Fenerbahçe'nin genç yıldızı Arda Güler, İspanya'nın köklü futbol kulüplerinden Real Madrid ile altı yıllık bir sözleşme imzaladı. Madrid'e özel bir uçakla giden Güler, sağlık kontrolünden geçtikten sonra Real Madrid Kulüp Başkanı Florentino Perez'in de katıldığı bir törenle resmi sözleşmeyi imzaladı ve basına tanıtıldı. Perez, Arda Güler'in Real Madrid'in geleceği için önemli bir yetenek olduğunu belirtirken, Güler ise Real Madrid'in efsanesi olmak istediğini ifade etti.
7 Temmuz 2023

2024 Avrupa Futbol Şampiyonası'na katılmayı garantileyen Türkiye A Milli Futbol Takımı, Galler ile oynayacağı eleme maçı öncesinde Almanya ile Berlin'de bir dostluk maçı yaptı. Maçta Türk seyircilerin yoğun desteği vardı. Türkiye, maçın erken dakikalarında geriye düşmesine rağmen, Ferdi Kadıoğlu, Kenan Yıldız ve Yusuf Sarı'nın golleriyle maçı 3-2 kazanmayı başardı.
19 Kasım 2023

A Milli Futbol Takımı'nda forma giyen Çağlar Söyüncü, sakatlığı nedeniyle 2024 Avrupa Şampiyonası (EURO 2024) için belirlenen geniş aday kadrodan çıkarıldı. Türkiye Futbol Federasyonu tarafından yapılan açıklamada, tecrübeli savunma oyuncusunun Fenerbahçe'nin İstanbulspor ile oynadığı maçta sakatlandığı belirtildi. Bu sakatlık nedeniyle Çağlar'ın kadrodan çıkarıldığı ifade edildi.
29 Mayıs 2024

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Mehmet Büyükekşi, A Milli Takım Teknik Direktörü Stefan Kuntz ile yola devam edeceklerini belirtti. Ermenistan ile alınan beraberlikten dolayı üzgün olduklarını ifade eden Büyükekşi, bu durumun 2024 Avrupa Şampiyonası için büyük bir avantaj sağlayacağını ancak hedeflerinin değişmediğini söyledi. Ayrıca, Kuntz ile yolların ayrılacağı iddialarını da yalanladı.
11 Eylül 2023

Real Madrid oyuncusu Arda Güler, Real Sociedad karşısında ilk 11'de başladığı maçta golünü attı ve maçın oyuncusu seçildi. Arda, daha önce sakatlıklar nedeniyle uzun süre sahalardan uzak kalmış ve yönetimle sorunlar yaşamıştı. Ancak bu maçta gösterdiği performansla takımına galibiyeti getirdi ve kariyerindeki ikinci La Liga golünü kaydetti.
27 Nisan 2024

Real Madrid, Fenerbahçe'nin genç yıldızı Arda Güler ile altı yıllık sözleşme imzaladığını duyurdu. Transfer, 20 milyon avro bonservis ve performansa bağlı olarak 10 milyon avro ekstra ödeme ile gerçekleşti. Arda Güler, Madrid'deki Real Madrid Sportif Şehri'nde basına tanıtılacak. Futbolcu, Fenerbahçe'ye veda ederken duygusal bir mesaj paylaştı ve Türk gençlerine ilham olmak istediğini belirtti.
6 Temmuz 2023

Türkiye'deki deprem felaketinden 113 saat sonra kurtarılan Mesut isimli bir kişi, sedyede yatarken Fenerbahçe'nin genç futbolcusu Arda Güler'e sevgilerini iletti ve teknik direktör Jorge Jesus'a daha fazla oynatılması yönünde mesaj gönderdi. Arama kurtarma uzmanının aracılığıyla iletilen bu mesajın ardından Arda Güler, Mesut'a bir video ile yanıt vererek onun mücadelesinin umut verici olduğunu ve onu sevdiklerini ifade etti.
10 Şubat 2023

Real Madrid'de oynayan Arda Güler, bir YouTube yayınında kariyeri ve kişisel hayatı hakkında merak edilen soruları yanıtladı. Fenerbahçe'den ayrılık sürecinde herhangi bir kırgınlık yaşamadığını ve Ali Koç'un her zaman yanında olduğunu belirtti. Gol sevincinin, her şeyin Allah'tan geldiğine olan inancına dayandığını açıkladı. Ayrıca, 90'lar müziği ve Türkçe Pop müziğe olan ilgisini ve Şampiyonlar Ligi kupasını kazanma hayalini dile getirdi.
29 Nisan 2024

Fenerbahçe, son maçında beklenen performansı sergileyemedi ve İsmail Kartal'ın oyuncu tercihleri eleştirildi. Fred'in yokluğu takımın hem savunma hem de hücum bölgesindeki performansını olumsuz etkiledi. İsmail Kartal'ın transfer dönemindeki kararları ve maç içindeki oyuncu değişiklikleri, takımın istikrarsızlığının ana sebepleri olarak görülüyor. Sosyal medyada Fenerbahçe'nin orta sahasının maça 'gelmediği' yönünde eleştiriler yapıldı.
28 Şubat 2024

Ercan Taner, Galatasaray'ın Karagümrük ile oynadığı maç öncesinde takımın kadro derinliğine ve evindeki güçlü performansına dikkat çekmişti. Ancak maçın ilk yarısında Galatasaray, beklenenin aksine durağan bir oyun sergileyerek top kayıpları yaşadı ve rakibine zor anlar yaşatamadı. Karagümrük ise hızlı ataklarla Galatasaray'ı rahatsız etmeyi başardı. İlk yarı Markao'nun golüyle sona erdi ve Galatasaray, kaleye sadece 3 şut çekebilip bir korner kullanarak taraftarlarını hayal kırıklığına uğrattı.
1 Mart 2024

