaşacak.
28 Şubat 2024

Fenerbahçe başkanlığına adaylığını açıklayan Aziz Yıldırım, takımın sezonu şampiyon tamamlaması halinde adaylığını çekeceğini duyurdu. Fenerbahçe'nin şampiyon olabilmesi için İstanbulspor'u mağlup etmesi ve Galatasaray'ın Konyaspor'a yenilmesi gerekiyor. Yıldırım, Galatasaray'ı yenmenin yeterli olmadığını ve tüm maçların kazanılması gerektiğini belirtti. Ayrıca, Beşiktaş'ın Jose Mourinho'ya teklif ettiği iddia edilen 7 milyon avro hakkında da yorumlarda bulundu.
22 Mayıs 2024

Galatasaray, Beşiktaş'a 5-0 yenilerek Süper Kupa'yı kaybetmesinin ve Şampiyonlar Ligi'nden elenmesinin ardından yönetim kurulu olağanüstü toplanma kararı aldı. TRT Spor'un aktardığına göre, toplantı bugün saat 18.00'de Rams Park'ta gerçekleşecek. Gazeteci Yağız Sabuncuoğlu, yönetim kurulu üyesi Ali Yüce'nin istifa ettiğini ve üç üyenin daha istifa etmeyi düşündüğünü iddia etti.
28 Ağustos 2024

Beşiktaş Futbol Kulübü, Spor Toto Süper Lig'in 32. haftasında Galatasaray ile oynayacakları maçın hakeminin yapay zeka tarafından atanmasını talep etti. Kulüp başkanı Ahmet Nur Çebi'nin Ali Şansalan'ı istediği yönündeki haberleri yalanlayarak, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi'nin yapay zeka ile hakem atama görüşlerine atıfta bulundu. Beşiktaş, hakem atamasının şeffaf olmasını ve adil bir yönetim beklediğini belirtti.
26 Nisan 2023

Beşiktaş Seçme ve Sicil Kurulu Üyesi Gizem Uslu Akın, eski teknik sorumlu Burak Yılmaz'ın kulüp üyeliğinden ihracı için dilekçe vereceğini duyurdu. Yılmaz, kötü sonuçlar alınmasının ardından Beşiktaş'tan istifa etmiş ve yerine Rıza Çalımbay getirilmişti. Yılmaz'ın görevi bıraktıktan sonra yaptığı bazı açıklamalar ve tavırlar, Akın'ın bu kararı almasına sebep olmuş. Beşiktaş Kulübü ise Yılmaz'ın iddialarını yalanlamıştı.
15 Kasım 2023

Türkiye Futbol Federasyonu Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, Kasımpaşa’nın teknik direktörü Sami Uğurlu’ya yedi maç men ve 230 bin 250 lira para cezası verdi. Uğurlu, Kasımpaşa-Konyaspor maçındaki hakaret, tehdit, sportmenliğe aykırı hareket ve tedbire uymama gerekçeleriyle cezalandırıldı. Ayrıca, İkas Eyüpspor antrenörü Arda Turan’a bir maç men ve 58 bin 500 lira para cezası verildi. Beşiktaş, Gaziantep FK ve Galatasaray’a da 168 bin lira para cezası kesildi.
15 Ağustos 2024

Real Madrid Kulübü, 2017 yılından beri görev yapan takım doktoru Hırvat Niko Mihic'in işine son verdi. Marca gazetesine göre, bu kararın Arda Güler'in sakatlıklarının tedavisindeki şüpheli yöntemler nedeniyle alındığı iddia ediliyor. Mihic, Arda Güler'in yanı sıra Eder Militao ve Thibaut Courtois gibi sakatlık yaşayan diğer futbolcuların tedavi süreçlerindeki kararlarıyla da tartışma konusu olmuş. Arda Güler'in menisküs sakatlığı sonrası tedavi süreçlerinin yeterli faydayı sağlamadığı ve sakatlıklarının tekrarladığı belirtiliyor.
12 Kasım 2023

Spor Toto 1. Lig takımlarından Yeni Malatyaspor'un kalecisi Ahmet Eyüp Türkaslan, Kahramanmaraş merkezli depremde Malatya'da enkaz altında kaldı. Kulüp, sosyal medya üzerinden durumu duyurdu ve arama kurtarma çalışmalarının devam ettiğini belirtti. Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Yılmaz Vural, takıma izin verdiğini ve Türkaslan'ın Malatya'da kaldığını, eşinin kurtarıldığını fakat kalecinin hala enkaz altında olduğunu ifade etti.
6 Şubat 2023

Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti, sağ dizinde menisküs sakatlığı geçirip ameliyat olan Arda Güler'in 25 Eylül Pazartesi gününden itibaren takımla birlikte antrenmanlara çıkacağını açıkladı. Arda, temmuz ayı sonunda sakatlanmış ve yaklaşık iki aylık bir aradan sonra sahaya dönecek. Ancelotti, Arda'nın iyi durumda olduğunu ve bireysel antrenmanlarını tamamladığını belirtti.
19 Eylül 2023

Transfer sezonunun kapanmasına kısa bir süre kala Süper Lig'in en değerli oyuncuları listesi güncellendi. Bu listede Galatasaray'dan dokuz, Fenerbahçe'den yedi futbolcu bulunuyor. Listede yer alan en değerli futbolcu 25 milyon avro değeriyle Galatasaray'ın oyuncusu Tete oldu. Ayrıca, en değerli 20 futbolcu arasında bu sezon takımlarına yeni katılan dokuz oyuncu da yer aldı.
29 Ağustos 2023

Beşiktaş, futbolcusu Tayfur Bingöl'ün 2024-2025 sezonu sonuna kadar Eyüpspor'a kiralandığını duyurdu. Geçen sezon Beşiktaş formasıyla 17 resmi maçta görev alan Bingöl, bir gol kaydetmişti. Beşiktaş, Bingöl'e yeni kulübünde başarılar diledi.
30 Temmuz 2024

Fenerbahçe, Juventus'tan Filip Kostic'i kiralık olarak transfer ettiğini duyurdu. Kostic'i taşıyan uçak bu gece İstanbul'a inecek ve oyuncu sağlık kontrolleri ile ileri transfer görüşmeleri için İstanbul'a davet edildi. Geçen sezon 33 maçta 2 bin 107 dakika süre alan Kostic, takımına dört asistle katkı sağlamıştı.
8 Eylül 2024

Beşiktaş, Portekiz'in Benfica kulübüyle Joao Mario'nun satın alma opsiyonuyla kiralık transferi konusunda anlaşmaya vardı. 31 yaşındaki Portekizli orta saha oyuncusu, 2024-25 sezonu sonuna kadar Beşiktaş forması giyecek. Geçen sezon Benfica formasıyla 51 maçta 9 gol ve 4 asist kaydeden Mario, Portekiz Milli Takımı'nda da 56 kez forma giydi.
5 Eylül 2024

Milli basketbolcu Cedi Osman, Yunanistan’ın Panathinaikos takımına transfer oldu. Panathinaikos'un başantrenörü Ergin Ataman, transferi sosyal medyadan duyurdu ve taraftarlara hafta sonunun tadını çıkarmalarını söyledi. Cedi Osman, NBA'de Cleveland ve San Antonio Spurs formaları giymişti.
7 Eylül 2024

Milli motosikletçi Toprak Razgatlıoğlu, Fransa'daki Dünya Superbike Şampiyonası antrenmanında kaza geçirdi. Kaza sonrası omuz ve boynuna aldığı darbeler nedeniyle hastaneye götürülen Razgatlıoğlu, hafta sonu yapılacak yarışlarda yer alamayacak. Dünya Superbike Şampiyonası'nın sekizinci ayağı, Fransa'daki Magny-Cours Pisti'nde düzenlenecek. Razgatlıoğlu, pilotlar klasmanında lider durumda bulunuyor.
6 Eylül 2024
İşaretlediklerim