2024 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) F grubu ikinci maçında Portekiz, Çekya’yı 2-1 mağlup etti. Leipzig’deki karşılaşmada Çekya, 62’nci dakikada Lukas Provod’un golüyle öne geçti. Robin Hravac’ın kendi kalesine attığı golle denge sağlandı ve 90+2’nci dakikada Francisco Conceiçao’nun golüyle Portekiz galip geldi. Portekiz, 22 Haziran’da Türkiye ile karşılaşacak.
18 Haziran 2024

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Konferans Ligi son 16 turu rövanşında Belçika'nın Union Saint-Gilloise takımı ile karşılaşacak. Ülker Stadyumu'nda gerçekleşecek olan maçta, sakatlıkları sebebiyle Çağlar Söyüncü ve Joshua King ile sarı kart cezalısı Rade Krunic forma giyemeyecek. Sakatlığını atlatan Becao'nun kadroya girmesi beklenirken, İsmail Kartal ayrıca UEFA kadrosunda yer almayan Mert Müldür, Serdar Aziz ve Serdar Dursun'dan da faydalanamayacak.
13 Mart 2024

UEFA 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) Elemeleri'nin 7'nci haftasında Fransa, Belçika ve Portekiz, gruplarından çıkmayı garantiledi. B Grubu'nda Fransa, Hollanda'yı 2-1 yendi. F Grubu'nda Belçika, Avusturya'yı 3-2'lik skorla geçti. J Grubu'nda ise Portekiz, Slovakya'yı 3-2 yendi ve EURO 2024'e katılmayı garantiledi.
14 Ekim 2023

Real Madrid, La Liga'nın 35. haftasında Granada'yı 4-0 yendi. Maçta Real Madrid adına goller; Fran Garcia, Arda Güler ve Brahim Diaz tarafından kaydedildi. Arda Güler bu maçta sezonun üçüncü golünü atarak takımının galibiyetinde önemli bir rol oynadı. Bu sonuçla Real Madrid puanını 90'a yükseltti.
11 Mayıs 2024

Eski milli futbolcu ve şu an Eyüpspor Teknik Direktörü olan Arda Turan, İspanya'da oynadığı dönemde kaldığı evde büyük hasar vermekle suçlanıyor. Ev sahibi, Arda'nın ve beraberindekilerin evde ciddi hasarlar oluşturduğunu, özellikle mobilyalara ve ışık sistemine büyük zararlar verdiğini iddia ediyor. Arda Turan daha önce İspanya'da vergi kaçırma suçlamasıyla yargılanmış ve para cezasına çarptırılmıştı. Şimdi ise 230 bin avroluk hasar tazminatı davasıyla karşı karşıya.
15 Nisan 2024

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), A Milli Futbol Takımı'nın yeni teknik direktörü olarak İtalyan çalıştırıcı Vincenzo Montella'nın atandığını duyurdu. Montella ile üç yıllık bir sözleşme imzalandı. Montella'nın kariyerinde Roma, Catania, Fiorentina, Sampdoria, Milan, Sevilla ve Adana Demirspor gibi takımlarda teknik direktör olarak görev yaptığı belirtildi. Bu, Montella'nın bir milli takımın başında ilk görevi olacak.
21 Eylül 2023

Fenerbahçe başkan adayı Aziz Yıldırım, teknik direktör Jose Mourinho'yu gelecek hafta İstanbul'a getireceğini duyurdu. Yıldırım, Mourinho ile şartlarda anlaştıklarını ve İngiltere'de yapılacak son görüşmenin ardından anlaşmanın tamamlanacağını belirtti. Ayrıca, mevcut başkan Ali Koç'a tepki göstererek, Fenerbahçe'nin siyaset üstü bir kulüp olduğunu vurguladı.
29 Mayıs 2024

Real Madrid futbol takımının oyuncusu Arda Güler, takım arkadaşlarını evinde ağırlayarak mangal partisi verdi. Partide Brahim Diaz ve Federico Valverde gibi isimler yer aldı. Etkinlikte mangal yapmanın yanı sıra masa tenisi ve çeşitli oyunlar oynandı. Günün sonunda Arda'nın isteği üzerine grup halay çekti.
22 Nisan 2024

Fenerbahçe, Euroleague'de Monaco ile oynayacağı kritik beşinci maç öncesinde stratejilerini gözden geçiriyor. Takım, kazandığı maçlarda topu iyi paylaşarak akıcı bir hücum sergiledi, ancak bire bir oyunlara kaldığında Monaco'nun atletik savunması karşısında zorlandı. Erman Kunter, takımın disiplinli oyununu sürdürmesi ve sürpriz oyuncu performanslarına ihtiyaç duyduğunu belirtiyor. Ayrıca, koçun sakinliğinin ve oyuncuların hata yapma korkusunu aşmasının önemine değiniyor.
5 Mayıs 2024

Türkiye'nin EURO 2024 Futbol Şampiyonası'ndaki rakipleri, Almanya'nın Hamburg şehrinde gerçekleştirilen grup kura çekimiyle belirlendi. A Milli Takım, F Grubu'nda Portekiz, C yolu play-off galibi (Gürcistan, Yunanistan, Kazakistan, Lüksemburg) ve Çekya ile eşleşti. Turnuva, 14 Haziran-14 Temmuz 2024 tarihleri arasında düzenlenecek ve şampiyon, Berlin Olimpiyat Stadı'nda oynanacak final maçıyla belirlenecek.
2 Aralık 2023
İşaretlediklerim